- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
29 u sabah yapmıştım negatif ti daha gelen giden yok umutlanmak istemiyorum arada ağrı yokluyo gidiyo test yapmicam olmazsam pazartesi sabah doktorumun yanına gidicm direk sen test yaptın mı??B Biravucmutluluk varmı gelen giden bende yok en son nezaman test yaptın
Aminnnnn canimmYeni yılda herkesin göbekleri dolsun inşallah. Hamile olanlarımız ve olacaklarımız sağlıkla kucağına alsın bu yıl aminnnnn
Hayırlı olsun canımm gözin aydın sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallahHem de nasıl? Ağlıyorum mutluluktan şu an
Yok yapmadım bende en son 29 unda yaptım beklemedeyim bende umutlanmıyorum hayırlısı vallahi29 u sabah yapmıştım negatif ti daha gelen giden yok umutlanmak istemiyorum arada ağrı yokluyo gidiyo test yapmicam olmazsam pazartesi sabah doktorumun yanına gidicm direk sen test yaptın mı??
Canım bence gecikmeyi bekle. Sonra stres yapıyosun. İnşallah güzel haberi vereceksinBen bu gunleri yumurtlama olarak baz alip bi 13 gun sonra test yapsam cikar mi sence canm
Aynen canm olacakmisim gbi bir his var ama neden gecikti anlamıyorum 1 gün önceden olan bir insanım çoğunlukla ona sinirlerm bozuldu dün olmam gerekti..Yok yapmadım bende en son 29 unda yaptım beklemedeyim bende umutlanmıyorum hayırlısı vallahi
Ayyyy neselimmm çok güzel çıkmış inşallah hamilesin tatlım çokkkk güzel ya ♡♡♡♡♡ kan testi için acele etme yarını da atlattıktan sonra öğrenirsin zaten. Bat geçmiş miydi? Yeni yıla hamiş giriyosun yarıdan fazlasını hamiş geçirecen :)) maşallah ya :))
Sağolasın canım, Çok şükür iyiyim doktora gitmiyorum ateş ölçüyorum yumurtlama dönemim haftaya inşallah canım... Bu aydan ümitli değilim pek öyle işte yokuş aşşa yuvarladım kendimi :))Ne güzel ya bir basarabilsek bunu canım zaten arada yokluyor acelem yok kendimi yipratmisim bunca ay ne güzel dedin ağzına sağlık insaAllah hayırlı zamanda güzel haberlerimiz olcak sen nasılsın
Stres etkiliyo canımAynen canm olacakmisim gbi bir his var ama neden gecikti anlamıyorum 1 gün önceden olan bir insanım çoğunlukla ona sinirlerm bozuldu dün olmam gerekti..
Yumurtlama döneminde olduğun içindir canımSelam kizlar, bundan 2 hafta önce adet olmuştum yani geçen hafta cuma bittmisti. Dün ve bugün açık pembe akintim oldu ama çok az. Yani sadece peçeteye. Normalde şuan 10 gün sonra adet olmalıyım. Adet olacakmisim gibi belirtilerimde yok. Sizde oluyormu öğle şeyler ??? :'(
Ay nerde o günler canm stressiz bir ay ve bir yıl diliyorum hepimize 2016 çok kötü geçti bnm için inşallah beklediğimiz bütün güzellikler 2017de gerçekleşir ve bebisler göbüslere gelir..Stres etkiliyo canımbu ay stres yapmayalım olur muuu yeni ay değill yeni yılll yepisssyeni umutlar olsun inşallah gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?