2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yumurtlama dönrmlerimdeyim ağrılarımdan yola çıkarak yumurtamın büyüdüğünü anladım bugünlerde hergün ilişki yi önerir misiniz? Öyle yapıp hamile kalan varmı?

S selifor canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlât kucağına almayı nasip etsin . İnsanlar çok acımasız . Gerçekten Allah'ın takdirini bilmiyorlar . Gün gelir ettikleri sözlerle imtihan olurlar . Sıkma canını diyoruz ama kolay değil . Bol bol dua ediyorum inşallah çeneleri kapanır böyle söyleyenlerin. insanı iyice strese sokuyorlar . Cahillik işte

Kızlar yumurtlama dönrmlerimdeyim ağrılarımdan yola çıkarak yumurtamın büyüdüğünü anladım bugünlerde hergün ilişki yi önerir misiniz? Öyle yapıp hamile kalan varmı?

Bence hergune gerek yok cnm, gun asiri olsada yeter gibi. Spermler icerdede canli kaliyorlar

Sağolun kızlar cevaplarınız için ay bugün çok kötüyüm ben ya akşamdan beridir ağlıyorum içim çıktı ağlamaktan banyo yaptım kendime geleyim diye şimdi ağlamaktan nasıl banyo yaptım onu bilmiyorum
Off çok canım sıkılıyor

Sabah cok farkli duygularla ise gittim beta vericem ya mavi esarbimi örtüyüm dedim ( bugun hamile oldugumu ogrenip gunun birinde de belki Göktug adinda oglusum olursa diye)bebek haberini maviyle bagdastirdim hissiyat iste.dun aksamda programlara bakarken gebelik takibini indirdim sat girdim hamileysem bu programi kullanirim diye tabi bugun silmek zorunda kaldim negatifi gorunce.ortada fol yok yumurta var)ama heyecan tavan oluyo bosuna umitlenip cok üzülüyorum

Canım ben adetimi bile unutmuşum kendimi işe verdim zaten bu ay galiba toplam 3 kez felan ilişki oldu olmaz bu ay geçti artık hayırlısı diğer aylara ama takip etmeye zamanım bile yok bu ara :))

Ay boyle yobazliklari yaptiklari icin onlar uzulsunler sen niye uzuluyon.cok sukur senin oyle pis kalbin yok sen sadece şukret bunun icin.onlarin vay haline allah katinda.rabbimimi begenmiyorlar omu tembel.sonucta verende vermeyende o

Canım ben adetimi bile unutmuşum kendimi işe verdim zaten bu ay galiba toplam 3 kez felan ilişki oldu olmaz bu ay geçti artık hayırlısı diğer aylara ama takip etmeye zamanım bile yok bu ara :))
İyi iyi kendini toparla bu ayda canm dinlen. Gelir elbet bir gün bebis :)

İyi iyi kendini toparla bu ayda canm dinlen. Gelir elbet bir gün bebis :)
Günaydın herkese :)
Bi bakim dedim herkes erkenci maşallah , hamilelikte insanlar uykuya doymaz ben soğudum ,uyukluyorum gün boyunca sabah da erken kalkıyorum ne zorum var bilmiyorum

Günaydın hanımlar bugün reglimin 5.gunu ve klomene başladık tekrardan ama hayret ettim klomene 3. Yada4.gun baslanmaz mıydı 5.Gun biraz geç değil mi? Kırıkkaleye yazın taşındık ve ekimden beri adam gibi doktor bulamadım 6 tane doktor gezdikten sonra en son simdi gittigim bi doktor hanım var kendisinden cok memnunum ama 5.gun baslicaz bu sefer seni yanlis tedavi etmisler erken baslanilmaz bu dedi.. Belki de daha iyidir böylesi diyim ne bileyim

Bi bakim dedim herkes erkenci maşallah , hamilelikte insanlar uykuya doymaz ben soğudum ,uyukluyorum gün boyunca sabah da erken kalkıyorum ne zorum var bilmiyorum

Gunaydinnnn....valla kuzum saglikli bebegim olsun da ben uykuyla kavga etmeye bile raziyim

aynen canım zaten en büyük handikapımız yumurtalamayı bilmek... Sonra da başlıyoruz en erken zamanda test yapmaya.. Sıradan geçireceğimiz zamanları stresle süslüyoruz... sonra hüsran ne oldu diyoruz...
Bu arada benimde yumurtalama günümden önce ilişkim oldu... Bir hafta oldu vallahi ne ovulasyon testi ne gebelik testi yapmıyorum. Çok da kararlıyım bu ay erken yapmayacağım adetim olursam ne ala olmazsam ozaman bakacağım...
İnat ettim...

Gunaydnn
Bende hemen kalkıyorum dinc bir şekilde ama gün içinde uyuyorum geri. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…