Kızlar kan verdim şimdi 1 saat sonra sonuçlar çıkacak.
21 inde kan testi yaptim bugun de idrar yaptim kuzum
Allah im guzel haberlerle gelmeni nasip etsin kuzumm saglikli bir bebis nasip etsinn masallah sanaKızlar kan verdim şimdi 1 saat sonra sonuçlar çıkacak.
Gecen aya gore ayin 15 inde adet olmam gerekirdi. Son 6 ay ortalamasına gore 20 snde. Dongumde 40. Gun canim. Hic boyle olmamistimBunu kaçıncı günün peki ttlim
Amin canımm aminn şu an yaşıyormuyum bilmiyorum heycandan ölücezAllah im guzel haberlerle gelmeni nasip etsin kuzumm saglikli bir bebis nasip etsinn masallah sana
Gecen aya gore ayin 15 inde adet olmam gerekirdi. Son 6 ay ortalamasına gore 20 snde. Dongumde 40. Gun canim. Hic boyle olmamistim
Sağol kuzumm ilk paylaştığım kişi sizlereinşzÇok sevindim canım tebrikler
Amin canımm aminn şu an yaşıyormuyum bilmiyorum heycandan ölücez
Allahım en kısa zamanda size bütün isteyenlere nasip etsin
İnşallah mutlu haberle uyurum bu gece.
Sağol kuzumm ilk paylaştığım kişi sizlereinşz
Tamam canim sagol buraz daha beklicem olmazsam giderm artikBence testi tekrarla 16 çatladıysa 10 günde yerleşme olsa ancak yani olmazsan da Dr a git belki ilaç falan verir
Seni cok iyi anliyorum kuzum o mutlulugu yasamak istiyor insan . oyle bi durum olsun esime sürpriz yapacağım zaten ilk de size soylicemmer_sev ins guzel sonuc verirsin bize cnm allah yardimcin olsunda sonuc cok iyi çıksın...ya ama bende artik güzel haber verip cift cizgi gördüm demek istiyorum bende hamis kalmak bebegimi kucagima almak istiyorum...rabbim en kisa surede hepimize bağışlar insss tek trk güzel haberler alırız
Tamam canim sagol buraz daha beklicem olmazsam giderm artik
Eskisi kadar çok üzülmedim canım. Doktor zaten 2 adet korun demişti ben dinlemedim 1 asetten sonra bıraktım ama Allah İzin vermedi. Eylül e inşallah kısmetse. Ne güzel mayıs bebişi olur bizimkilerde nabalım :)
Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?[/QUOTE]E="EceCigdem, post: 47662446, member: 622040"]Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen bilen varsa cevap versin. Agustos un 6 sinda adetim bitti ve 10 unda iliskiye girdik ve ben 5-6 dakika falan ayaklarim yukarda beklemistim hemen kalkmamistim. Az once tuvalete gittim islaklik oldu akinti diye dusundum ama bikac damla kan gelmis neden acaba ?
Bende kibrista baska test bulamadim bi tek bebetime vardi ykindaki eczanede bi gun kalasiya cok silik cikti yok denecek kadar bat gunude biraz daha belliydi. Benimde bu gun kontrol bebegimi görüp kalp atisini duyarim insallah. Zaman gecmiyo bekleyince ben bu gunu zor ettim valla :) yukselir kuzum hayirlisiyla sen hic kotu dusunme pozitif ol
Evet az kaldı canım o yüzde bu aralar hep gezmeye vurdu kendimi. Bu hafta hep dışardayım aklıma getirmemek için
Artık merak snrmi astim eşim seni hiç böyle görmemiştim diyo
Bat yarın heyecan doruklardavakit geçmiyor
Hiç düşünmek istemiyordum canım düşünmüyordum da ama bugün kasık ağrım beni öldürecek. Ya üşüttüm ayaklarımdan yada kırmızılar geliyor.
Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?
rabbimkısa sürede hepinize mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah kuzum. Kan onucunu görmeden inanasım gelmiyor şaka gibi sanki.er_sev ins guzel sonuc verirsin bize cnm allah yardimcin olsunda sonuc cok iyi çıksın...ya ama bende artik güzel haber verip cift cizgi gördüm demek istiyorum bende hamis kalmak bebegimi kucagima almak istiyorum...rabbim en kisa surede hepimize bağışlar insss tek trk güzel haberler alırız
Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?
aminnn kuzumm aminnnSonuç güzel çıkacak eminim ben sakın ol :)
Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?