İkizZz :)) ilaçsız mı oldu minnaklar canım
Canım senin bebişler ikizdi di mi? Benim regli 5 gün geçti değerim 4295 olmuş, senin nasıldı bu dönemlerde. Ayy benimki de mi ikiz acabaaaaa
canim cok iyi yaptn, bence de dogal denemeye devam edin. Daha zahmetsz ve rahat olrsnz.Kizlaaaarrrr.... Bugün reglimin 3.gunu doktora gittim takip yapar catlatma ignesiyle zamanlı ilişki olur diye düşünüyordum ama eşimin sonuçlarına baktı sonuçlar düzelmiş asilamayada herhangi başka birseyede gerk yok siz norm devam edin 3 ay olmazsa asilama yaparz dedi bnde bu ay bal tarçın corek otu denemeyi düşünüyorum ve ovu . Testi kullanmak istiyorum daha önce hiç kullanmadim bna yardımcı olur musunuz..?? Ne zaman baslamaliym hangi marka almalıyım .? Birde pik yakalayınca preseed jel de deneyecem bu ay önerileriniz nedir ???friendlyfriendly Pariskizim michie ROSE-MOON Nisaberatim S selifor tugken ZK_ASK ve etiketleyemedigm bütün arkadaşlar
Şükür bi sorun kalmamış canım inşallah doğal yolla kalırsın. Baltarçınçörekotu kürünü ben uyguluyorum hatta bugun son günüm, akşam son kez yycem. Adetin ikinci günü başlanıyo ve 12 gün kullanıyosun canım. Sen bugunde başlasan olur farketmez. Preseed jeli bende düşünüyorum valla... Önümüzdeki aylarda olmazsa bende kullancm. Ovu testiyle günlerini takip etmek istiyosan edebilirsin tabi ama imkanın varsa doktorla takip yap mesela. İnşallah güzel haberle gelirsin bu ayKizlaaaarrrr.... Bugün reglimin 3.gunu doktora gittim takip yapar catlatma ignesiyle zamanlı ilişki olur diye düşünüyordum ama eşimin sonuçlarına baktı sonuçlar düzelmiş asilamayada herhangi başka birseyede gerk yok siz norm devam edin 3 ay olmazsa asilama yaparz dedi bnde bu ay bal tarçın corek otu denemeyi düşünüyorum ve ovu . Testi kullanmak istiyorum daha önce hiç kullanmadim bna yardımcı olur musunuz..?? Ne zaman baslamaliym hangi marka almalıyım .? Birde pik yakalayınca preseed jel de deneyecem bu ay önerileriniz nedir ???friendlyfriendly Pariskizim michie ROSE-MOON Nisaberatim S selifor tugken ZK_ASK ve etiketleyemedigm bütün arkadaşlar
Çok teşekkür ederim konumu okudum ama çokta dikkat etmedim tekrar okuyaym bari nerden speris vrdin bnde hemen verm anca ulaşır elime . Konuyu da okudmcanim cok iyi yaptn, bence de dogal denemeye devam edin. Daha zahmetsz ve rahat olrsnz.
Testi nasil uygulayacagm neye dikkat edeym dersen, actgm bir baslik var. Biyoloji ogretmeniyim diye baslayan ordaki ilk mesaji okuyablrsn. Yardmci olr sanahemen ovulasyon testleri siparisini vereblrsn. Ben de ovulasyon testi kullandgm ilk ay hamile kaldim. Laboquick markayi ayrica tavsiye edrrm
canim cok iyi yaptn, bence de dogal denemeye devam edin. Daha zahmetsz ve rahat olrsnz.
Testi nasil uygulayacagm neye dikkat edeym dersen, actgm bir baslik var. Biyoloji ogretmeniyim diye baslayan ordaki ilk mesaji okuyablrsn. Yardmci olr sanahemen ovulasyon testleri siparisini vereblrsn. Ben de ovulasyon testi kullandgm ilk ay hamile kaldim. Laboquick markayi ayrica tavsiye edrrm
Teşekkürler.. ama doktorum gerek yok dedi bnde ustelemek istemedm bn takip yaptiracagm diye ikisi birden çok olur diye yapmadım dün nasıl ayarliyorsun canm hangi saatlerde alınmalı kür günlük mü hazirlim ??Şükür bi sorun kalmamış canım inşallah doğal yolla kalırsın. Baltarçınçörekotu kürünü ben uyguluyorum hatta bugun son günüm, akşam son kez yycem. Adetin ikinci günü başlanıyo ve 12 gün kullanıyosun canım. Sen bugunde başlasan olur farketmez. Preseed jeli bende düşünüyorum valla... Önümüzdeki aylarda olmazsa bende kullancm. Ovu testiyle günlerini takip etmek istiyosan edebilirsin tabi ama imkanın varsa doktorla takip yap mesela. İnşallah güzel haberle gelirsin bu ay
Ben jel hic kullanmadim canim, ovulasyon testi kullandm bu ay.Şimdi bu jel spermleri içerde mi tutuyo güçlü olanları seçiyomuş diye duydum. Anlatsana nasıl kullandın bayan hamişş :)
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına canım. İnş. Doğal yollardan olur bu ay bebeğin. Test ben hiç kullanmadım . Oyuzden yardımcı olamayacagim. Gün aşırı ilişki deneyeceğim bende bu ay. Dün başladık daha :))) hayırlısı inşKizlaaaarrrr.... Bugün reglimin 3.gunu doktora gittim takip yapar catlatma ignesiyle zamanlı ilişki olur diye düşünüyordum ama eşimin sonuçlarına baktı sonuçlar düzelmiş asilamayada herhangi başka birseyede gerk yok siz norm devam edin 3 ay olmazsa asilama yaparz dedi bnde bu ay bal tarçın corek otu denemeyi düşünüyorum ve ovu . Testi kullanmak istiyorum daha önce hiç kullanmadim bna yardımcı olur musunuz..?? Ne zaman baslamaliym hangi marka almalıyım .? Birde pik yakalayınca preseed jel de deneyecem bu ay önerileriniz nedir ???friendlyfriendly Pariskizim michie ROSE-MOON Nisaberatim S selifor tugken ZK_ASK ve etiketleyemedigm bütün arkadaşlar
Evet canım ben onu kullandın sandım Galiba testi ilk denemende kalmışsınBen jel hic kullanmadim canim, ovulasyon testi kullandm bu ay.
Senin sordgn preseed jel mi acaba?
Ne jeli kizlarrr benim bilgim yok ilk kez duydum banada anlatinŞimdi bu jel spermleri içerde mi tutuyo güçlü olanları seçiyomuş diye duydum. Anlatsana nasıl kullandın bayan hamişş :)
Teşekkürler.. ama doktorum gerek yok dedi bnde ustelemek istemedm bn takip yaptiracagm diye ikisi birden çok olur diye yapmadım dün nasıl ayarliyorsun canm hangi saatlerde alınmalı kür günlük mü hazirlim ??
Hadi gözünaydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallahS seliforfriendlyfriendly michie B Biravucmutluluk Nisaberatim ZK_ASK kızlarrr daha etiketleyemediğim herkessss kan sonucumu aldım 2 gün gecikti bat 144.8 çıktı nasıl sizce. Hep hayalimdi şu şekli yapmak ve sonunda yapıyorummm
dogru canm ilk ovulasyon testini kullandgmda hamile kaldm cok sukur. Adet duzenslzgi vardi o sebeple kullandm. Yumurtlama gunlerimi anlayablmek icn.Evet canım ben onu kullandın sandım Galiba testi ilk denemende kalmışsın
Ay inşallah nerde o günler.. yanlız corek otu çekilmiş değil bn ezsem olurmuNetre tarifleri var ama ben kafama göre kullandım. Bir iki yemek kaşığı sal bala birer çay kaşığı tarçın ve çörekotu attım. Çörekotu çekilmiş olanından olacak biliyosundur. Balda saf olacak. Her gün sabah akşam bir tatlı kaşı miktarı ye tahta kaşık kullan. İnşallah vesilen olur. Ovulaston testiyle de takip edebilirsin tabi canım doktorsuz hallet bu ay inşallah olur, rastgele :))
Himmm insllh tuttururuz bu ay yaaÇok sevindim herşeyin yolunda olmasına canım. İnş. Doğal yollardan olur bu ay bebeğin. Test ben hiç kullanmadım . Oyuzden yardımcı olamayacagim. Gün aşırı ilişki deneyeceğim bende bu ay. Dün başladık daha :))) hayırlısı inş
Olur canım iyice ez, yerkende çiğnersinAy inşallah nerde o günler.. yanlız corek otu çekilmiş değil bn ezsem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?