İnan ki yalnız değilsinBen tembel ve çocuğu olmayan gelin kv ve etrafın tanımlamalarıyla tembel çıkmışım sanki benim elimde veren Allah olmuyormus demek ki zamanı değil şu an yazarken bunu içim acıdı gözlerim doldu acımadan söylediler ama çok kırgınım söylenenlere
Hahahaaa çok haklı :) bnm ben çok yoruluyorum ya bilmiyorum tahlillerm temz çıktı canm çok şükür bebekte iyimis 3 hafta sonra çağırdı 11. Haftada yni bn 12 de gitsem diyorum cinsiyetine öğrenir gelirdim :)))Ben gün içinde de uyuyamıyom ne güzel sen uyuyon :) eşim takılıyor işte vücudun uykusuzluğa seni alıştırıyor biliyor bebiş gelince uyuyamıyacan
Kizla demin tuvalate gitigimde akintiyi hissetim, peceteye silince kahve renkli ile pembemsi arasi. Korku aldi beni ya yerlesme degilse diyerandevumuz yarin off meraktan catlicam simdi
canım kendin mi yaptın düşüğü kürtaja almadılar mı ?
beni hastaneye yatırmışlardı aşırı sancım oldu hareket bile edemiyordum bi bardak su içtim diye 6 saat bekleyeceksin dediler ama sabah 9 da gittiğim hastanede aksam 22 de düşüğü kendim yaptım ama öyle bi sancı yok 1 saat sonra yani saat 23de geip beni kürtaja aldılar normal adet görürt gibiydi ondan sonra ki günler 5 -6 gün içersinde kesildi kanamam ama kürtaj olmayanların 20 günde kesilir kanama diyolar . allah yaardımcın olsun canım cok zor cok. ne kadarlıktı ?
Canm döllenme ile alakalı o öncede olabilr tam adet zamnida .Kizlaar, yerlesme adet tarihinden oncemi sonrami oluyo??
Benimki adet günüm gelmişti adet oluyorum zamnettim hatta ped taktım 3 gün ama gelmeyince test yaptıımmKizlaar, yerlesme adet tarihinden oncemi sonrami oluyo??
Tahlillerinin temiz çıktığına sevindim darısı bana daha göstermedim sonuçları , minnoş iyiyse tamamdır :) beni de 11. Haftada çağırdı 12. Haftada cinsiyet belli olmaz diye biliyorum :) çok sabırsızız de miHahahaaa çok haklı :) bnm ben çok yoruluyorum ya bilmiyorum tahlillerm temz çıktı canm çok şükür bebekte iyimis 3 hafta sonra çağırdı 11. Haftada yni bn 12 de gitsem diyorum cinsiyetine öğrenir gelirdim :)))
Benimki adet günüm gelmişti adet oluyorum zamnettim hatta ped taktım 3 gün ama gelmeyince test yaptıımm
Nette okuduguma gore dollenmeden 10-12 gun sonra oluyomus. Benim reglden bir gun once basladi canimKizlaar, yerlesme adet tarihinden oncemi sonrami oluyo??
Yumurtlamann kaçıncı gunu ıdrar testı yapmştn cnm hanı ıvı poztf olncaHerkese günaydın kızlar.
Canım sen naptın beta baktırdın mı tekrar ?Nette okuduguma gore dollenmeden 10-12 gun sonra oluyomus. Benim reglden bir gun once basladi canim
Canım sen naptın beta baktırdın mı tekrar ?
Genelde söylüyor doktorlar canm yani bir tahminleri oluyor eğer bebeğin pozisyonu musaitse.. ya tabi çok sabirsizizTahlillerinin temiz çıktığına sevindim darısı bana daha göstermedim sonuçları , minnoş iyiyse tamamdır :) beni de 11. Haftada çağırdı 12. Haftada cinsiyet belli olmaz diye biliyorum :) çok sabırsızız de mi
Yeni ultrason görüntün varmı canm??12.haftada cinsiyeti tahmini öğrenen var mı
Evet canm oluyordu o ay yumurtam catlarken bir gün boyunca sizladi yumurtaliklarim :)B Biravucmutluluk canım bal-tarçın-çörekotu kürüne devam ediyorum. ama şöyle bi durum var. adet dün bitti. kürün bugün 5 günü ince ince sızı oluyor kasıklarımda . sen yaparken oluyor muydu .? yarın da ovu.testine başlayacağım hayırlısıyla
9. gün canımYumurtlamann kaçıncı gunu ıdrar testı yapmştn cnm hanı ıvı poztf olnca
Kız sen nasıl birseysn yaEvet 7.6 ciktiktan iki gun sonra 27 ye yukselmisti :)) ertesi gun 27.57.. bugun kan verecegim. Degerin dustugunu dusunuyorum canim. Ama geçen gunki gibi degilim. Sanirim gunlerdir ikilemde olunca tam kendimi kaptirmamisken simdi iyiyim yani dustuysede biran once ogreneyim cunku cok zor durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?