2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu ay hamiş oluruz bakalım inş.gerek kalmaz kimseye

Canim gozunaydin 3 ay sans ver kendine insallah rabbimde nasip eder. Ben ovu test labquick marka kullaniyorum memnunum. Internetten siparis edersen uygun fiyat. Adetin 10.gunu testi yapmaya baslarsin. Ilk idrarla yapmayacaksin. Her gun ayni saatte 4 saat sivi almadan yaparsin testi buraya yuklersin yorumlariz.

dogru canm ilk ovulasyon testini kullandgmda hamile kaldm cok sukur. Adet duzenslzgi vardi o sebeple kullandm. Yumurtlama gunlerimi anlayablmek icn.
Soyle ki bir ay 35 gunde bir ay 26 gunde regl oluyodm

Canım maşallah diyim önce, senin aldığın markada içinde kaç tane vardı netten mi sipariş verdin? Benimkide düzensiz, ne zaman başladın kullanmaya, adetin kaçıncı günü misal? Bide yumurtlama döneminde test pozitif diyelim, sen yumurtlama döneminde oldugunu hissettin mi? Ağrıdır sancıdır kasılma vs yaşadın mı? Çok soru sordum ama senin için sıkıntı olmaz umarım öğretmenimm :))

Olur canım iyice ez, yerkende çiğnersin
Aynen bilsem alirdm.. canm preseed kuruluk problemi olan ve erkekde spe hareket yavaşlığı olanlarda daha çok işe yarıyormus smdi vajinal kuruluk olunca spermler yumurtaliga tasinamiyormus bu jel kullanılınca o sıvının etkisini gosterp spermlerin ilerlemesine yardımcı oluyormuş bnde iki aydır var kuruluk birazda ondn dolayı kullanicm

Ayyy çok sagolunn iyiki buraya üye olmussum bu ayda böyle deneyelim bakalım insllh sonuç alırsınız bu ay herkes hamile kalır insllhHhH.

Hadi bakalım son iğnen olur inşallah canım :) seninle aynı yürüyoruz inşallah benim yumoşlarda gelişmiştir. İğneni kendin mi yapacakmıssın hergün mü oluyo kaç gün canım? Kıyamam ya inşallah tutar bu ay inşallah

Nasip tabiki canim yeterki rabbim istesin. Gönlüm ne kadar dogaldan yana olsa da saglikli bi bebege hamile kalayimda tup bebekle olsun canim napayim. Tabi tutacakmi o da var. Her iki tup bebekten biri poz biri neg oluyomus. Yani sansim %50.
Tabiki kısmetten öte köy yok... Tüp bebek yaptıranları duyuyorum ama fiyatı ne bilmiyorum Allah doğal yoldan nasip etsin inşallah hiç birimize gerek kalmaz o ama öğrenmek istiyorum belki bende yaptırırım biliyomusun ne kadar olduğunu. Ona göre harcama yaparm artk :)

estagfurullah ne skntisi ogrnemeye hevesli olan herkese anlatmaktan zevk alirim :)
ben satin aldgm sitenin linkini atiyorm buraya canm http://m.n11.com/30-adet-ovulasyon-5-gebelik-testi-kargo-P137016935 bublar seni minimum 2 ay goturur.
Yumurtlama doneminde bende uzayan seffaf akintidan oluyordu yine oldu ama ackcasi az oldu. Test yapmasaydm anlayamazdm muhtemelen ve o donemde kasiklarimda siddetli sizlamalar basladi. Daha da bitmedi. Oyle bekliyoruz bitsn diye.
Duzensizse adet bitiminde baslamalisin. Ben 9.gunu gordm pozitifi sasrdm da acikcasi iyiki erken baslamisim dedm. Reglin 6gun suruyodu 3.gun sonra pozitif oldu.
Daha da ayrintili bilgi icn basligima beklerim

Yumurtlama döneminde gelen akıntı işe yaramadı bende iki kez. Bakalım önümüzdeki ay bunu kullanabilirim. Ama önce rahim filmi çektireyim dimi? Hani kendime baktırıyım kafam rahat olsun belki tüplerde bişy vardır Allah korusun

kızlar fikir olur belki hamile kaldıgım ay bol bol apitera varya balparmak ondan yemiştim ara sıra balla çörekotu karıstırıp yemiştim etkisi var mı bilmiyorum ama oldu sizede yazmak istedim deneyinnn

Aaa üç gün sonra pozitif ben şok :) kız bunu test çok faydalı doktor takibi olmadan kendi kendine test yapmak daha mantıklı tmm o zaman ben önümüzdeki bi kaç ay içinde senin kapını çalcam yine :) başlığına da gelirm zaten bu ay adet olunca üçüncü günü hormonlarıma baktrcam. Doktor açıklamıyo hiç bişeyi. Bende anlamıyorum nedir ne değildir. İlgilenmedim hiç. Bebek isteyince dert başa düştü malum :) Burda yorumlarsınız dimi canım ne durumda olduğumu

Aynen tüpler kapaliysa Allah korusun.. önce rahim filmi cektir sonra jeli denersn

kızlar fikir olur belki hamile kaldıgım ay bol bol apitera varya balparmak ondan yemiştim ara sıra balla çörekotu karıstırıp yemiştim etkisi var mı bilmiyorum ama oldu sizede yazmak istedim deneyinnn
Sağolasın canım ben hem çörekotu kürünü yaptm hemde arı sütü bal polen yedim ne olacağnı ay sonu görecez. İnşallah işe yarar sende olduğu gibi. Gerçi bunlar vesile işte

Tamam sağol canım kendi başıma karar veremiyorum neyi nasıl yapacağıma :) önümüzdeki ay çok çılgınlık yapcm
Bende aynı senin gibiyim ama buradaki arkadaşlar sağolsun.. eşim birşey bulunca gene sacmaladn demeye basliyor hic destek olmuyor

Bende önümüzdeki ay cektirecegim rahim filmi canım.

Bende aynı senin gibiyim ama buradaki arkadaşlar sağolsun.. eşim birşey bulunca gene sacmaladn demeye basliyor hic destek olmuyor
Aman köstek olmasın kimse :) destek konusunu biz kendi aramızda hallederiz :)) eşime çaktrmıyorum ama bende en yakınımla konusamıyorum tövbe ettirdi geçen ay :) tok açın halinden anlamaz canım burda hepimizin tek gayesi var anlıyoruz o yüzden. Allah yardmcmz olsn ne dym

Sağolasın canım ben hem çörekotu kürünü yaptm hemde arı sütü bal polen yedim ne olacağnı ay sonu görecez. İnşallah işe yarar sende olduğu gibi. Gerçi bunlar vesile işte
inşallah cnaım tabi vesile hepsi Allah nasip ettikten sonra olur inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…