- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
canim arkadadimin edi azospermdi.bunlar ilk zamanlar cok uzuldu ama simdi hamile.rabbimin dedigi olur uzulme.esine keçiboynuzu kuru yapBitkiciler duzelecgini soyluyor bitkilerin.ama uzman tv bahceci falan bikac dr un videosunu izledim.morfoloji deismez genetiktir dedi...bilmiyrm cok kotu oldu ya esimde bende dagildik.ev cenaze evi gibi
Canım ben onu çok araştırdım %14 çok eski kriterler icndi ama son yıllarda doktorlar 4 ü baz alıyorlar doğurganlık oranı azaldığı için 4 e düşürmüş sağlık örgütü dedi doktorumuz bizecanim benim esiminki %8 cikmis.internette simdi okudum %14 olmasi lazimmis
Hipo mu hiper mi sizinkiAy
Ayy ben de tiroit hastasıyım ben de çok korkuyorum ve bu tiroit beni çok olumsuz etkiliyor sinir halsizlik falan
Hipo benimki hasimato üstelik değerlerim de dalgalı fazlasıyla sizin?Hipo mu hiper mi sizinki
urolog normal degerlerin demis ama ben bi doktoruma gostereyim.zaten istiyodu o.Canım ben onu çok araştırdım %14 çok eski kriterler icndi ama son yıllarda doktorlar 4 ü baz alıyorlar doğurganlık oranı azaldığı için 4 e düşürmüş sağlık örgütü dedi doktorumuz bize
NOrmal sperm morfolojisi yaziyor bizimkinde karsisindada %0 yaziyorcanim simdi seni okuyunca bende esimin sperm tahliline baktim ama anlamadim.normal sperm oranina mi baktin
Hiç düşünmek istemiyordum canım düşünmüyordum da ama bugün kasık ağrım beni öldürecek. Ya üşüttüm ayaklarımdan yada kırmızılar geliyor.
Valla adet sancısı gibi sanki yaAyaklarını ısıt canım ısıtıcı varsa ayaklarına tut altlarına masaj yap
hayrolsun inşallah geçicidir
Adet sancısı gibi mi?
Bitkiciler duzelecgini soyluyor bitkilerin.ama uzman tv bahceci falan bikac dr un videosunu izledim.morfoloji deismez genetiktir dedi...bilmiyrm cok kotu oldu ya esimde bende dagildik.ev cenaze evi gibi
benim anlamadigim canim urolog nasil normal der.hic uzulme canim insallah kurlerle esinin degeri artar.rabbim yeterki ol desinNOrmal sperm morfolojisi yaziyor bizimkinde karsisindada %0 yaziyor
Hayir yok... ama bilmiyrm ki ya dr cok olumsuz konustumaslinda urolog ve baska kadin dogum uzmani iyi demisti ona hic deginmemisti.bugun iyi diye onerilen bi dr a gittim o soyledi boyle bi problemimiz oldugunuBizde eşime sperm testi yaptırmıştık ilkinde 3 tü, ikincisi 1 ay sonra ve 4 günlük cinsel perhizleydi 6 çıktı. Tek bir test yaptırdıysanız sağlıklı sonuç olmayabilir. Eşinde varikosel fln var mı, o da etkiliyormuş bunu
Genel olarak iyi bi problem yok rahat ol demis esim cok stresli beklerken.oda oh be rahatladim falan demis guluşmüşler hatta takma olur demis adam..ama kadin dogum uzmani oyle demiyorbenim anlamadigim canim urolog nasil normal der.hic uzulme canim insallah kurlerle esinin degeri artar.rabbim yeterki ol desin
Basladik canim insallah bi faydasini goruruzcanim arkadadimin edi azospermdi.bunlar ilk zamanlar cok uzuldu ama simdi hamile.rabbimin dedigi olur uzulme.esine keçiboynuzu kuru yap
Insallah canim ya cok ihtycam var mucizelereKuzum bu kadar yipratmayin kendinizi. Internette yazan seylerede inanma sakin. Internete bakarsak hepimiz olumcul hastayiz. Bitkilerle kurlerle bir yolu bulunur. Nasipten oteye koy yok. Rabbim yazmistir sizin nasibinize o yavruyu icini ferah tut. Dua et.
ben normalde 2 aylık olması gerekirken bir buçuk aylık canım yani sonradan hamile kalmışım ben agustosun ortalarında adetim gectikten sonra çünkü 21 temmuzdu son adetSu an eger hamissem ben 5 hafta 5 günlük oluyor beklicem biraz daha bakalim
Neler uyguladiniz canim.bende keci boynuzu aldim yapiyrm icine pekmezinide koysam mi acaba.bide coban cokerten iyi geliyormus onuda alcam.e vit le çinko vit aldik bide.oda iyilestrici ozelligi varyaYa canım inanma sen morfoloji düzelmez lafına bizim ilk zamanlarda 0 di morfiloji kurler uyguladık çok şükür iki ay sonra falan %4 oldu kür yap canım eşine
Anladım netten baktım ama yeterli bilgi alamadım kullanıcı yorumu bulamadım.çok olmazsam bişey daha sorcam ne zaman yapılıyor yumurtlama gününe bakmak için.eczanede satılırmı birde fiyatlar heryerde farklı farklı alan varmı hiç.10 kullanımlık Can'ım kesin yumurtlama gününü söylüyor.mesela cogu kişi gibi bende adetimin 14 çü gününde yumurtlarım sanıyordum ama 18 de yumırtladım takvime bağlı kalsaydım cok zordu bu . evet canım belirti olabilir yoğun kaşık agrısı ama dediğim gibi vücut da yanıltabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?