2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence hala umut var bekle bakalım biraz daha kan testi daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum Can'ım inşallah ta umduğun gibi olur

Bat 11 ama normal düzenli reglim olmadığından tamda kestiremiyorum açıkcası

Amin canim ama ilkinde tecrubesiz ve kucuk olunca insan ayni duyguyu tatmayi tekrar istiyor. Hele ki ilki kayinvalidenin falan yaninda olunca bisey anlamiyo insam hic

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun. Bekliyorum bakalım zorda olsa.

Amin canim ama ilkinde tecrubesiz ve kucuk olunca insan ayni duyguyu tatmayi tekrar istiyor. Hele ki ilki kayinvalidenin falan yaninda olunca bisey anlamiyo insam hic

Orası öyle canım elleri hep üstümüzde olsun istiyorlar ama bazen çok sıkıyor çok üzüyorlar bizi işte bende o yüzden kendimizi dinlediğimiz de anlıyoruz demek o ki insan her kes o duyguyu tatmalııı inşaalh bizde yaşarız

Kızlaaaaaaarrrrrr
Dr. Hormon testi yaptı değerlerim güzel temiz çıkmış sorunsuz bide beta HCG dikkatimi çekti 1.20 çıkmış nedir biliyonus mu

Bitkilerin bazıları çay olarak hazırlandığında bebek düşmesine neden olur diye duymuşluğum var .
Araştır her bitki çayını içme yani araştırmana göre kafana yatarsa yami.dr a sormadım ama teyzeler anneler öyle derler ya hep.anlatırlar çocuk düşsün diye şunu yapyım bunu yaptım falan.ne bilim olması için bunca uğraş verip bi bitki çayından düşmesi deli eder insanı aman Allah koru yarabbi Allahım burdaki tüm kızlara ve isteyenlere sağlıkla ver Allahım amin

Can'ım bunlarda hamilelik belirtisi olabilir . Ama cok bebek istediğimiz için vücudunun verdiği tepkileri yanlış da anlayabilirsin.ovulasyon ve hamilelik testine mi diyorsun elektronik diye

Evet o cihaz ne ne işe yarar tek kullanımlıkmı ne faydası var.belirti olabilir dwmişsin inş öyledir.canım Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…