2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar ben grip oluyorum ne yapcam ya çok fena genzim yanıyor
Hamilelik gribi canım o ayağının altına limon sur bol bol mandalina elma ve limon ye sakin bitki çayı maydanoz ve yeşil çay tüketme hafif ateslenebilirsin sen yine de corapla gez aklında bulunsun

Hamilelik gribi canım o ayağının altına limon sur bol bol mandalina elma ve limon ye sakin bitki çayı maydanoz ve yeşil çay tüketme hafif ateslenebilirsin sen yine de corapla gez aklında bulunsun
öyle yapıyorum pandifle geziyom limon yiyorum

Evet o cihaz ne ne işe yarar tek kullanımlıkmı ne faydası var.belirti olabilir dwmişsin inş öyledir.canım Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşşşş
10 kullanımlık Can'ım kesin yumurtlama gününü söylüyor.mesela cogu kişi gibi bende adetimin 14 çü gününde yumurtlarım sanıyordum ama 18 de yumırtladım takvime bağlı kalsaydım cok zordu bu . evet canım belirti olabilir yoğun kaşık agrısı ama dediğim gibi vücut da yanıltabilir

Arastrdim.en az 14 olmasi gerekiyormus normal kabul edikebilmesi icin.4 un alti zaten tup bebek. Hamile kalma olasiligda 7.5 4 un alti icin.
ciddimisin bizim Dr oyle demedi morfoloji çok sıkıntıdegil demisti.morfolojiyi besleyen meyvelerdeki şeker dedi.bol meyve yesin dedi ve neo fortil hap yazdi.sonucta bir tane bile sağlıklı sperm yumurtaya ulaşsa hamilelik oluşur.kendimi mi avutuyorum

Kızlar benim 2 haftadır sağ kasığım ve üst kısmı aniden ağrıyor. Bazen de yanıyor içerden sanki acı bir şey sürüyorlar. Bugün de sol tarafimda oldu biraz ama şu an en fazla sağ tarafımda oluyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba benim gibi olan var mı hiç .

Eşimden sperm tahlili sonucu istiyo Dr. Bakalım onda bi sıkıntı varmı eşim diyo bende bi sorun çıkarsa kafama sıkarım kafayı yerim diyo psikoloji gider diyo ahaha koptum koptum korkuyo adamcağız yaa kıyamam inşallah ondada sıkıntı yoktur

Bende sabahtan beri arastryorum aglamaktan öldüm bazi dr lar cok karamsar..en az 4 4 ten asagisi ileri bozukluk diyor ve uzun sure hamile kalinmiyorsa asilama yok normal tup bebek bile deil mikroenjeksiyon la dolleme yapiliyormus...tüm bunlara ramen 2 lerle kalanlarda olmus.ins o mucize bizede ugrar

3.5 dogru ilerliyorum Can'ım biraz evliliğini yaşasaydın kız tabi karar senin Can'ım da yemiymişsin
Bende öyle olsun derdim ama yaş geçiyor artık ben zaten triod hastasının korkuyorum olmama riskinden dolayı..geçen ay doktora gittim değerlerim yüksek çıktı bu ay düşünce hamilelik izin verdi bakalım yaa hayırlısı..ama ben bugünlerde çok taktım hamilelik olaylarına hiç böyle olacağını düşünmezdim :)

3 gündür bende de var yumurtlama günümden bu yana. Batınız hangi gün ? Sebebini ben de bilmiyorum üşüttüğümü de sanmıyorum hayırlara çıksın

Kuzum gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun. Ama bildigim kadariyla hamile kalanlar cok var ve. Morfoloji ek gidalarla yukselen birseymism birde bir topikten bir bayanin esindede sorun vardi ya 1 di yada 0 di. Ama suanda hamile canim. Sikma kendini guclu ol. Arastirin bakalim nasil duzelirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…