Ayy ben de tiroit hastasıyım ben de çok korkuyorum ve bu tiroit beni çok olumsuz etkiliyor sinir halsizlik falanBende öyle olsun derdim ama yaş geçiyor artık ben zaten triod hastasının korkuyorum olmama riskinden dolayı..geçen ay doktora gittim değerlerim yüksek çıktı bu ay düşünce hamilelik izin verdi bakalım yaa hayırlısı..ama ben bugünlerde çok taktım hamilelik olaylarına hiç böyle olacağını düşünmezdim :)
Canim ya sende adet olamadin bir turlu ala ala.Su an eger hamissem ben 5 hafta 5 günlük oluyor beklicem biraz daha bakalim
insallah kuzum baya gecikti yani bu kadar olmazdi 40. Günüm oldu döngüde beklicem biraz daha bakimCanim ya sende adet olamadin bir turlu ala ala.
Kiz sendeDontsay gibi 6 haftalik 7 haftalikken ogrenirsin belki
Dualarim seninle belki gec dollenmedir.
Ala ala canim ya valla bayagi gecmis. Hadi 30 gun desek donguyu 10 gun gecmis. Benim bat geldi gelecek sen de ne gelen var ne giden. Yarin rabia hanima mi gideceksin. Bir baksin ya neden boyleinsallah kuzum baya gecikti yani bu kadar olmazdi 40. Günüm oldu döngüde beklicem biraz daha bakim
Eşimden sperm tahlili sonucu istiyo Dr. Bakalım onda bi sıkıntı varmı eşim diyo bende bi sorun çıkarsa kafama sıkarımkafayı yerim diyo psikoloji gider diyo ahaha koptum koptum korkuyo adamcağız yaa kıyamam inşallah ondada sıkıntı yoktur[/QUayy inşallah yoktur canim
canım insallah gec dollenmedir.kanda baktirdinmiinsallah kuzum baya gecikti yani bu kadar olmazdi 40. Günüm oldu döngüde beklicem biraz daha bakim
Doktora gitmicem daha kuzum su an memleketteym zaten İstanbul da degilimAla ala canim ya valla bayagi gecmis. Hadi 30 gun desek donguyu 10 gun gecmis. Benim bat geldi gelecek sen de ne gelen var ne giden. Yarin rabia hanima mi gideceksin. Bir baksin ya neden boyle
Ama çok kasıklarım ağrıyor bugün. Sanırı geliyor kırmızılarEn iyisi canım birşeyle meşgul olunca birde bakıyorsun geçmiş Zaman ne güzel Bizde yarın ufak bir tatile çıkıyoruz pazar akşamına kadar tatildeyim düşünmeden geçer ne güzel
21 inde baktırdım canim 0.100 cikticanım insallah gec dollenmedir.kanda baktirdinmi
İyi tatiller bu arada canımEn iyisi canım birşeyle meşgul olunca birde bakıyorsun geçmiş Zaman ne güzel Bizde yarın ufak bir tatile çıkıyoruz pazar akşamına kadar tatildeyim düşünmeden geçer ne güzel
1 ekimde gelcem gelinceye kadar olmazsam gidicem bi doktoraAla ala canim ya valla bayagi gecmis. Hadi 30 gun desek donguyu 10 gun gecmis. Benim bat geldi gelecek sen de ne gelen var ne giden. Yarin rabia hanima mi gideceksin. Bir baksin ya neden boyle
Bat yarın heyecan doruklardaEvet kizlar batlari yaklasanlari gorelim heyecanlariniz nasil
Hiç düşünmek istemiyordum canım düşünmüyordum da ama bugün kasık ağrım beni öldürecek. Ya üşüttüm ayaklarımdan yada kırmızılar geliyor.Evet kizlar batlari yaklasanlari gorelim heyecanlariniz nasil
Kuzum gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun. Ama bildigim kadariyla hamile kalanlar cok var ve. Morfoloji ek gidalarla yukselen birseymism birde bir topikten bir bayanin esindede sorun vardi ya 1 di yada 0 di. Ama suanda hamile canim. Sikma kendini guclu ol. Arastirin bakalim nasil duzelirmis
Ya canım inanma sen morfoloji düzelmez lafına bizim ilk zamanlarda 0 di morfiloji kurler uyguladık çok şükür iki ay sonra falan %4 oldu kür yap canım eşineBitkiciler duzelecgini soyluyor bitkilerin.ama uzman tv bahceci falan bikac dr un videosunu izledim.morfoloji deismez genetiktir dedi...bilmiyrm cok kotu oldu ya esimde bende dagildik.ev cenaze evi gibi
Kuzum bu kadar yipratmayin kendinizi. Internette yazan seylerede inanma sakin. Internete bakarsak hepimiz olumcul hastayiz. Bitkilerle kurlerle bir yolu bulunur. Nasipten oteye koy yok. Rabbim yazmistir sizin nasibinize o yavruyu icini ferah tut. Dua et.Bitkiciler duzelecgini soyluyor bitkilerin.ama uzman tv bahceci falan bikac dr un videosunu izledim.morfoloji deismez genetiktir dedi...bilmiyrm cok kotu oldu ya esimde bende dagildik.ev cenaze evi gibi
canim simdi seni okuyunca bende esimin sperm tahliline baktim ama anlamadim.normal sperm oranina mi baktinBitkiciler duzelecgini soyluyor bitkilerin.ama uzman tv bahceci falan bikac dr un videosunu izledim.morfoloji deismez genetiktir dedi...bilmiyrm cok kotu oldu ya esimde bende dagildik.ev cenaze evi gibi
canim benim esiminki %8 cikmis.internette simdi okudum %14 olmasi lazimmisYa canım inanma sen morfoloji düzelmez lafına bizim ilk zamanlarda 0 di morfiloji kurler uyguladık çok şükür iki ay sonra falan %4 oldu kür yap canım eşine
Direk morfoloji yazmiyorsa ona bak canım anormal yazadabilircanim simdi seni okuyunca bende esimin sperm tahliline baktim ama anlamadim.normal sperm oranina mi baktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?