- 27 Eylül 2016
- 6
- 12
- 3
yıl değil cnm 4 aylık evliyim :)İnşallah Can'ım ya cok istiyorum kac yıllık evlisin
Amin canim ama ilkinde tecrubesiz ve kucuk olunca insan ayni duyguyu tatmayi tekrar istiyor. Hele ki ilki kayinvalidenin falan yaninda olunca bisey anlamiyo insam hicAllah bağışlasın canım bebeğini bencede daha önce yaşamışsın bu mutluğu 2. olucak bence hiçbir engelin olmadıkça herşey daha kollay senn için bizim gibi ilk daha tecrübesiz değilsin canım allah herkesin gönlüne göre versin .
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun. Bekliyorum bakalım zorda olsa.Bence hala umut var bekle bakalım biraz daha kan testi daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum Can'ım inşallah ta umduğun gibi olur
Bat 11 ama normal düzenli reglim olmadığından tamda kestiremiyorum açıkcası
Amin canim ama ilkinde tecrubesiz ve kucuk olunca insan ayni duyguyu tatmayi tekrar istiyor. Hele ki ilki kayinvalidenin falan yaninda olunca bisey anlamiyo insam hic
3.5 dogru ilerliyorum Can'ımyıl değil cnm 4 aylık evliyim :)sen???
Kızlaaaaaaarrrrrr
Dr. Hormon testi yaptı değerlerim güzel temiz çıkmış sorunsuz bide beta HCG dikkatimi çekti 1.20 çıkmış nedir biliyonus mu
Can'ım bunlarda hamilelik belirtisi olabilir . Ama cok bebek istediğimiz için vücudunun verdiği tepkileri yanlış da anlayabilirsin.ovulasyon ve hamilelik testine mi diyorsun elektronik diye[/QUOT
Evet evet nedir o tek kullanımlıkmı nasıl kullanışır ne işe yarar.sağol belirti demişssin inşş öyledir.hala devam ediyor sancılar
Çok teşekkür ederim kızlar sağolun
Dun gece bide wc gideri tıkanmış onla uğraştı eşim wc dolmuş battı sinirlerim bozuldu eşim yaptı sağolsun kesin bi çocuğun işi giderden mısır çıktı ya gece gece bir sürü iş mısırın orda ne işi var
Onun dışında ilaç içmedim kızlar ecemin dediğini bilmiyorsanız sizde öyle yapın benimde direk aklıma o geldi ayaklarım altına surdum kalın çorap giydim kalında bi battaniye altına girdim uyudum uyandım biraz iyi gibiyim ama belim boşluğum sızlıyor hala hava çok soğudu çok bi anda
Çok sağolun ilginiz için <3
Folik asit başlıklı konuda aşırı detaylı bilgiler var öneririm.ben iki aydır kullanıyprum yan etki farketmedim henüz.umarım işe yarar canım Allah sağlıklı bebekler versinKızlar merhaba
Aranızda folik asit kullanan var mı? Varsa bir yan etkisi oluyor mu acaba
ben 6haftalık 3 günlükken ögrendim ondan öncesinde hiç çıkmadı hatta bak atayım 30 agustos kan sonucumDontsay gibi olcak mi acaba benimki de sende hemen çıkmadı dimi kuzum bana biraz anlatsana yaa
Can'ım bunlarda hamilelik belirtisi olabilir . Ama cok bebek istediğimiz için vücudunun verdiği tepkileri yanlış da anlayabilirsin.ovulasyon ve hamilelik testine mi diyorsun elektronik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?