2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay nerde o günler canm stressiz bir ay ve bir yıl diliyorum hepimize 2016 çok kötü geçti bnm için inşallah beklediğimiz bütün güzellikler 2017de gerçekleşir ve bebisler göbüslere gelir..

İnşallah canım 2016 tarihe yazılsın artık 2017 tertemiz olsun Allahım... Hayırlısıyla gelsin bebişlerdee ♡

Hadi ya o zamn onlar anliyomu ne insallah yanilmaz hic boyle demezdi de o yuzdn cnm sen nasilsn nasil gidyo
sanrm anliyorlar canim benmki goguslermin buyudugunu soylemsti bi gece. Daha test vs yapmamistm. Ozguvenleri muthis...
Ben iym guzelim, sabrla kalp atislarini duyacagm gunu bekliyorm.
Aklim fikrim, ictgm su yedgm yemek bebisim oldu. Bu gce annemlere soyledm ilk defa.
Herkes agladi. Cok garip hissettm. Cok degsk ve guzel bir yilbasydi. Rabbim herkese nasip etsn bunu, bu mucizeyi. Hepinzn yeni yilini kutluyorm. Bu yil gobusler dolsun, aileniz kalabaliklassn. Kahkahalar eksik olmasin insallah

Canım, batım dündü. Bugün test yaparken pek beklentim yoktu, bi günlük gecikmede çıkmayabilir diyordum ama ikinci çizgi çok çabuk çıktı. Ben dayanamadım bu akşam özel bi hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 166 çıktı.
Rabbime şükürler olsun. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırla, sağlıkla nasip etsin

Yaaa çok güzelll canım tebrik ederimmm darısı bize olsun inşallah bat geçtimi

Amin canım Allah razı olsun bat bir gün geçti. Ben dayanamayıp özel bi hastanede bu akşam kan testi yaptırdım beta hcg 166 çıktı. Benimki galiba erken döllenme. Haftasonu olduğundan hastanede kadın doğumcu yoktu. Haftaiçi görünücem inşallah

Daha önce yapmışmıydın peki test tebrik ederim canımmmm

Daha önce yapmışmıydın peki test tebrik ederim canımmmm

Çok teşekkür ederim canım. Allah sana ve tüm isteyenlere hayırla ve sağlıkla nasip etsin. Bu ay ilk kez test yaptım, stres yapmadım bu ay hiç canım. Rabbim de nasip etti. Gerçekten stres yapmak boşuna, Allah ne zaman takdir ederse o zaman oluyor

Canlar az önce farkettim 2 gündür falan kaşıntı vardir vajinada bakayim aynada dedim kesik kesik lor gibi beyaz akinti vardi kuru şekilde agiz kismini actim hafif orasida beyaz olmus eti neden olabilir bu bileniniz var mı birde diyorum acaba pecetemi kaldi oda düşük ihtimal tuvaletten sonra yıkayıp kurulayinca yapisip kalmasi ama nasıl olcak agzina yakin dudak kismi falan hep beyaz beyaz olmuş korktum acikcasi kötü birsey değildir insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…