Ay nerde o günler canm stressiz bir ay ve bir yıl diliyorum hepimize 2016 çok kötü geçti bnm için inşallah beklediğimiz bütün güzellikler 2017de gerçekleşir ve bebisler göbüslere gelir..
Amin canm hayırlı olanı versn Rabbim .. canm tedavi oluyor musun problem ne sizn ?İnşallah canım 2016 tarihe yazılsın artık 2017 tertemiz olsun Allahım... Hayırlısıyla gelsin bebişlerdee ♡
Ben beklemedeyim canımBenm kırmızılar geldi canımpazartesi takip için doktoruma gidecegm bu aya bomba gibi girmek istiyorum
Pariskizim
Hadi senden guzl haberler gelsn inşallahBen beklemedeyim canım
Çok sağol cevabın içinYumurtlama döneminde olduğun içindir canım
sanrm anliyorlar canim benmki goguslermin buyudugunu soylemsti bi gece. Daha test vs yapmamistm. Ozguvenleri muthis...Hadi ya o zamn onlar anliyomu ne insallah yanilmaz hic boyle demezdi de o yuzdn cnm sen nasilsn nasil gidyo
Ayyyy neselimmm çok güzel çıkmış inşallah hamilesin tatlım çokkkk güzel ya ♡♡♡♡♡ kan testi için acele etme yarını da atlattıktan sonra öğrenirsin zaten. Bat geçmiş miydi? Yeni yıla hamiş giriyosun yarıdan fazlasını hamiş geçirecen :)) maşallah ya :))
Hayırlı olsun canımm gözin aydın sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah
neseliii34 tebrik ederim canm hayirli olsun guzel guzel dogur guzel guzel buyut insallah cnm
Yaaa çok güzelll canım tebrik ederimmm darısı bize olsun inşallah bat geçtimi
Can'ım hamilesin süper . Kaçıncı günde yaptın testini ?
Amin canım benim Allah razı olsunAaa iki çizgi superrr hamilesinnnn çok tebrik ederim çok sevindim canım yaaaa
Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et canmAmin canım benim Allah razı olsun
Hayirli olsun cnm..Erken dollenme de bin uzeri 2 binlerde cikiyor. 3 gun erken yumurtlayinca mesela 2400 cikti kuzenimin battan sonraki gun.senin tam gununde olmustur canimCanım bat dündü bugün yaptım. Galiba erken döllenme
Hayirli olsun cnm..Erken dollenme de bin uzeri 2 binlerde cikiyor. 3 gun erken yumurtlayinca mesela 2400 cikti kuzenimin battan sonraki gun.senin tam gununde olmustur canim
Daha önce yapmışmıydın peki test tebrik ederim canımmmmCanım, batım dündü. Bugün test yaparken pek beklentim yoktu, bi günlük gecikmede çıkmayabilir diyordum ama ikinci çizgi çok çabuk çıktı. Ben dayanamadım bu akşam özel bi hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 166 çıktı.
Rabbime şükürler olsun. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırla, sağlıkla nasip etsin
Daha önce yapmışmıydın peki test tebrik ederim canımmmm
Aynen canim darisi basimiza insİşte doktora görünmediğim için bilmiyorum canım. Hayırla ve sağlıkla olsun da gününde olsun
Aynen canim darisi basimiza inssuan gorunsende 2 bin alti kese pek gorunmez.1 hafta sonra belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?