Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok adet olsan benim gibi kirmizilari gorurdun hayırlı olsun inş hamissindirKizlar ben az once tekrar baktim adet olmamisim sabahki pembeden sonra sari akinti var hafif baskada bisey yok hic boyle olmazdi kahve gelip kirmzya donerdi ve bu saate kadr biseyler gelrdi azda olsa sabh yedide gormustum pembeyi
Ayyy deme oyle cok heycanlaniyorum allhim be tuhaf duygular ben yinede kendimi kaptrmuyim adet olurum bide sonra zirlarimYok adet olsan benim gibi kirmizilari gorurdun hayırlı olsun inş hamissindir
Merhaba nasılsın seni aylar önceki topiklerden hatırlıyorum :)
Benim de aynı ya :)) 2016 da olmadı hastaneye gidecem haftaya bi türlü hsg çekilemedim ,haftaya inşşAaaaaaa selam ben de seni hatırlıyorum
Şubat ayında hamile kalmak isteyenler topigim vardı hala devam değişiklik yok:)
Sen nasilsin:)
Benim de aynı ya :)) 2016 da olmadı hastaneye gidecem haftaya bi türlü hsg çekilemedim ,haftaya inşş
ne kadar oldu canım yaptıralı? ben özelde yaptırmıstım 1 haftada çıktıKızlar ya hayla smear sonucu çıkmadı kafayı yiyecem belli olsa da gitsem doktora ama nerde ?
Devlette yaptırınca geç mi çıkıyor böyle bileniniz var mı ?
Hayırlısı inş. Hoşgeldin aramıza.benimde öyle canım 5 aydır olmadı yarın doktora gdyrm.varsa bı sorun tedavi gecikmesin diye. Sn Gittimi Dr. Kaç aydır deniyrsnzslm kızlar aranıza yenı katıldım bebek isteyipte bir türlü başaramayanlardanım
Belli olmuyor , stres , kullanılan ilaçlar ve gebelik belirtidi olarak degişiyor . Biz doktora gittigimizde ilk olarak gebelikten şüpelendi kan testi yapıldı , birde smeyr testi yaptı hormonlara baktı sonuç stres .Bnm de bu ay adetim kisa durdu.herkeste mi.var bu
niçin yumurtlama olamıyor canım? kürtajı son adet tarihi gibi almıyor muyuz?bende öyle bir durumla karşılaşmıştım ama yumurtlama olacağını düşünmüyorum. su toplamış olabilir üşütmüş olabilirsin. dikkat et . sıcak tut kendini 40.gün adet olabilirsin. Allahım yardımcın olsun.
Ne hapı canımKızlar adetim 2 gün geçmişti ama bugün oldum malesefcuma günü Dr gidicem gel hap yazarım demişti hayırlısı artık
Bende yarın gidiyrm adetin 3.gunu işte. Bakalım beni neler bekliyorKızlar ya hayla smear sonucu çıkmadı kafayı yiyecem belli olsa da gitsem doktora ama nerde ?
Devlette yaptırınca geç mi çıkıyor böyle bileniniz var mı ?
Bende yarın gidiyrm adetin 3.gunu işte. Bakalım beni neler bekliyor![]()
hoşbulduk canım 3 yıldır deniyoruz eşimde sorun yok bende var sanırım tedavı goruyorum ama her defasında temiz deniliyor sonuç olarak yınede bebek yokHayırlısı inş. Hoşgeldin aramıza.benimde öyle canım 5 aydır olmadı yarın doktora gdyrm.varsa bı sorun tedavi gecikmesin diye. Sn Gittimi Dr. Kaç aydır deniyrsnz
Evet canım daha ilk defa gidecem. Hormonlar a bakılacak galiba hiç bilgim yok. Kaç gün oldu smear testi yapilaliAdetin 3 günümü hormonlara mı baktırcan canım sen ?
ben hormonlara baktırdım tirioid çıktı ama smear bekliyorum yumurtalıklara falan bakıldı .
Hayırlısı olsun inşallah. Çok mu stres yapıyoruz bilmiyrmki bi bakıyorsun kimininki hemen oluyor bide bakmışsın kimi uzun yıllar olmuyor Allah büyükhoşbulduk canım 3 yıldır deniyoruz eşimde sorun yok bende var sanırım tedavı goruyorum ama her defasında temiz deniliyor sonuç olarak yınede bebek yok