Çok agriyor . üşütme değil. Sat biteli 9 gün oldu. 13 unde bat ım. Ama çok tuhaf bi ağrı . sanki yanıyor orasi3 gündür bende de var yumurtlama günümden bu yana. Batınız hangi gün ? Sebebini ben de bilmiyorum üşüttüğümü de sanmıyorum hayırlara çıksın
Kızlar benim elim ayağım titriyor
Test yaptım daha 1 dakika bile olmadan çift çizgi çıktı.
Acile gidiyoruz şimdi kan vermeye.
Teste bakıp bakıp gülüyorumhadi sağlıklı uğurlu hayırlı olsun maşşallah kardeşim.
Can'ım olasan kırmızı karttan sonra bunları hıssetmen cok doğal kendini dinlenememeye çalış inşlh o vakit gelmiştir yavruna kavuşursun hayırlısı olsun Can'ım relaxCanlar aksam adet olucakmisim gibi kasigm agridi sag tarafim gerildi son adete gore 30.gun bugün duzensizlesti olucam sandim baktm islaklik vardı gelen giden yok bunu belirti olarak göremiyorum daha öncede yasadim umitlenmiyorum hemen hatta oldum sanip hesap yaptm persembe gideriz doktora dedim esime hormon testi vermek icin 3.gunu olcak diye falan ama olmadım ve canım asiri tatli istedi aksam adet oncesi şeysi bu da ve otobusteyken midem cok bulandı halbuki kolay kolay bulanmaz arada bas dönmesi yaşıyorum ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bakalim durum ne olacak adet olursam uzulmicem buna eminim yola devam vakti zamani var demek ki ne zaman olursa nasip
Teste bakıp bakıp gülüyorum
Allahım lütfen doğru olsun
Ya kuzum dusunmektem kafayi yedim bende yani hem 12 gun gecikmem var hem bi sey cikmiyor idrarda anlamadm kj bi seyben normalde 2 aylık olması gerekirken bir buçuk aylık canım yani sonradan hamile kalmışım ben agustosun ortalarında adetim gectikten sonra çünkü 21 temmuzdu son adet
Canim görünce bende cevap vermek istedim ovulasyon testi laboquick marka gitti gidiyordan aldım çok memnunum ve 40 tanesi 20 tl ye aldım tavsiye ederim[/QUOTE]Canım görünce bilgim E="Aylini1981, post: 48217657, member: 779807"]Anladım netten baktım ama yeterli bilgi alamadım kullanıcı yorumu bulamadım.çok olmazsam bişey daha sorcam ne zaman yapılıyor yumurtlama gününe bakmak için.eczanede satılırmı birde fiyatlar heryerde farklı farklı alan varmı hiç.
Tebrikler Can'ım Nur topu gibi bebişin seninle darısı bize inşlhKızlar benim elim ayağım titriyor
İnşlh Can'ım kısa Zaman'da inşlhAyy canim sonucu yaz bize de Allahimm su goruntuyu bana da gostercek mi bi gun. Hep tek hep tekk
Benimde yumurtalamam 12 si ile 16 si arasi olmus canim gec olmus yani. 30 una kadar beklicem eger olmazsam kanda baaktircamben normalde 2 aylık olması gerekirken bir buçuk aylık canım yani sonradan hamile kalmışım ben agustosun ortalarında adetim gectikten sonra çünkü 21 temmuzdu son adet
Insallah.. O testi yapiyorum ama sanki hic cift czgi olmayacak gbi geliyor gorsem bir gun havalara ucarim galiba ..İnşlh Can'ım kısa Zaman'da inşlh
Hipo Benim..şimdilik değerlerim iyi ama hamilelikte bilemiyorum nasıl olurHipo benimki hasimato üstelik değerlerim de dalgalı fazlasıyla sizin?
Insallah.. O testi yapiyorum ama sanki hic cift czgi olmayacak gbi geliyor gorsem bir gun havalara ucarim galiba ..
21 inde kan testi yaptim bugun de idrar yaptim kuzumEn son ne zaman gebelik testi yaptın cnm
Kızlar kan verdim şimdi 1 saat sonra sonuçlar çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?