2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah im guzel haberlerle gelmeni nasip etsin kuzumm saglikli bir bebis nasip etsinn masallah sana
Amin canımm aminn şu an yaşıyormuyum bilmiyorum heycandan ölücez
Allahım en kısa zamanda size bütün isteyenlere nasip etsin
İnşallah mutlu haberle uyurum bu gece.

Seni cok iyi anliyorum kuzum o mutlulugu yasamak istiyor insan . oyle bi durum olsun esime sürpriz yapacağım zaten ilk de size soylicemm

Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?[/QUOTE]

Evet az kaldı canım o yüzde bu aralar hep gezmeye vurdu kendimi. Bu hafta hep dışardayım aklıma getirmemek için

Artık merak snrmi astim eşim seni hiç böyle görmemiştim diyo

Bat yarın heyecan doruklarda vakit geçmiyor

Hiç düşünmek istemiyordum canım düşünmüyordum da ama bugün kasık ağrım beni öldürecek. Ya üşüttüm ayaklarımdan yada kırmızılar geliyor.

Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?

rabbimkısa sürede hepinize mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah kuzum. Kan onucunu görmeden inanasım gelmiyor şaka gibi sanki.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?

Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?[/QUOTE]

Ben yarın erken gebelik testi yapicam yrn 4gun kalmış olucak sabah yapayım diyorum

Kizlar cumartesi gunu ayin 1 i oluyor. Bat 5 ekim yani adete 4 gun kalmis oluyor. Bnde de 6 gun erken testi var. Acaba cumartesi gunu yapsam test nasil olur ?

Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?

Ben yarın erken gebelik testi yapicam yrn 4gun kalmış olucak sabah yapayım diyorum[/QUOTE]
İyi olur canim bende ona gore yaparim 4 gun onceden ay insallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…