2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım senin bebişler ikizdi di mi? Benim regli 5 gün geçti değerim 4295 olmuş, senin nasıldı bu dönemlerde. Ayy benimki de mi ikiz acabaaaaa

canım evet ikiz ben 4 haftalıkken 1371 di 2 gün sonra 3594 2 gün sonra 7188 sonrada kan testi yaptırmadık keselerim geç göründü 5.haftadayken göründüler 7 de kalp atışlarını duydukk

nesnes88 değer yükseliği ya ikizden ya da kimyasal gebelikten oluyormuş canım.
değerin cok iyi vajinal muayenede görülür kese ama benim hemen görünmedi ikiz oldugu için değeri paylaşmışlar keseler görünmemiş minicikti 2 günsonra cıkmıslardı meydana

Kizlaaaarrrr.... Bugün reglimin 3.gunu doktora gittim takip yapar catlatma ignesiyle zamanlı ilişki olur diye düşünüyordum ama eşimin sonuçlarına baktı sonuçlar düzelmiş asilamayada herhangi başka birseyede gerk yok siz norm devam edin 3 ay olmazsa asilama yaparz dedi bnde bu ay bal tarçın corek otu denemeyi düşünüyorum ve ovu . Testi kullanmak istiyorum daha önce hiç kullanmadim bna yardımcı olur musunuz..?? Ne zaman baslamaliym hangi marka almalıyım .? Birde pik yakalayınca preseed jel de deneyecem bu ay önerileriniz nedir ??? friendlyfriendly Pariskizim michie ROSE-MOON Nisaberatim S selifor tugken ZK_ASK ve etiketleyemedigm bütün arkadaşlar

canim cok iyi yaptn, bence de dogal denemeye devam edin. Daha zahmetsz ve rahat olrsnz.
Testi nasil uygulayacagm neye dikkat edeym dersen, actgm bir baslik var. Biyoloji ogretmeniyim diye baslayan ordaki ilk mesaji okuyablrsn. Yardmci olr sana hemen ovulasyon testleri siparisini vereblrsn. Ben de ovulasyon testi kullandgm ilk ay hamile kaldim. Laboquick markayi ayrica tavsiye edrrm

Şükür bi sorun kalmamış canım inşallah doğal yolla kalırsın. Baltarçınçörekotu kürünü ben uyguluyorum hatta bugun son günüm, akşam son kez yycem. Adetin ikinci günü başlanıyo ve 12 gün kullanıyosun canım. Sen bugunde başlasan olur farketmez. Preseed jeli bende düşünüyorum valla... Önümüzdeki aylarda olmazsa bende kullancm. Ovu testiyle günlerini takip etmek istiyosan edebilirsin tabi ama imkanın varsa doktorla takip yap mesela. İnşallah güzel haberle gelirsin bu ay

Çok teşekkür ederim konumu okudum ama çokta dikkat etmedim tekrar okuyaym bari nerden speris vrdin bnde hemen verm anca ulaşır elime . Konuyu da okudm

Şimdi bu jel spermleri içerde mi tutuyo güçlü olanları seçiyomuş diye duydum. Anlatsana nasıl kullandın bayan hamişş :)

Teşekkürler.. ama doktorum gerek yok dedi bnde ustelemek istemedm bn takip yaptiracagm diye ikisi birden çok olur diye yapmadım dün nasıl ayarliyorsun canm hangi saatlerde alınmalı kür günlük mü hazirlim ??

Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına canım. İnş. Doğal yollardan olur bu ay bebeğin. Test ben hiç kullanmadım . Oyuzden yardımcı olamayacagim. Gün aşırı ilişki deneyeceğim bende bu ay. Dün başladık daha :))) hayırlısı inş

Teşekkürler.. ama doktorum gerek yok dedi bnde ustelemek istemedm bn takip yaptiracagm diye ikisi birden çok olur diye yapmadım dün nasıl ayarliyorsun canm hangi saatlerde alınmalı kür günlük mü hazirlim ??

Netre tarifleri var ama ben kafama göre kullandım. Bir iki yemek kaşığı sal bala birer çay kaşığı tarçın ve çörekotu attım. Çörekotu çekilmiş olanından olacak biliyosundur. Balda saf olacak. Her gün sabah akşam bir tatlı kaşı miktarı ye tahta kaşık kullan. İnşallah vesilen olur. Ovulaston testiyle de takip edebilirsin tabi canım doktorsuz hallet bu ay inşallah olur, rastgele :))

Ay inşallah nerde o günler.. yanlız corek otu çekilmiş değil bn ezsem olurmu

Himmm insllh tuttururuz bu ay yaa

1. Pressed Hamile Kalmak için çaba harcayanlara özel üretilmiş bir üründür. Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " Vajinal Jel, sperme zarar vermeden en çok ihtiyaç duyulan yerde, içten bir nemlendirme sağlamaktadır. Hamile kalmaya çalışırken dahi güvenle kullanılabilir. Vajinal kuruluğun arttığı zamanlarda, diğer ürünler sperm üzerindeki zararlı etkilerinden dolayı kullanılmamalıdır. Çünkü Preseed Vajinal Jelin benzeri ürünlere göre;

• pH seviyesi, üretken servikal sıvıyla dengelenmiştir.
    • Sperme zarar vermeyen özel formülü patentle, Dünyada koruma altına alınmıştır.
    • Antioksidan desteği için DOĞAL Arabinogalaktan içerir.
    • İç uygulamayla vajina ve serviksi kaplar.
    • Klinik olarak test edilmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
  2. tugken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…