2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnan ki yalnız değilsin Aynı şeyleri yaşıyorum. kv soruyor ne zaman dr gideceksin bi daha gitcekmisin tedavi olmuyor musun ..... falan filan... cevredeki bakışlar çocuk kaşıranlar sevdirmek istemeyenler... neler neler ... Allah var canım Allahh Rabbimin OL deyince Oluverir. Kimsede önüne geçemez.. herkez bide yaptığını dediğini unutur da yanında olmaya çalışır

Ben gün içinde de uyuyamıyom ne güzel sen uyuyon :) eşim takılıyor işte vücudun uykusuzluğa seni alıştırıyor biliyor bebiş gelince uyuyamıyacan
Hahahaaa çok haklı :) bnm ben çok yoruluyorum ya bilmiyorum tahlillerm temz çıktı canm çok şükür bebekte iyimis 3 hafta sonra çağırdı 11. Haftada yni bn 12 de gitsem diyorum cinsiyetine öğrenir gelirdim :)))

KENDİM YAPTIM CANIM GEÇEN CUMARTESİ, KANAMA OLDU DR BENİ BU CUMAYA ÇAĞIRDI HCBGYE BAKACAK. SENİN KAÇ HAFTALIKTI. KAÇTI DEĞERİN?

BENİM 5+6 HAFTALIK İDİ 20 ŞUBATTA 256,7 İDİ DEĞERİM CUMAYA GEL KESEYİ GÖRÜRÜZ DEDİ AMA LEKELENME DAHADA ARTTI VE CUMA GÜNÜ GİTTİĞİMDE KESEYİ BİLE GÖREMEDİ KAN İSTEDİ 110A DÜŞMÜŞTÜ.

ÇOK KORKUYORUM KÜRTAJ OLMAKTAN İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN DÜŞMÜŞTÜR.

SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM

Tahlillerinin temiz çıktığına sevindim darısı bana daha göstermedim sonuçları , minnoş iyiyse tamamdır :) beni de 11. Haftada çağırdı 12. Haftada cinsiyet belli olmaz diye biliyorum :) çok sabırsızız de mi

B Biravucmutluluk canım bal-tarçın-çörekotu kürüne devam ediyorum. ama şöyle bi durum var. adet dün bitti. kürün bugün 5 günü ince ince sızı oluyor kasıklarımda . sen yaparken oluyor muydu .? yarın da ovu.testine başlayacağım hayırlısıyla

Canım sen naptın beta baktırdın mı tekrar ?

Evet 7.6 ciktiktan iki gun sonra 27 ye yukselmisti :)) ertesi gun 27.57.. bugun kan verecegim. Degerin dustugunu dusunuyorum canim. Ama geçen gunki gibi degilim. Sanirim gunlerdir ikilemde olunca tam kendimi kaptirmamisken simdi iyiyim yani dustuysede biran once ogreneyim cunku cok zor durumdayim

Genelde söylüyor doktorlar canm yani bir tahminleri oluyor eğer bebeğin pozisyonu musaitse.. ya tabi çok sabirsiziz sanki ne farkı var ama bugn elbiselere baktm ya deliriyorm almamk için smdi alavm kız elbisesi erkek cikack sonra olmayacak :)) canm bnm kan düşük çıktı aslında hct değeri kırmızı kan hücrelerinin az olmasından kaynaklı bir durum ama ilaç vermedi folik asit kullanıyorum ya yeterli buldu sanırm..

Evet canm oluyordu o ay yumurtam catlarken bir gün boyunca sizladi yumurtaliklarim :)

Kız sen nasıl birseysn ya Nisaberatim şunu ortamiza alıp kafasına kafasına vuralm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…