Bat kaç gün geçti canım? Testi ne zmn yapmıştınKızlar bende o silik çizgilerden sonra hala kan testi yaptırmadım çarşamba gideceğim nasipse
Iyiyiz tatllimmm benm kizim geliyor galiba oyle duruyor dedi doktor teyzesi :)
Benim için sanırım bu yorum çok sağolun Rabbim tamamına erdirsin sizinkini de inşallah4 bucuk falan bnce canim hayirli olsunn :)
Alinti yaptim da olmamis canim evet sana yazdimm tesekkur ederimm :)Benim için sanırım bu yorum çok sağolun Rabbim tamamına erdirsin sizinkini de inşallah
Ozele gel yaziyrm burdn net aciklayamyrmAnlamaodm yine simdi ben ne yaomaliyimkizma olurmuuj )
insaAllah Tüp bebek islemlerine gerek kalmadan alırsın güzel haberi canım benim Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin bol bol dua edelim bu ay incir falan faydali ne varsa ye elinden geleni yap gerisi tevekkül
insaAllah hepimiz canım kismetimiz gelmistir güzel haberlerimiz pes pese gelsinUmudunu tabiki kaybetmyceksin hayırdır sana :) zamanın dolmuştur inşallah canım gelmştr bebek hayrlısyla...
Oyy yerim ben teyze kuzusunu sağlıkla gelsin Allahim banada saglikla kız nasip eder insaAllah ya da tam tersi kiz cok isteyip sevdigim icin oglum olur amann olsunda hayırlı saglikli olsunIyiyiz tatllimmm benm kizim geliyor galiba oyle duruyor dedi doktor teyzesi :)
Degerlerden pek anlamam ama bence iyi canım benim ya cok sevindim insaAllah pesinden gelirim bende az kaldi bata dua et bana hamis duasi kabul olurmuş teyze kuzusunun arkadasi gelmis olsun sata göre 14u oluyor benimkide yakın olur dogumlar ayy dere görmeden paça sıvadim insaAllah benim minnakimda gelmiştirS seliforfriendlyfriendly michie @Biravucmutluluk46 Nisaberatim ZK_ASK kızlarrr daha etiketleyemediğim herkessss kan sonucumu aldım 2 gün gecikti bat 144.8 çıktı nasıl sizce. Hep hayalimdi şu şekli yapmak ve sonunda yapıyorummm
S seliforfriendlyfriendly michie @Biravucmutluluk46 Nisaberatim ZK_ASK kızlarrr daha etiketleyemediğim herkessss kan sonucumu aldım 2 gün gecikti bat 144.8 çıktı nasıl sizce. Hep hayalimdi şu şekli yapmak ve sonunda yapıyorummm
Canim tup bebek hakkinda hic bilgim yok 20 ocakta randevum var detaylari ogrendigimde hepsini anlaticam size.Rabbim ol desin insallah hepimize.Bilemiyo ki insan basına ne geleceğini. Anlıyorum canım nasip, bugunleri yaşayacağın varmış.. Yumurta toplama falan mı yapıyolar yine iğneydi vs onlarla yapıyolar dimi. Ne gibi süreçten geçeceksin çok merak edıyorum elimizden gelen bişy olmadığı için dilimizden geleni yapıyoruz çokca duamdasın sen ve diğerleri hepiniz inşallah Rabbim ol der olur, çaresiz bırakmasın kimseyi
Maasallah canim degerin cok iyi keseyi gorup kalp atisini da duyacaksin insallah keyfini sür canim gozunaydinS seliforfriendlyfriendly michie @Biravucmutluluk46 Nisaberatim ZK_ASK kızlarrr daha etiketleyemediğim herkessss kan sonucumu aldım 2 gün gecikti bat 144.8 çıktı nasıl sizce. Hep hayalimdi şu şekli yapmak ve sonunda yapıyorummm
Amin canim. Dun incir yemeye basladim. Gunde 3-4 incir yiyorum. Su aralar yum yaklasiyo diye hasta olmamaya dikkat ediyorum ama ben dikkat ettikce burnum akıyo bogazim agriyo gibi geliyoinsaAllah Tüp bebek islemlerine gerek kalmadan alırsın güzel haberi canım benim Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin bol bol dua edelim bu ay incir falan faydali ne varsa ye elinden geleni yap gerisi tevekkül
Tatlım tebrik ederim. Rabbim burada bekleyen herkese tez vakitte hamilelik haberi almayı nasip etsin inşallah :)S seliforfriendlyfriendly michie @Biravucmutluluk46 Nisaberatim ZK_ASK kızlarrr daha etiketleyemediğim herkessss kan sonucumu aldım 2 gün gecikti bat 144.8 çıktı nasıl sizce. Hep hayalimdi şu şekli yapmak ve sonunda yapıyorummm
İnşallah canımmm olacak merak etme sakin ol rahat ol Allah büyük çok şükürDegerlerden pek anlamam ama bence iyi canım benim ya cok sevindim insaAllah pesinden gelirim bende az kaldi bata dua et bana hamis duasi kabul olurmuş teyze kuzusunun arkadasi gelmis olsun sata göre 14u oluyor benimkide yakın olur dogumlar ayy dere görmeden paça sıvadim insaAllah benim minnakimda gelmiştir
Aminnn canımmm gelin peşimden inşallahhhÇok şükürrr değerinde bence gayet güzel 0ın altında olmasından iyidir heleki 5ten kat kat yüksek maşallahhhhsenide hamişler kervanına uğurluyoruz canım hayırlıca sağlıklı bi hamilelik ve doğhm geçirirsin inşallah çok sevindim kendini sıcak tutmaya dikkat etmeye devam ♡ darısı bizlere inşallah tebrik ederm , kızlar sıra bizde vurduğumuz gol olsun :))
Canımmm benimm çok sağolll en kısa sürede sağlıklı hamiş ol inşallahhhh hepinize bolll bolll duaya başladımmmMaasallah canim degerin cok iyi keseyi gorup kalp atisini da duyacaksin insallah keyfini sür canim gozunaydin
Aminnn canımmm Allahım hepimize yaşatsın güzel haberlerinizi bekliyorum inşallahhhTatlım tebrik ederim. Rabbim burada bekleyen herkese tez vakitte hamilelik haberi almayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?