2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inş. cnm benim tabiki haber veririm :) rabbim hepimiz için hayırlısını versin ümitlerimizi boşa çıkartmasın..bu digital testlerde marka önemli mi sen hangisini kullanıyosun.

0 deilmis 4 mus te o degerlerde normal yolla kalinamiyormu acaba niye dr hemen fakulteye yonlendirdi anlamadim

Koskoca 8 gun ya hic dayanasim gelmiyor. Degisik duygular icerisindeyim bugun. Bi diyorum sabirla bekleyeyim bakalm ne olacak diyorum. Sonra vazgeciyorum amann zaten yine bisey cikmicak bosuna kendimi heveslendirmeyeyim bosver gitsin diyorum
Aynen canim dogru diyosun beklemek zor ama. Dusunme 8 gun mu kaldi senin benim 7 ozman. Hesaplamadim bile sadece batim 4 ekim onu biliyorum.
Hayirlisi olsun canim

Kızlar batim 6 ekim,takvime göre yumurtlama donemim bitti..ee simdi adetime kadar iliski olsa da bisey cikmaz mi artık, yoksa adete kadar gunasiri devam edelim mi?siz nasil yapiyorsunuz bu isi yaa ,valla artik.görev bilinci gibi olunca iliski de ilişki olmuyo bu ay da.husran.bnce hicccc bi belirti yokk...

Kızlaar merhaba Bu sitede çok yeniyim ve ilk defa böyle bir üyelik yaptım çok bi bilgim yok açıkcası... bi bebişte ben istiyorum fakat henüz nasip olmadı Rabbim isteyen herkese versin birde bu ay hala şansım var belirtiler nelerdir rengli gününe 3 hafta kala kasık Ağrı'sı göğüste acı hisseden olmuşmuydu hiç yardımcı olabilirmisiniz ?

KIzlar benim bu belirtiler de de bir sorun var kesin :) Bi agrı var oluyor bir yok sabah ağrı vardı ben kendimi ev şine kaptırınca bişey hissetmiyorum . Kızlar kendime de kızıyorum yapmayacam diyorum sonra bi kaptırıyorum inşallah birşey olmaz sayılı günler var daha ama

Hoşgeldin ilk batinla ikinci batın arasında kaç gün varsa ikiye böl artı eksi uç gün şansın yüksek olduğu dönemler

Ben daha batımı bekliyorum ama bu ay kasık ağrısı çok oldu bende

Bu ay yumurtlamaya kadar çok denedik sonra bıraktım bende bakalım batı bekliyorum

benim gibi mucize bebekse 7 haftalıkken pozitif çıkar
Ahhh ahhh bide ona ünitlenip üzülmek istemiyorum çok üzgünüm eşime o güzel haberi veremeyeceğim bu sabah ne ümitlerle eczaneye gitmistim neredeyse ucacaktım ama şmdi kanatlarım kırıldı yerlerdeyim
Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır, sakın pes etme Allah ın izniyle bir melek senide bulur kalbini ferah tut
amin canm ama çok ümitlenmistim rabbim inşallah isteyen herkese melek nasib etsin ahhhh ahhh şmdi braz toparladm ama esime basl söyliycegmi bilemiyorum

Ben idrarda test yaptim hayalet cizgi bile yok hala da olmadim ama kizlar ve akintim cogaldi kivamli bi akinti geliyor kokusuz

Hoşgeldin ilk batinla ikinci batın arasında kaç gün varsa ikiye böl artı eksi uç gün şansın yüksek olduğu dönemler

Ben daha batımı bekliyorum ama bu ay kasık ağrısı çok oldu bende
Teşekkür ederimm Hoşbuldukkk Yani bazen öyle bir durum oluyoki ağrı oluyor ve geçiyor sürekli bir ağrı değil sanırım ben psikolojik olarak yapıyorum diyorum artık Bu seferde göğüs uçlarına dokundukça Can'ım yanmaya başladı ama regli günüme henüz vakit var biz bayanların bünyesi çok farklı anlam veremiyorum bazen acaba diyip umutlanıyorum negatif çıkıncada kötü hissediyorum bu ayda yoksa birdaha ki aya batın hesaplamasıyla yola çıksam iyi olacak sanırım teşekkürler

Ne demek Rica ederim hayirlisiyla inşallah isteyen herkese nasip olsun

inş. cnm benim tabiki haber veririm :) rabbim hepimiz için hayırlısını versin ümitlerimizi boşa çıkartmasın..bu digital testlerde marka önemli mi sen hangisini kullanıyosun.
Can'ım ben diğerlerini bilmiyorum clearblue var onu kullanıyorum. Bugün 18 ci günüm mesela dört gün önce yumurtlama bekliyordum ama bugün yumurtluyorum öyle çizgilerle uğraşmıyor sun yumurtlama olunca gülen yüz çıkıyor. Ama pahalı Can'ım ben bu ay hamile kalamazsam bi daha almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…