2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim benim cok gecmis olsun. Ben ogluşuma kocama kendime hep oyle yaparim. Heleki anne olunca hasta olup yataklarda yatma gibi bi luksu olmuyo insanin o yuzden kendini ayakta tedavi etmeyi ogreniyor insan

evet biraz ayaga kaldırdı beni canım yatarken yine yapıcam

Bemim oldu yarın regli günüm fakat suan hiç agrım yok bende anlamadım

Evet az kaldı canım o yüzde bu aralar hep gezmeye vurdu kendimi. Bu hafta hep dışardayım aklıma getirmemek için
En iyisi canım birşeyle meşgul olunca birde bakıyorsun geçmiş Zaman ne güzel Bizde yarın ufak bir tatile çıkıyoruz pazar akşamına kadar tatildeyim düşünmeden geçer ne güzel

Bemim oldu yarın regli günüm fakat suan hiç agrım yok bende anlamadım
Umarım umduğumuz sonuçları alırız bi umut regli günümün gelmesini bekliyorum gün geçerse hemen test Yapıcam regliden önceki testlerde olsada negatif çıkıyor gibi bir duyum aldım o yüzden testte yapamıyorum

Hala kırmızılar yok canm zaten üç aydır calismalara basladık

Canım üzülme daha 3 ay kısa bir süre evet bu kolay bir yol değil evet çok ümitleniyoruz çok istiyoruz ama insan hayal kırıklığı yaşamak çok caqnımızı yakıyor sen üzme kendini sabrett bende geçen ay ççok üzdümama nasip işte

netten baktım da evet haklısın pahalıymış biraz.bir hafta bekliyelim bakalım hayırlı olur umarım..bende güzel haberleri bekliyorum güzelim

Kizlar karar verdim artik hamilelik icin ugrasmicam esim gibi ne zaman olursa olur diyecegim. Sonucta cok sukur saglikli bir oglum var e yaşmda daha kucuk bu kadar stress beni yordu artik. Korunmuyoruz diye her ay acaba hamile miyim diye dusunmekten kafayi yicem artik

Kesinlikle canım test yapıp negatif çıkınca alt üst oluyorsun en güzeli son dakikaya kadar bekleyip öyle bakmak inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz İdrara çıkma süren Nasıl peki eski döneme nazaran daha sık çıkıyormusun hiç dikkat ettin mi buna ?

Allah bağışlasın canım bebeğini bencede daha önce yaşamışsın bu mutluğu 2. olucak bence hiçbir engelin olmadıkça herşey daha kollay senn için bizim gibi ilk daha tecrübesiz değilsin canım allah herkesin gönlüne göre versin .

Evet çalışıyorum iki hafta boyunca çol sık gittim idrara ama iki üç gündür normal gidiyorum ve iki gündürde hiç akımtım yok anlayamadım kafam karıştı sen bat ne zaman pekii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…