- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Anlıyorum canm ya sanki bna denmesi bnde şaşırıyorum beceriksiz denildi onun bünyesi çocuğu kaldırmaz düşer denildi faln filan Allah verms onlara konuşmak kolay geliyor gerçekten çok canm sıkıliyo bnmde inslh hemen olurda kurtulurdun gerçekten psikolojik baskı çok kötüSorma canım aynen öyleler canımı sıkan bebeğim olunca alıcaklar sevicekler falan filan benim aklıma hep o laflar gelicek buralardan gidip uzaklarda doğurup büyütmek istiyorum kimse görmesin canımı sıkanlar
Haklısın canım afedersin bende patavatsızlık ettim güzel yüreğine sağlık Allahım yüzünü güldürsün bu sefer inşaAllahAmin kuzum insallah rabbim sanada hayirli zamanda sagligiyla nasip eder. Her gece dualarimdasiniz Allah kabul etsin. Gecmisimi biliyosun canim takvim eklemek icimden gelmedi o yuzden tatlim.
Canım benim inşaAllah zamanını bekliyorum yapabiliceğim başka birşey yok bir tane olsa doğsa hadi 2. derler bitmez laflarBöyle insanlara deli oluyorum insan demekte bıraz abest ama neyse hiç dinleme ve umursama agız vermş Allah zıkır cekeceklerıne hak yıyolar bırak canm boş insan boş konuşur senn kalbın o kadar guzelkı Rabbım vereck mukafatını
Bu strese hormonmu dayanır son zamanlar hergün başım ağrıyor migrenim tutuyor dayanamıyorum artıkAnlıyorum canm ya sanki bna denmesi bnde şaşırıyorum beceriksiz denildi onun bünyesi çocuğu kaldırmaz düşer denildi faln filan Allah verms onlara konuşmak kolay geliyor gerçekten çok canm sıkıliyo bnmde inslh hemen olurda kurtulurdun gerçekten psikolojik baskı çok kötü
Yok bugun pozıtıfı grdgmn 5. Gunuydu canm
Oylesıne bıdaha yaptm bugun sankı tekrr koyulaşmaya başlıyr canm cook silikleşmştı golge gbydı
Allah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin canım sana ve tüm isteyenlereBencede canım laf olsun diye konusuyorlar işte diyenler hemen hamile kalmışlar demek ki o zaman nasipmiş benim için zamanı değil demek ki daha bir anlasalar
Yapıcak başka birşeyim yok canım birde beni düşün
Bilmyrm kı burdan bı kızce bana testın coksa yapmaya devam et koyulaşırsa gbliğe işaret olabılır dedı ama blmyrm eglencesıne yaotm arada yaparım sende bı yap bakalm ne cıkck canısıEvet benimki de çok silikleşmişti yarın baksam mı ben de acaba gebelikle ilgili bir anlamı var mı bilmiyorum gerçi
Genede sakin olmak durumundasin kendin için . Birde sen birlikte oturuyorsunBu strese hormonmu dayanır son zamanlar hergün başım ağrıyor migrenim tutuyor dayanamıyorum artık
Ahh birde o var canım strese sokan sakin olup susup içime atmaktan sıkıldımGenede sakin olmak durumundasin kendin için . Birde sen birlikte oturuyorsun
Ne zaman ayrı eve çıkacaksınız?Ahh birde o var canım strese sokan sakin olup susup içime atmaktan sıkıldım
Canim olurmu oyle sey lutfen oyle deme. Amin insallah sagligiyla gelmistir bebegim gönlü güzel arkadasim dualarini bekliyorum. Haftaya carsamba randevum.Haklısın canım afedersin bende patavatsızlık ettim güzel yüreğine sağlık Allahım yüzünü güldürsün bu sefer inşaAllah
Gecer gecer hamislikte olur oyle :))He ya epey gec düşuyo . :) Yemk hazırlarken kusuyorum agziminda tadı yok hiç bise yiyemiyorum haliyle ne olacak bu halimiz nasıl geçecek bu bir ay baklm.
Öyle avutuyorm kendimi bnde napim senide gorecegz :)Gecer gecer hamislikte olur oyle :))
Insallahhhhh :))Öyle avutuyorm kendimi bnde napim senide gorecegz :)
Cok sukurŕrrçok şükür üçlü tarama temiz cıktı yarın kontrole gitcem
Normal bebegm bnm hala oluyor adet ağrısı gbi değil ama sancı gbi daha çok.Kızlar adet olacak gibi kasıklarım ağırıyor
Canım oluyor o biraz korkma geçmiş olsunKızlar adet olacak gibi kasıklarım ağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?