2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bitkiciler duzelecgini soyluyor bitkilerin.ama uzman tv bahceci falan bikac dr un videosunu izledim.morfoloji deismez genetiktir dedi...bilmiyrm cok kotu oldu ya esimde bende dagildik.ev cenaze evi gibi
canim arkadadimin edi azospermdi.bunlar ilk zamanlar cok uzuldu ama simdi hamile.rabbimin dedigi olur uzulme.esine keçiboynuzu kuru yap

canim benim esiminki %8 cikmis.internette simdi okudum %14 olmasi lazimmis
Canım ben onu çok araştırdım %14 çok eski kriterler icndi ama son yıllarda doktorlar 4 ü baz alıyorlar doğurganlık oranı azaldığı için 4 e düşürmüş sağlık örgütü dedi doktorumuz bize

urolog normal degerlerin demis ama ben bi doktoruma gostereyim.zaten istiyodu o.

Hiç düşünmek istemiyordum canım düşünmüyordum da ama bugün kasık ağrım beni öldürecek. Ya üşüttüm ayaklarımdan yada kırmızılar geliyor.

Ayaklarını ısıt canım ısıtıcı varsa ayaklarına tut altlarına masaj yap
hayrolsun inşallah geçicidir
Adet sancısı gibi mi?

Bitkiciler duzelecgini soyluyor bitkilerin.ama uzman tv bahceci falan bikac dr un videosunu izledim.morfoloji deismez genetiktir dedi...bilmiyrm cok kotu oldu ya esimde bende dagildik.ev cenaze evi gibi

Bizde eşime sperm testi yaptırmıştık ilkinde 3 tü, ikincisi 1 ay sonra ve 4 günlük cinsel perhizleydi 6 çıktı. Tek bir test yaptırdıysanız sağlıklı sonuç olmayabilir. Eşinde varikosel fln var mı, o da etkiliyormuş bunu

Hayir yok... ama bilmiyrm ki ya dr cok olumsuz konustumaslinda urolog ve baska kadin dogum uzmani iyi demisti ona hic deginmemisti.bugun iyi diye onerilen bi dr a gittim o soyledi boyle bi problemimiz oldugunu

benim anlamadigim canim urolog nasil normal der.hic uzulme canim insallah kurlerle esinin degeri artar.rabbim yeterki ol desin
Genel olarak iyi bi problem yok rahat ol demis esim cok stresli beklerken.oda oh be rahatladim falan demis guluşmüşler hatta takma olur demis adam..ama kadin dogum uzmani oyle demiyor

Insallah canim ya cok ihtycam var mucizelere

Ya canım inanma sen morfoloji düzelmez lafına bizim ilk zamanlarda 0 di morfiloji kurler uyguladık çok şükür iki ay sonra falan %4 oldu kür yap canım eşine
Neler uyguladiniz canim.bende keci boynuzu aldim yapiyrm icine pekmezinide koysam mi acaba.bide coban cokerten iyi geliyormus onuda alcam.e vit le çinko vit aldik bide.oda iyilestrici ozelligi varya

Kızlar sizin şuan idrar ph'ınız kaç?
Ben en son yaptırdığım idrar testinde 5.5'ti epey asitli araştırmalarıma göre y kromozumlu spermler asidik ortamda yaşayamıyormuş dayanıksız olduğu için....bununla ilgili bir yazı paylaşıcam sizinle bu bir kitaptan alıntıymış

''Erkeğin spermleri alkali, kadın vajinası ise asidiktir. Erkek kromozomları taşıyan sperm hızlı bir biçimde yol almasına rağmen yaşam süreleri kısa olduğundan vajinanın asidik ortamında ömrü çok kısadır. Buna karşın dişi kromozomları taşıyan sperm yavaş yol almasına rağmen vajinanın asidik ortamında daha uzun süre yaşayabilir. Bu basit sistem uygulanarak erkek veya kız çocuğa sahip olunabilmektedir. Anne ve baba çocuk yapma kararından 1 ay önce PH derecesi yüksek olan alkali su içmeye başlarsa spermler ve vajinanın içerisi daha alkali hale gelir. Böylece erkek çocuk yapma olasılığı yükselmiş olur. Alkali su vasıtasıyla hem erkek spermindeki alkali oran artmış hem de vajinadaki asidik ortam etkisini kısmen kaybetmiştir. Her iki etki karşılıklı olarak birbirlerinin etkinliğini artırmak suretiyle güçlü bir sinerji oluşmasını sağlar.''

Anladım netten baktım ama yeterli bilgi alamadım kullanıcı yorumu bulamadım.çok olmazsam bişey daha sorcam ne zaman yapılıyor yumurtlama gününe bakmak için.eczanede satılırmı birde fiyatlar heryerde farklı farklı alan varmı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…