2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar ben az once tekrar baktim adet olmamisim sabahki pembeden sonra sari akinti var hafif baskada bisey yok hic boyle olmazdi kahve gelip kirmzya donerdi ve bu saate kadr biseyler gelrdi azda olsa sabh yedide gormustum pembeyi

Kizlar ben az once tekrar baktim adet olmamisim sabahki pembeden sonra sari akinti var hafif baskada bisey yok hic boyle olmazdi kahve gelip kirmzya donerdi ve bu saate kadr biseyler gelrdi azda olsa sabh yedide gormustum pembeyi
Yok adet olsan benim gibi kirmizilari gorurdun hayırlı olsun inş hamissindir

Kızlar ya hayla smear sonucu çıkmadı kafayı yiyecem belli olsa da gitsem doktora ama nerde ?
Devlette yaptırınca geç mi çıkıyor böyle bileniniz var mı ?

slm kızlar aranıza yenı katıldım bebek isteyipte bir türlü başaramayanlardanım
Hayırlısı inş. Hoşgeldin aramıza.benimde öyle canım 5 aydır olmadı yarın doktora gdyrm.varsa bı sorun tedavi gecikmesin diye. Sn Gittimi Dr. Kaç aydır deniyrsnz

bende öyle bir durumla karşılaşmıştım ama yumurtlama olacağını düşünmüyorum. su toplamış olabilir üşütmüş olabilirsin. dikkat et . sıcak tut kendini 40.gün adet olabilirsin. Allahım yardımcın olsun.
niçin yumurtlama olamıyor canım? kürtajı son adet tarihi gibi almıyor muyuz?

Kızlar ya hayla smear sonucu çıkmadı kafayı yiyecem belli olsa da gitsem doktora ama nerde ?
Devlette yaptırınca geç mi çıkıyor böyle bileniniz var mı ?
Bende yarın gidiyrm adetin 3.gunu işte. Bakalım beni neler bekliyor:KK17:

Hayırlısı inş. Hoşgeldin aramıza.benimde öyle canım 5 aydır olmadı yarın doktora gdyrm.varsa bı sorun tedavi gecikmesin diye. Sn Gittimi Dr. Kaç aydır deniyrsnz
hoşbulduk canım 3 yıldır deniyoruz eşimde sorun yok bende var sanırım tedavı goruyorum ama her defasında temiz deniliyor sonuç olarak yınede bebek yok

Adetin 3 günümü hormonlara mı baktırcan canım sen ?
ben hormonlara baktırdım tirioid çıktı ama smear bekliyorum yumurtalıklara falan bakıldı .
Evet canım daha ilk defa gidecem. Hormonlar a bakılacak galiba hiç bilgim yok. Kaç gün oldu smear testi yapilali

hoşbulduk canım 3 yıldır deniyoruz eşimde sorun yok bende var sanırım tedavı goruyorum ama her defasında temiz deniliyor sonuç olarak yınede bebek yok
Hayırlısı olsun inşallah. Çok mu stres yapıyoruz bilmiyrmki bi bakıyorsun kimininki hemen oluyor bide bakmışsın kimi uzun yıllar olmuyor Allah büyük

Back
X