2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet cok sukur bolcana bebis haberi aliyoruz insallah yakinda biz de iyi haberi verenlerden olucaz. S selifor biliyo musun bu ay benim dogal olarak son denemem. Hamile kalamazsam 27 ocak adetimle birlikte tup bebege basliyoruz.
insaAllah Tüp bebek islemlerine gerek kalmadan alırsın güzel haberi canım benim Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin bol bol dua edelim bu ay incir falan faydali ne varsa ye elinden geleni yap gerisi tevekkül

Iyiyiz tatllimmm benm kizim geliyor galiba oyle duruyor dedi doktor teyzesi :)
Oyy yerim ben teyze kuzusunu sağlıkla gelsin Allahim banada saglikla kız nasip eder insaAllah ya da tam tersi kiz cok isteyip sevdigim icin oglum olur amann olsunda hayırlı saglikli olsun

Degerlerden pek anlamam ama bence iyi canım benim ya cok sevindim insaAllah pesinden gelirim bende az kaldi bata dua et bana hamis duasi kabul olurmuş teyze kuzusunun arkadasi gelmis olsun sata göre 14u oluyor benimkide yakın olur dogumlar ayy dere görmeden paça sıvadim insaAllah benim minnakimda gelmiştir

Çok şükürrr değerinde bence gayet güzel 0ın altında olmasından iyidir heleki 5ten kat kat yüksek maşallahhhh senide hamişler kervanına uğurluyoruz canım hayırlıca sağlıklı bi hamilelik ve doğhm geçirirsin inşallah çok sevindim kendini sıcak tutmaya dikkat etmeye devam ♡ darısı bizlere inşallah tebrik ederm , kızlar sıra bizde vurduğumuz gol olsun :))

Canim tup bebek hakkinda hic bilgim yok 20 ocakta randevum var detaylari ogrendigimde hepsini anlaticam size.Rabbim ol desin insallah hepimize.

insaAllah Tüp bebek islemlerine gerek kalmadan alırsın güzel haberi canım benim Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin bol bol dua edelim bu ay incir falan faydali ne varsa ye elinden geleni yap gerisi tevekkül
Amin canim. Dun incir yemeye basladim. Gunde 3-4 incir yiyorum. Su aralar yum yaklasiyo diye hasta olmamaya dikkat ediyorum ama ben dikkat ettikce burnum akıyo bogazim agriyo gibi geliyo

İnşallah canımmm olacak merak etme sakin ol rahat ol Allah büyük çok şükür

Aminnn canımmm gelin peşimden inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…