2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım görünce bilgim E="Aylini1981, post: 48217657, member: 779807"]Anladım netten baktım ama yeterli bilgi alamadım kullanıcı yorumu bulamadım.çok olmazsam bişey daha sorcam ne zaman yapılıyor yumurtlama gününe bakmak için.eczanede satılırmı birde fiyatlar heryerde farklı farklı alan varmı hiç.[/QUOTE]
Canim görünce bende cevap vermek istedim ovulasyon testi laboquick marka gitti gidiyordan aldım çok memnunum ve 40 tanesi 20 tl ye aldım tavsiye ederim

Can'ım olasan kırmızı karttan sonra bunları hıssetmen cok doğal kendini dinlenememeye çalış inşlh o vakit gelmiştir yavruna kavuşursun hayırlısı olsun Can'ım relax

ben normalde 2 aylık olması gerekirken bir buçuk aylık canım yani sonradan hamile kalmışım ben agustosun ortalarında adetim gectikten sonra çünkü 21 temmuzdu son adet
Ya kuzum dusunmektem kafayi yedim bende yani hem 12 gun gecikmem var hem bi sey cikmiyor idrarda anlamadm kj bi sey sevinim mi uzulim mi bilemiyorum adet olcam gbi hissediyorum ama yok o da olmuyor

Canim görünce bende cevap vermek istedim ovulasyon testi laboquick marka gitti gidiyordan aldım çok memnunum ve 40 tanesi 20 tl ye aldım tavsiye ederim[/QUOTE]

Sağol canım kardeşim

ben normalde 2 aylık olması gerekirken bir buçuk aylık canım yani sonradan hamile kalmışım ben agustosun ortalarında adetim gectikten sonra çünkü 21 temmuzdu son adet
Benimde yumurtalamam 12 si ile 16 si arasi olmus canim gec olmus yani. 30 una kadar beklicem eger olmazsam kanda baaktircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…