ben şuan hamilelikten dolayı verdi kullanıyorum 4 gündür fakat bir yan etkisi daha yok meydandaKızlar merhaba
Aranızda folik asit kullanan var mı? Varsa bir yan etkisi oluyor mu acaba
Hamilelik gribi canım o ayağının altına limon sur bol bol mandalina elma ve limon ye sakin bitki çayı maydanoz ve yeşil çay tüketme hafif ateslenebilirsin sen yine de corapla gez aklında bulunsunkızlar ben grip oluyorum ne yapcam ya çok fena genzim yanıyor
İnşallah mutlu haberler alırsın rabbim daha fazla bekletmesin..ben 6 aya kadar hiç umursamamistim.simdi nerdeyse 2 yıl oldu.ama ümidimi kaybetmedim :) siz daha yolun başındasiniz.
öyle yapıyorum pandifle geziyom limon yiyorumHamilelik gribi canım o ayağının altına limon sur bol bol mandalina elma ve limon ye sakin bitki çayı maydanoz ve yeşil çay tüketme hafif ateslenebilirsin sen yine de corapla gez aklında bulunsun
Evet kizlar batlari yaklasanlari gorelim heyecanlariniz nasil
Kızlar merhaba
Aranızda folik asit kullanan var mı? Varsa bir yan etkisi oluyor mu acaba
Aynen benim esimde belli etmiyo ama agir falan kaldirtmiyoArtık merak snrmi astim eşim seni hiç böyle görmemiştim diyo
10 kullanımlık Can'ım kesin yumurtlama gününü söylüyor.mesela cogu kişi gibi bende adetimin 14 çü gününde yumurtlarım sanıyordum ama 18 de yumırtladım takvime bağlı kalsaydım cok zordu bu . evet canım belirti olabilir yoğun kaşık agrısı ama dediğim gibi vücut da yanıltabilirEvet o cihaz ne ne işe yarar tek kullanımlıkmı ne faydası var.belirti olabilir dwmişsin inş öyledir.canım Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşşşş
bilmıyorum tam ama bizim Dr oyle demisti.normali 4 diye.En yuksegi 4 olur mu 11 lerde falan yazmislar forumlarda..test sonucundada morfoloji 4 ten buyuk olmali yaziyor
ciddimisinArastrdim.en az 14 olmasi gerekiyormus normal kabul edikebilmesi icin.4 un alti zaten tup bebek. Hamile kalma olasiligda 7.5 4 un alti icin.
Bende sabahtan beri arastryorum aglamaktan öldüm bazi dr lar cok karamsar..en az 4 4 ten asagisi ileri bozukluk diyor ve uzun sure hamile kalinmiyorsa asilama yok normal tup bebek bile deil mikroenjeksiyon la dolleme yapiliyormus...ciddimisinbizim Dr oyle demedi morfoloji çok sıkıntıdegil demisti.morfolojiyi besleyen meyvelerdeki şeker dedi.bol meyve yesin dedi ve neo fortil hap yazdi.sonucta bir tane bile sağlıklı sperm yumurtaya ulaşsa hamilelik oluşur.kendimi mi avutuyorum
Bnde bi kac gun sonra tekrarlicam kuzumF Findikkiran cnm bende senin gibiyim daha olmadim belirti yok idrar negatif kan 1.2 ama olmuyorum yarin doktora gidecem sabah bakalim
Bende öyle olsun derdim ama yaş geçiyor artık ben zaten triod hastasının korkuyorum olmama riskinden dolayı..geçen ay doktora gittim değerlerim yüksek çıktı bu ay düşünce hamilelik izin verdi bakalım yaa hayırlısı..ama ben bugünlerde çok taktım hamilelik olaylarına hiç böyle olacağını düşünmezdim :)3.5 dogru ilerliyorum Can'ımbiraz evliliğini yaşasaydın kız tabi karar senin Can'ım da yemiymişsin
3 gündür bende de var yumurtlama günümden bu yana. Batınız hangi gün ? Sebebini ben de bilmiyorum üşüttüğümü de sanmıyorum hayırlara çıksınKızlar benim 2 haftadır sağ kasığım ve üst kısmı aniden ağrıyor. Bazen de yanıyor içerden sanki acı bir şey sürüyorlar. Bugün de sol tarafimda oldu biraz ama şu an en fazla sağ tarafımda oluyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba benim gibi olan var mı hiç .
Su an eger hamissem ben 5 hafta 5 günlük oluyor beklicem biraz daha bakalimEki Görüntüle 1890258
ben 6haftalık 3 günlükken ögrendim ondan öncesinde hiç çıkmadı hatta bak atayım 30 agustos kan sonucum
Kuzum gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun. Ama bildigim kadariyla hamile kalanlar cok var ve. Morfoloji ek gidalarla yukselen birseymism birde bir topikten bir bayanin esindede sorun vardi ya 1 di yada 0 di. Ama suanda hamile canim. Sikma kendini guclu ol. Arastirin bakalim nasil duzelirmisBende sabahtan beri arastryorum aglamaktan öldüm bazi dr lar cok karamsar..en az 4 4 ten asagisi ileri bozukluk diyor ve uzun sure hamile kalinmiyorsa asilama yok normal tup bebek bile deil mikroenjeksiyon la dolleme yapiliyormus...tüm bunlara ramen 2 lerle kalanlarda olmus.ins o mucize bizede ugrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?