- 26 Ekim 2016
- 156
- 293
- 18
- 39
Teşekkürler canım cvbın için ozaman başlarım akşamdan.bu arada bende folikül yumurta kistimidir nedir tam bilmiyorum o tarz kist bir iki defa olmuştu 2-3 yıl önce.sorun olmamasına rağmen bebek olmaması beni bir hayli yıprattı ve aklıma geldi 2 aydır bu şekilde regl bitince falan 2-3 gün siyaha dönük lekelenme tarzında geliyor.Bakalım soğan kürünün faydasından yararlanabilecekmiyimCanım çok başlayan var kist vs. Bu şekilde atıldığını söylüyorlar. Ardından çok hamile kalanda var. Bende bu kaç gün içtim ama midem bulandi devam edemedim:)) kist yoktu ama bende olesine icmeye çalıştım
Aynen bn korkuyorum nasıl vurulacaz ya zor olmaz mıhadi bismillah canım ben daha önce klomen kullanmıştım düşüklerden sonra gonal f ye geçtik bakalım. göbekten iğne vurunmayı da öğrendim. ilerde kan sulandırıcı iğne kullanacaz ya inşallah nasip olur da
İnşaallah şifa olur :))))Teşekkürler canım cvbın için ozaman başlarım akşamdan.bu arada bende folikül yumurta kistimidir nedir tam bilmiyorum o tarz kist bir iki defa olmuştu 2-3 yıl önce.sorun olmamasına rağmen bebek olmaması beni bir hayli yıprattı ve aklıma geldi 2 aydır bu şekilde regl bitince falan 2-3 gün siyaha dönük lekelenme tarzında geliyor.Bakalım soğan kürünün faydasından yararlanabilecekmiyim
Amin canım inşallah bakalımİnşaallah şifa olur :))))
Maasallah canim ne kadarda buyumus bebegimiz bidahaki muayeneye cinsiyeti ogrenebilecek misin?Bu gün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda karın kaşık ağrısı normalmiş Allah olmayanlara da nasip etsin
Maasallah canimmmmm çok gzl . Erkek annesi olacaksın demek :)))) sağlıklı devamını nasip etsin AllahKizlar doktordan geldim az önce. Çok sukur tekrar duydum kalp atışlarını. Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorum. Kan verdim 1 hafta sonra çıkınca tekrar doktora gostericem. Iğne batması şeklinde ağrılarım oluyordu rahmime ve gobegimin alt tarafına. Ama normal olduğunu söyledi. Folikasit ve coraspini biraktirdi. Decavit ve gynoferro sanol verdi. Veeeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Muhtemelen erkek dedi kizlaarrr. 1 ay sonra netlesir dedi ama erkek derken ki o emin hali bana %100 erkek hissini verdi. Sanırım oglusum oluyor kizlaarrrdoktor bebegimin secde pozisyonunda olduğunu söyledi. Çok ilginç değil mi? Maşallah benim yavruma
Maasallah canim Allah nazarlardan saklasin ne guzel duygularKizlar doktordan geldim az önce. Çok sukur tekrar duydum kalp atışlarını. Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorum. Kan verdim 1 hafta sonra çıkınca tekrar doktora gostericem. Iğne batması şeklinde ağrılarım oluyordu rahmime ve gobegimin alt tarafına. Ama normal olduğunu söyledi. Folikasit ve coraspini biraktirdi. Decavit ve gynoferro sanol verdi. Veeeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Muhtemelen erkek dedi kizlaarrr. 1 ay sonra netlesir dedi ama erkek derken ki o emin hali bana %100 erkek hissini verdi. Sanırım oglusum oluyor kizlaarrrdoktor bebegimin secde pozisyonunda olduğunu söyledi. Çok ilginç değil mi? Maşallah benim yavruma
Amin canım inşallahMaasallah canimmmmm çok gzl . Erkek annesi olacaksın demek :)))) sağlıklı devamını nasip etsin Allah
Çok güzel canım. Allah isteyen herkese yasatsinMaasallah canim Allah nazarlardan saklasin ne guzel duygular
Canım ben genel bi tedavi istedim bebek olmaması için herhangi bir sorun olup olmadığını öğrenmek için sırayla bütün testler uygulanıyor işte.once hormonlara bakıldı şimdide 21.gunu smear testi yapacagz dedi öle iste[/QUOTE
Aynen bn korkuyorum nasıl vurulacaz ya zor olmaz mıklomen iki kere denedm gecn sene birinde günü kacirdik birindede olmadı malesf inslh bu kez olur hamile kalırız ve bu kez devamıda gelir inslh kucağımiza alırız sağ saglim
Aminnnnn canmİnşallah kucağımiza alana kadar elimden gelen herşeyi yapacam rabbim dualarimizj duyuyordur canım bakalım kısmet
Ben 6 gün kala tesadüfen şu erken gebelik testi ile öğrendim.sonra hemen kan yaptırdım beta hcg 35.12 çıktıKizlar bata kaç gün kalinca hamilelik ogreniliyo normalde ? Benim 14 gün var şimdiden heyecan bindi a daha ovu dönemin deyim:)
Yanma kaşıntı yok bende canım ama agiz kısmı benek benek sadece insaAllah gecer Allahim sifa versin ihtiyaci olan herkeseCanım benim ya Allah şifanı versın çabucak gecer inşallah. İlişkide ayrı idrarda ayrı yanma
Canim benimde 2 gün arayla yaptığım 3 testte 35.12 64.86 277.. çıktı ilk ikisi tam saatin de olmadigindan az düşük gibi 3.de normalden fazla ama doktor % 77 ye kadar artış gösterebilir dedi bana cuma günü Benim ki kaç oldu acabaKızlar reglim 5 gün geçti, bugün tekrar kan verdim değerim 4294 çıktı. 6gün önce ilk değerim 360 idi. Yarın dr randevum var. Bu değerde karından görünür mü kese sizce? Bir de değer biraz fazla geldi hesaplamama göre sizce normal mi
Ben 5 haftalığım. Kanamalarım ve kahverengi lekelenmelerim var. Aynı iğneyi bugün oldum. Umarım işe yarar bende de. Doktorum da aynı şeyi söyledi düşecek bir gebeliği hiç bir ilaç önlemez ama gebelik devam edecekse yardımcı olur dedi. Kanamalar insanı psikolojik olarak çok etkiliyor ben devam ederdim yerinde olsam. Düşecek olanı zaten tutmuyor bi ümit belki bizimkilere fayda eder canım. Allah büyüktür.Kızlar selam benim bi sorun olucak yardimci olursaniz sevinirim 8 haftalik gebeligim var suan 5. Haftada lekelenmem oldu progestan basladi doktorum sonra geçen haftalarda pruluton depot diye bi iğne yazdı haftada 1 kez yaptir dedi iğneyi yaptırın ca biraz kendime geldim ara lekelenmem olmadı o iğneyi yaptırın ayrıca 1 dusugum var bunun oncesinde için rahat etsin madem diye corasprin verdi bana günde 1 tane içiyordum ayrıca kese arkasında kanama alanı görüldü bende içim rahat etmedi bi profosör e gittim corasprin ve iğneyi bırakmami söyledi ayrıca bu ilaçlar % 100 düşügü onledugini bilmiyoruz dedi ultrasonda bakildi yine o kanama alanı gözlendi ama rahim boşluğu da olabilir dedi şimdi size sorum corasprin i bıraktığım iyi oldumu devam etmeli miyim böyle bi problemle karşılaşan var mı ? Ayrıca iğneyi yine haftada 1 Yapturmayi düşünüyorum çünkü iğne beni rahatlattı o hafta boyunca ara lekelenme yaşamadim ta ki yilbasi gecesi azcık bi pembemsi oldu sonra hemen progestan koydum. Napayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?