- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Norml dyolar yaşamdm blmyrm ama duydum cnm dınln bolca bu donmlerKızlar adet olacak gibi kasıklarım ağırıyor
Kızlar yumurtlama dönrmlerimdeyim ağrılarımdan yola çıkarak yumurtamın büyüdüğünü anladım bugünlerde hergün ilişki yi önerir misiniz? Öyle yapıp hamile kalan varmı?
Eski mesajina denk gelmisim heralde nasil olmussa :)İyi yaptin cnm, arada boyle gel merakta birakma bizi
Alinti sanirim yanlis oldu?
Ay boyle yobazliklari yaptiklari icin onlar uzulsunler sen niye uzuluyon.cok sukur senin oyle pis kalbin yok sen sadece şukret bunun icin.onlarin vay haline allah katinda.rabbimimi begenmiyorlar omu tembel.sonucta verende vermeyende oBen tembel ve çocuğu olmayan gelin kv ve etrafın tanımlamalarıyla tembel çıkmışım sanki benim elimde veren Allah olmuyormus demek ki zamanı değil şu an yazarken bunu içim acıdı gözlerim doldu acımadan söylediler ama çok kırgınım söylenenlere
Eski mesajina denk gelmisim heralde nasil olmussa :)
Amin canım inşSorun degil cancazim
Herkeze gunaydinlar, yeni birgun yeni umutlar ve guzeliklerle dolu olsun insAllah
Resme gel anam :) Evet öyle demistn öyle olur inslh :)))Kızlar ya şimdi aklıma geldı bn gecen ay mart kedisi olcam falan demiştm dımı inşallah öart kedısı oluruuuuuuuum ben
İyi iyi kendini toparla bu ayda canm dinlen. Gelir elbet bir gün bebis :)Canım ben adetimi bile unutmuşum kendimi işe verdim zaten bu ay galiba toplam 3 kez felan ilişki oldu olmaz bu ay geçti artık hayırlısı diğer aylara ama takip etmeye zamanım bile yok bu ara :))
Günaydın herkese :)İyi iyi kendini toparla bu ayda canm dinlen. Gelir elbet bir gün bebis :)
Günaydın herkese :)
Bi bakim dedim herkes erkenci maşallah , hamilelikte insanlar uykuya doymaz ben soğudum ,uyukluyorum gün boyunca sabah da erken kalkıyorum ne zorum var bilmiyorum
Ayy olsun sağlıklı hayırlı evladın olsun uykuyla kavga et inşşGunaydinnnn....valla kuzum saglikli bebegim olsun da ben uykuyla kavga etmeye bile raziyim
Resme gel anam :) Evet öyle demistn öyle olur inslh :)))
Cok erken basliyoruz teste cok... ben kan verip test yapmasaydim suan kendimi adet oluyo zannedecektm ama stresten galiba boyle rengi ve miktari az geliyo derdim. Arkadasla konustum oda adetten once kan vermis 1.26 ustune gormus adet oldum sanmis adetten 1 hafta sonra doktora gitms 600 cikms deger. Valla ne zaman ne olacagi hic belli olmuyo hele ki bizim hayatmzda...
GunaydnnGünaydın herkese :)
Bi bakim dedim herkes erkenci maşallah , hamilelikte insanlar uykuya doymaz ben soğudum ,uyukluyorum gün boyunca sabah da erken kalkıyorum ne zorum var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?