2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay
Ayy ben de tiroit hastasıyım ben de çok korkuyorum ve bu tiroit beni çok olumsuz etkiliyor sinir halsizlik falan

insallah kuzum baya gecikti yani bu kadar olmazdi 40. Günüm oldu döngüde beklicem biraz daha bakim
Ala ala canim ya valla bayagi gecmis. Hadi 30 gun desek donguyu 10 gun gecmis. Benim bat geldi gelecek sen de ne gelen var ne giden. Yarin rabia hanima mi gideceksin. Bir baksin ya neden boyle

Ala ala canim ya valla bayagi gecmis. Hadi 30 gun desek donguyu 10 gun gecmis. Benim bat geldi gelecek sen de ne gelen var ne giden. Yarin rabia hanima mi gideceksin. Bir baksin ya neden boyle
Doktora gitmicem daha kuzum su an memleketteym zaten İstanbul da degilim

Bitkiciler duzelecgini soyluyor bitkilerin.ama uzman tv bahceci falan bikac dr un videosunu izledim.morfoloji deismez genetiktir dedi...bilmiyrm cok kotu oldu ya esimde bende dagildik.ev cenaze evi gibi

Bitkiciler duzelecgini soyluyor bitkilerin.ama uzman tv bahceci falan bikac dr un videosunu izledim.morfoloji deismez genetiktir dedi...bilmiyrm cok kotu oldu ya esimde bende dagildik.ev cenaze evi gibi
Ya canım inanma sen morfoloji düzelmez lafına bizim ilk zamanlarda 0 di morfiloji kurler uyguladık çok şükür iki ay sonra falan %4 oldu kür yap canım eşine

Kuzum bu kadar yipratmayin kendinizi. Internette yazan seylerede inanma sakin. Internete bakarsak hepimiz olumcul hastayiz. Bitkilerle kurlerle bir yolu bulunur. Nasipten oteye koy yok. Rabbim yazmistir sizin nasibinize o yavruyu icini ferah tut. Dua et.

canim simdi seni okuyunca bende esimin sperm tahliline baktim ama anlamadim.normal sperm oranina mi baktin

Canlar aksam adet olucakmisim gibi kasigm agridi sag tarafim gerildi son adete gore 30.gun bugün duzensizlesti olucam sandim baktm islaklik vardı gelen giden yok bunu belirti olarak göremiyorum daha öncede yasadim umitlenmiyorum hemen hatta oldum sanip hesap yaptm persembe gideriz doktora dedim esime hormon testi vermek icin 3.gunu olcak diye falan ama olmadım ve canım asiri tatli istedi aksam adet oncesi şeysi bu da ve otobusteyken midem cok bulandı halbuki kolay kolay bulanmaz arada bas dönmesi yaşıyorum ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bakalim durum ne olacak adet olursam uzulmicem buna eminim yola devam vakti zamani var demek ki ne zaman olursa nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…