myzt Bende cok gec olmadan ikinciyi düşünerek istiyorum aslinda canim ilki 2-3 olunca ikinciyi desem yasim 27-28lere gelir nerdeyse ha diyince olmadığını varsaysak anca yani
Taki ve örguye yazildim canım bence yazıl kafa dagitmak için iyi olucak evde durdukca kuruntu yapip takiyorum ben
Kimse yok mu canım sıkıldı ya
Düğünede daha çok var
Ben varim canim arada giriyorum nete cok iyi çekmiyor burda.bnim de regl bitecek pazt sali günü filan, hemen gunasiri calismalar baslicak ins.bi taraftan da.incir kürü ypcam esime de.keçiboynuzu pekmezi alicam,inss ekim ugurlu gelir
myzt yakinlarindaki baskasinada bakabilrsn canım yürüme mesafesinde ama spora gitcn ya dikkat et zorlama kendini bebis falan olur belli olmaz
inşallah canım yap bakalım etkisi olur belkş
bende bu ay folik asit kullanamya basladım belki vesile olur içmiyordum ben
Ins canim yaa elimizden geleni yapıp dua edicez artik ins cok bekletmeden gelir melegimiz..ben nisanda gitmiştim doktora hamilelik düşünüyorum 3ay sonra diye,ozaman folik.asit verdi kullandim,haziran gibi de çalışmalara basladik ama olmadi hala,biraz ara verdim bn de.folik asite,simdi byram sonu tekrar duzenli kullanicam.
Ne kadar sanslisiniz burda disariya anca baska birine oturmaya gitmek icin cikiliyo
Yani kurslara falan gidebiliyosunuz. Ben 4. Seneye gircem daha hic biryere gidemedim. Burda kadinlar pek cikmiyor. Sadece birbirlerine oturmaya falan gidiyor. Sosyal ve is hayati fazla yok.
Yani kurslara falan gidebiliyosunuz. Ben 4. Seneye gircem daha hic biryere gidemedim. Burda kadinlar pek cikmiyor. Sadece birbirlerine oturmaya falan gidiyor. Sosyal ve is hayati fazla yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?