- 27 Ağustos 2016
- 86
- 87
- 3
- 30
O zaman kendini toplayınca cesaretin gelince yap canım. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallahDoktora gitmek zor deil aslında. Cesaretim yok. Ayin 15 inde smear testi ve hormonal tum kan idrar testlerini yaptırdım. Sozde gebeliğe hazirlikti. Hamileymisim. :)) o sonuçlar cuma cikicak. O gune kadar bekliyim dedim.
Seninki ne kadarlik oldu? ?
sağlık olsun canım haklısın buna da şükür.
peki klomene ara vermem tedaviyi olumsuz mu etkiler çok yoruldum istemiyorum artık en azından 1 ay dinlenmek istiyorum.bilmiyorum sonraki ay gittiğimde doktor niye geçen ay gelmedin filan der mi
Canim kist olma ihtimali yoksa gitmeyebilirsin ama bilmiyorum takip olman iyi olur diye dusunuyorum. Icinden nasil geliyorsa canim nasil kendini daha iyi hissedeceksen. Ne yaparsan yap hayirlisi olsun insallah senin icin.evet çok şükür hiç kist oluşmadı.bu ay da adetim normal sırf bunu sormak için de ağrı içinde oraya kadar gitmek zor geliyor artı bunun için muayene ücreti ödcm. hastane uzak. sanırım ben bu ay hiç gitmicem
Eger kist yoksa eger dr bisey dese ne olur ki canim.. Onemli olan senin kendini iyi hissetmen kafani rahatlatman.@friendlyf sana yazmıştım.
hic bir fikrim yok. Ben de grmedim ultrasona henuz. Sadece kan testi yapildiMeraba...
Sizinki kac haftalik acaba??
Ben henuz ultrasona bile girmeye cesaret edemedim de...
hic bir fikrim yok. Ben de grmedim ultrasona henuz. Sadece kan testi yapildi
Ayy çok heyecanlıyım allahım şükürler ol sun sana pztesi direk doktora gidecem allahım herkesin gönlüne göre ver YarabbimEveeeeeeetttt
Kızlar 2.çizgi silik çıktı adetim 2 gün gecikti hamile miyim acaba bakar misiniz lutfen
Sağol canım aslında çıplak gözle bakınca çizgi daha net görünüyor fotoda çok belli değil pztesi kan testi yaptırcam hayırlısı allahtanCanimm war gbii ama bi kan testi yaptırmak sart. Net sonuc orada çıkar.
Hadi hayirlisi.....
Sağol canım aslında çıplak gözle bakınca çizgi daha net görünüyor fotoda çok belli değil pztesi kan testi yaptırcam hayırlısı allahtan
Tekliyo bozdk en sonunda motorudacanım acilen soğan kürüne başla. rahmin tekliyor nedense bi bakım yapman lazım :)
Arı poleni sütü propolis şekeriNe aldınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?