Kuzum cok gecmis olsun dikkat et kendine. Limonlu cay ic hangisini icersen limon sk icine bol bol ben oyle iyilestim grip oldugumda bu kez. Allah kolaylik versin ben dun aksama kadar ufacik evi zor temizledim valla
Oyle valla 15 inde olmam gerekirdi. Son 6 ayin ortalamasini aldim o zaman bile 7 gun gecikme var cikiyor.40 gun oldu nerdeyse adet döngumde. Ilk defa boyle oluyorSnnkini kendimden daha çok merak ettim çok ilginç canım ya
Canim benim cok gecmis olsun. Ben ogluşuma kocama kendime hep oyle yaparim. Heleki anne olunca hasta olup yataklarda yatma gibi bi luksu olmuyo insanin o yuzden kendini ayakta tedavi etmeyi ogreniyor insan
Gecmis olsunn canim Rabbim sifa versinnevet biraz ayaga kaldırdı beni canım yatarken yine yapıcam
Oyle valla 15 inde olmam gerekirdi. Son 6 ayin ortalamasini aldim o zaman bile 7 gun gecikme var cikiyor.40 gun oldu nerdeyse adet döngumde. Ilk defa boyle oluyor
Bemim oldu yarın regli günüm fakat suan hiç agrım yok bende anlamadımKızlaar merhabaBu sitede çok yeniyim ve ilk defa böyle bir üyelik yaptım çok bi bilgim yok açıkcası... bi bebişte ben istiyorum fakat henüz nasip olmadı Rabbim isteyen herkese versin birde bu ay hala şansım var belirtiler nelerdir rengli gününe 3 hafta kala kasık Ağrı'sı göğüste acı hisseden olmuşmuydu hiç yardımcı olabilirmisiniz ?
En iyisi canım birşeyle meşgul olunca birde bakıyorsun geçmiş Zaman ne güzel Bizde yarın ufak bir tatile çıkıyoruz pazar akşamına kadar tatildeyim düşünmeden geçer ne güzelEvet az kaldı canım o yüzde bu aralar hep gezmeye vurdu kendimi. Bu hafta hep dışardayım aklıma getirmemek için
Bugun idrarda yaptim tek czgiydiYakında test yaptın mı yine
Umarım umduğumuz sonuçları alırız bi umut regli günümün gelmesini bekliyorum gün geçerse hemen test Yapıcam regliden önceki testlerde olsada negatif çıkıyor gibi bir duyum aldım o yüzden testte yapamıyorumBemim oldu yarın regli günüm fakat suan hiç agrım yok bende anlamadım
Hala kırmızılar yok canm zaten üç aydır calismalara basladık
En yuksegi 4 olur mu 11 lerde falan yazmislar forumlarda..test sonucundada morfoloji 4 ten buyuk olmali yaziyor4 mu?zaten en yükseği 4 canım :) o zaman sorun yok.
netten baktım da evet haklısın pahalıymış biraz.bir hafta bekliyelim bakalım hayırlı olur umarım..bende güzel haberleri bekliyorum güzelimCan'ım ben diğerlerini bilmiyorum clearblue var onu kullanıyorum. Bugün 18 ci günüm mesela dört gün önce yumurtlama bekliyordum ama bugün yumurtluyorum öyle çizgilerle uğraşmıyor sun yumurtlama olunca gülen yüz çıkıyor. Ama pahalı Can'ım ben bu ay hamile kalamazsam bi daha almam
Umarım umduğumuz sonuçları alırız bi umut regli günümün gelmesini bekliyorum gün geçerse hemen test Yapıcam regliden önceki testlerde olsada negatif çıkıyor gibi bir duyum aldım o yüzden testte yapamıyorum[/QUOT canım bugün
canım bugün ben bes liralık olanlardan aldım negatif çıktı o yuzden beklicem persembeye kadar gelmezse kan testine giderim daha sağlıklı olur morel bozulmaz en azındanUmarım umduğumuz sonuçları alırız bi umut regli günümün gelmesini bekliyorum gün geçerse hemen test Yapıcam regliden önceki testlerde olsada negatif çıkıyor gibi bir duyum aldım o yüzden testte yapamıyorum
İnşallah Can'ım ya cok istiyorum kac yıllık evlisinnetten baktım da evet haklısın pahalıymış biraz.bir hafta bekliyelim bakalım hayırlı olur umarım..bende güzel haberleri bekliyorum güzelim
Bugun idrarda yaptim tek czgiydi
Kizlar karar verdim artik hamilelik icin ugrasmicam esim gibi ne zaman olursa olur diyecegim. Sonucta cok sukur saglikli bir oglum var e yaşmda daha kucuk bu kadar stress beni yordu artik. Korunmuyoruz diye her ay acaba hamile miyim diye dusunmekten kafayi yicem artik
Evet çalışıyorum iki hafta boyunca çol sık gittim idrara ama iki üç gündür normal gidiyorum ve iki gündürde hiç akımtım yok anlayamadım kafam karıştı sen bat ne zaman pekii ?Kesinlikle canım test yapıp negatif çıkınca alt üst oluyorsun en güzeli son dakikaya kadar bekleyip öyle bakmak inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzİdrara çıkma süren Nasıl peki eski döneme nazaran daha sık çıkıyormusun hiç dikkat ettin mi buna ?
Arastrdim.en az 14 olmasi gerekiyormus normal kabul edikebilmesi icin.4 un alti zaten tup bebek. Hamile kalma olasiligda 7.5 4 un alti icin.4 mu?zaten en yükseği 4 canım :) o zaman sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?