- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Çok şükür canmm .. daha ne olsun süper maşallah yaa .... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah :) :) <3S seliforfriendlyfriendly michie B Biravucmutluluk Nisaberatim ZK_ASK kızlarrr daha etiketleyemediğim herkessss kan sonucumu aldım 2 gün gecikti bat 144.8 çıktı nasıl sizce. Hep hayalimdi şu şekli yapmak ve sonunda yapıyorummm
İnşallahhh canımmm aminnn darısı tüm isteyenlere olsun sağlıklı bebişlerÇok şükür canmm .. daha ne olsun süper maşallah yaa .... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah :) :) <3
Benim başıma gelenler çok komik dünkü olayı anlattım ya dr betahcg yi girmediği için sisteme bakılamadı akşamda acile gittim kan verdim özel de sonra bana mail atın dedim çıkınca tamam dediler bekliyorum yok mail uykumda geldi sonra gece 4 te aradım dedim yollamadılar hemen sonucumu söyledi ve mail attı sat 1 aralık canım çokkk sagolllPariskizim canim tebrik ederim,zaten biliyoduk ama kesinlestrms olduk.
Gozun aydin, cok sevndm.
Degerin ilk tahlile gore cok iyi. Sat neydi senin?Gece yazmissn nasil ogrendn o saatte cok heyecanli
Iyiyiz tatllimmm benm kizim geliyor galiba oyle duruyor dedi doktor teyzesi :)
Canim tup bebek hakkinda hic bilgim yok 20 ocakta randevum var detaylari ogrendigimde hepsini anlaticam size.Rabbim ol desin insallah hepimize.
Nasip tabiki canim yeterki rabbim istesin. Gönlüm ne kadar dogaldan yana olsa da saglikli bi bebege hamile kalayimda tup bebekle olsun canim napayim. Tabi tutacakmi o da var. Her iki tup bebekten biri poz biri neg oluyomus. Yani sansim %50.Tamam canım Allah yardmcn olsn inşallah anlatmana gerek kalmadan hamile kalırsın Allahın işi bu ya inşallah ol der olur
Eeeee super bu cnm bnm hayirli olsun saglikla dogsun insallah cok sevndm senn adina harika ya masallahS seliforfriendlyfriendly michie B Biravucmutluluk Nisaberatim ZK_ASK kızlarrr daha etiketleyemediğim herkessss kan sonucumu aldım 2 gün gecikti bat 144.8 çıktı nasıl sizce. Hep hayalimdi şu şekli yapmak ve sonunda yapıyorummm
İnşallah olur canım. Tabi gönül doğaldan yana. Ama şükür ki çaresiz dert değil biraz maddi manevi zor süreç olacak belki ama sonu vuslat olur inşallah. İnşallah hayırlı haberi alırsın tedaviye gitmedenAllah razi olsun canim sagol dualarin icin. Gonlum dogaldan yana olsa da tup bebekle spermler secilecegi icin belki sansim artar diyorum
Amin canim sukur her halime yumurta var sperm var bin sukur umudum hep varİnşallah olur canım. Tabi gönül doğaldan yana. Ama şükür ki çaresiz dert değil biraz maddi manevi zor süreç olacak belki ama sonu vuslat olur inşallah. İnşallah hayırlı haberi alırsın tedaviye gitmeden
Allah hayırlısını versin canım İnşallah güzel haberleri alırsınherkese merhaba :) doktor kontrolünden geldim. solda 18mm ve 11mm yumurta oluşmuş. 18mm olan istediğimiz gibi dedi doktor. çatlatma iğnesi verdi 12de vurunacağım. salı, çarşamba,perşembe ilişki dedi
ZK_ASK B Biravucmutluluk rahim kalınlığım 6,4 mm . cuma günü tekrar gidecem progesteron ve kan sulandıırcı iğne clexane verdi cuma günüde nasıl kullanacağımı gösterecekmiş.
Tebrikler canım. Sağlıkla kucağa alırsın inşallah darısı tüm isteyenlereS seliforfriendlyfriendly michie B Biravucmutluluk Nisaberatim ZK_ASK kızlarrr daha etiketleyemediğim herkessss kan sonucumu aldım 2 gün gecikti bat 144.8 çıktı nasıl sizce. Hep hayalimdi şu şekli yapmak ve sonunda yapıyorummm
9 haftalikCanim hamile misin peki iki kere ilişki oldu ?
Allah hayırlısını versin canım İnşallah güzel haberleri alırsın
Amin canm Rabbim hepimize de nasip eder inslhİnşallahhh canımmm aminnn darısı tüm isteyenlere olsun sağlıklı bebişler
5 mm aşağısı sorun oluyormuş canm iyi yine senin. ilaçlarını kullanmaya devam et inşallah olur bu ay ya ne guzl 18 mmherkese merhaba :) doktor kontrolünden geldim. solda 18mm ve 11mm yumurta oluşmuş. 18mm olan istediğimiz gibi dedi doktor. çatlatma iğnesi verdi 12de vurunacağım. salı, çarşamba,perşembe ilişki dedi
ZK_ASK B Biravucmutluluk rahim kalınlığım 6,4 mm . cuma günü tekrar gidecem progesteron ve kan sulandıırcı iğne clexane verdi cuma günüde nasıl kullanacağımı gösterecekmiş.
Ben de böyle geç öğrenmiştim.bir haftaya netlesir.tek yumurta ikizlerini tam tespit edemiyorlar.hayirlisini istemek lazım,rabbim hayırlısıyla versin inş.İkiz olsaydı şimdiye kadar belli olmaz mıydı 8 hafta jcindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?