2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pariskizim canim tebrik ederim,zaten biliyoduk ama kesinlestrms olduk.
Gozun aydin, cok sevndm.
Degerin ilk tahlile gore cok iyi. Sat neydi senin?Gece yazmissn nasil ogrendn o saatte cok heyecanli
Benim başıma gelenler çok komik dünkü olayı anlattım ya dr betahcg yi girmediği için sisteme bakılamadı akşamda acile gittim kan verdim özel de sonra bana mail atın dedim çıkınca tamam dediler bekliyorum yok mail uykumda geldi sonra gece 4 te aradım dedim yollamadılar hemen sonucumu söyledi ve mail attı sat 1 aralık canım çokkk sagolll

Tamam canım Allah yardmcn olsn inşallah anlatmana gerek kalmadan hamile kalırsın Allahın işi bu ya inşallah ol der olur
Nasip tabiki canim yeterki rabbim istesin. Gönlüm ne kadar dogaldan yana olsa da saglikli bi bebege hamile kalayimda tup bebekle olsun canim napayim. Tabi tutacakmi o da var. Her iki tup bebekten biri poz biri neg oluyomus. Yani sansim %50.

herkese merhaba :) doktor kontrolünden geldim. solda 18mm ve 11mm yumurta oluşmuş. 18mm olan istediğimiz gibi dedi doktor. çatlatma iğnesi verdi 12de vurunacağım. salı, çarşamba,perşembe ilişki dedi

ZK_ASK B Biravucmutluluk rahim kalınlığım 6,4 mm . cuma günü tekrar gidecem progesteron ve kan sulandıırcı iğne clexane verdi cuma günüde nasıl kullanacağımı gösterecekmiş.

Allah razi olsun canim sagol dualarin icin. Gonlum dogaldan yana olsa da tup bebekle spermler secilecegi icin belki sansim artar diyorum
İnşallah olur canım. Tabi gönül doğaldan yana. Ama şükür ki çaresiz dert değil biraz maddi manevi zor süreç olacak belki ama sonu vuslat olur inşallah. İnşallah hayırlı haberi alırsın tedaviye gitmeden

Amin canim sukur her halime yumurta var sperm var bin sukur umudum hep var

Allah hayırlısını versin canım İnşallah güzel haberleri alırsın

5 mm aşağısı sorun oluyormuş canm iyi yine senin. ilaçlarını kullanmaya devam et inşallah olur bu ay ya ne guzl 18 mm bugün bende gittim gerek yok takibe dedi bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…