D
Daha cok erken canim cikmaz test seni yaniltabilir. En dogru sonuc icin ya kan testi yaptir yada adetinin gununun gecmesini bekle
offf günler hiç bu kadar ağır geçmemiştibenimde bu ay hep sag tarafimda batma vardı canım benim negatif oldu insaAllah seninki pozitif olur 8 gun erken bence biraz daha bekle her ihtimale hazirla kendini belirti arama akisina bırak yoksa bile stres geciktirir
aynen birde o var canım bende esimin ailesiylym bir oturuyoruz bir yandan icime evimiz ayrilinca olucakmis gibi geliyor bu evde olmicakmis gibi çünkü kaynim görümcem cok simarik cocugm onlari görüp ornek alicak kv hep karısicsk benim psikoloji yerlerde olcsk yani belkide kismet olmicak burda dogurmak bu fikir dahada yatmaya basladi kafama ertlemeliyim belkideHerseyin hayirlisi canim mesela bende evlenince hemen cocuk yapmasaydim dedim ilk zamanlarda mesela. Cunku ailemden uzak yere gelin geldim
Kendiminde tam deli dolu zamaniydi zor bir haamilelik gcirdim ve cocuk oldugundan beri de eve kapaliyim. Hic arkadasim yok. Butun gun oglanla evdeyim. Belki ilk baslarda yapmasaydim boyle olmazdi diyorum ama hayirlisi boyleymis. Senin icinde hayirlisi boyleymis demek ki elbet bu sabrinin sonunda selamet vardir canim
Kizlar moral bozmak istemem ama aklinizda bulunsun sag kasik adet sol kasik hamilelik olur. İstisnalar disinda tabi
Adet olucagm zaman ne tarafimda agri olurdu hatirlamamistm canım o yüzden umutlanmistm ama demek ki bu durumu dogruladmKizlar moral bozmak istemem ama aklinizda bulunsun sag kasik adet sol kasik hamilelik olur. İstisnalar disinda tabi
insaAllah olursun canım sag tarafinda olup hamile cikanlari okudm bu sitede sende onlardan olursun insaAllahyine mi yaaaaa. o istisnalardan olmayı o kadar çok istiyorum ki
amiinnn inşallah mucizesini heyecanla bekleyen hepimizin yüzünü güldürsün RabbiminsaAllah olursun canım sag tarafinda olup hamile cikanlari okudm bu sitede sende onlardan olursun insaAllah
bak yinede netten canim dolmamistr belki benim gittgm yerde birkacinda kontejan vardi hala bos bolumler vardir yani ben örgüyle takiya gidicem canim
ben bu seferde gittigmde agrili olmustu diye soylemem lazim insan heyecan yapip unutuyor doktorun yanında agrili gectigini soylememstm bu sefer soyliyim ultrasonda bakinca birsey cikmamisti ama yinede soylemeliyim sende bayramdan sonra git canım haberleselim ikimizde bayramdan sonraya kaldıkOooo güzel güzel hadi hayırlısı canım
Ya bende sizin gibiyim benimde sol kasığım batıyo anlık böyle iğne sokuyolar sankiben korkmaya başladım adetimin 3.günü bugün
adet gününde bu neyin nesi inşallah kötü bişey yoktur:-( randevu aldım şimdi en erken 20'sine verdiler
ben bu seferde gittigmde agrili olmustu diye soylemem lazim insan heyecan yapip unutuyor doktorun yanında agrili gectigini soylememstm bu sefer soyliyim ultrasonda bakinca birsey cikmamisti ama yinede soylemeliyim sende bayramdan sonra git canım haberleselim ikimizde bayramdan sonraya kaldık
Birlikte oturuyorsaniz kesinlikle ertelemelisin cunku asla hicbirsey isedigin gibi olmuyor cocugunu istedigin gibi sevip giydiremiyosun yediremiyosun iciremiyosun bile. Birde dogum sonrasi o psikoloji ile kafayi yiyecek gibi oluyor insanaynen birde o var canım bende esimin ailesiylym bir oturuyoruz bir yandan icime evimiz ayrilinca olucakmis gibi geliyor bu evde olmicakmis gibi çünkü kaynim görümcem cok simarik cocugm onlari görüp ornek alicak kv hep karısicsk benim psikoloji yerlerde olcsk yani belkide kismet olmicak burda dogurmak bu fikir dahada yatmaya basladi kafama ertlemeliyim belkide
telefonun not defterine yazicam bende canım simdi aklimdayken not aliyim en iyisi haklısınAynen gülüm soralım bende sorucam ultrasonla baktırıcam sadece
Bide idrar tahlili yaptırcam
Sende yaptır istersen bakalım idrarımız temiz mi... ben sorularımı en iyisi bi kağıda not alayımda bende unutuyorum o an...inşallah hayırlı haberler alırız sağlığımıza bişey olmasında en önemlisi o
bakalım kismetimizde ne var canm ertelerim öyle gelir büyük ihtimal kismet işteBirlikte oturuyorsaniz kesinlikle ertelemelisin cunku asla hicbirsey isedigin gibi olmuyor cocugunu istedigin gibi sevip giydiremiyosun yediremiyosun iciremiyosun bile. Birde dogum sonrasi o psikoloji ile kafayi yiyecek gibi oluyor insan
Belki böyle hissetmek icin erken 10.aya girdm evlilikte ama insan kendini kaptirinca ve istekli olunca zamanin önemi olmuyor napalım imtihanimiz böyle zaman var daha demek ki
ben artık takmamaya çalışıcam canim ugraslar bulucam kendime ismege yazıldm kafami dagiticam yoksa stresten baska hastaliklar cikicak Allah korusun
Hadi ya hiç duymamıştım bana öyle demedi hay Allah bu doktorlar niye farklı konuşurlarki sağolasın bende öyle yapayım o zaman
Kizlar moral bozmak istemem ama aklinizda bulunsun sag kasik adet sol kasik hamilelik olur. İstisnalar disinda tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?