2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Belirtilerin hicbirini dikkate almicam ancak hamileligim kesinlesirse ben sunu sunu yasadim hamileliktenmis dicem
Sunu sunu yasiyorum hamilemiyim demicem

B Biravucmutluluk varmı gelen giden bende yok en son nezaman test yaptın
29 u sabah yapmıştım negatif ti daha gelen giden yok umutlanmak istemiyorum arada ağrı yokluyo gidiyo test yapmicam olmazsam pazartesi sabah doktorumun yanına gidicm direk sen test yaptın mı??

Selam kizlar, bundan 2 hafta önce adet olmuştum yani geçen hafta cuma bittmisti. Dün ve bugün açık pembe akintim oldu ama çok az. Yani sadece peçeteye. Normalde şuan 10 gün sonra adet olmalıyım. Adet olacakmisim gibi belirtilerimde yok. Sizde oluyormu öğle şeyler ??? :'(

29 u sabah yapmıştım negatif ti daha gelen giden yok umutlanmak istemiyorum arada ağrı yokluyo gidiyo test yapmicam olmazsam pazartesi sabah doktorumun yanına gidicm direk sen test yaptın mı??
Yok yapmadım bende en son 29 unda yaptım beklemedeyim bende umutlanmıyorum hayırlısı vallahi

B Biravucmutluluk ZK_ASK S selifor kızlar şu an çok heyecanlıyım. Sizce hamile miyim?
Ayyyy neselimmm çok güzel çıkmış inşallah hamilesin tatlım çokkkk güzel ya ♡♡♡♡♡ kan testi için acele etme yarını da atlattıktan sonra öğrenirsin zaten. Bat geçmiş miydi? Yeni yıla hamiş giriyosun yarıdan fazlasını hamiş geçirecen :)) maşallah ya :))

Ne güzel ya bir basarabilsek bunu canım zaten arada yokluyor acelem yok kendimi yipratmisim bunca ay ne güzel dedin ağzına sağlık insaAllah hayırlı zamanda güzel haberlerimiz olcak sen nasılsın
Sağolasın canım, Çok şükür iyiyim doktora gitmiyorum ateş ölçüyorum yumurtlama dönemim haftaya inşallah canım... Bu aydan ümitli değilim pek öyle işte yokuş aşşa yuvarladım kendimi :))

Aynen canm olacakmisim gbi bir his var ama neden gecikti anlamıyorum 1 gün önceden olan bir insanım çoğunlukla ona sinirlerm bozuldu dün olmam gerekti..
Stres etkiliyo canım bu ay stres yapmayalım olur muuu yeni ay değill yeni yılll yepisssyeni umutlar olsun inşallah gerçekleşir

Yumurtlama döneminde olduğun içindir canım

Stres etkiliyo canım bu ay stres yapmayalım olur muuu yeni ay değill yeni yılll yepisssyeni umutlar olsun inşallah gerçekleşir
Ay nerde o günler canm stressiz bir ay ve bir yıl diliyorum hepimize 2016 çok kötü geçti bnm için inşallah beklediğimiz bütün güzellikler 2017de gerçekleşir ve bebisler göbüslere gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…