aynen canım zaten en büyük handikapımız yumurtalamayı bilmek... Sonra da başlıyoruz en erken zamanda test yapmaya.. Sıradan geçireceğimiz zamanları stresle süslüyoruz... sonra hüsran ne oldu diyoruz...
Bu arada benimde yumurtalama günümden önce ilişkim oldu... Bir hafta oldu vallahi ne ovulasyon testi ne gebelik testi yapmıyorum. Çok da kararlıyım bu ay erken yapmayacağım adetim olursam ne ala olmazsam ozaman bakacağım...
İnat ettim...
Günaydın hanımlarbugün reglimin 5.gunu ve klomene başladık tekrardan ama hayret ettim klomene 3. Yada4.gun baslanmaz mıydı 5.Gun biraz geç değil mi? Kırıkkaleye yazın taşındık ve ekimden beri adam gibi doktor bulamadım 6 tane doktor gezdikten sonra en son simdi gittigim bi doktor hanım var kendisinden cok memnunum ama 5.gun baslicaz bu sefer seni yanlis tedavi etmisler erken baslanilmaz bu dedi.. Belki de daha iyidir böylesi diyim ne bileyim
Insallah canimmm gunaydinnnSorun degil cancazim
Herkeze gunaydinlar, yeni birgun yeni umutlar ve guzeliklerle dolu olsun insAllah
Ben de burdayım :) erkek
aynen canım zaten en büyük handikapımız yumurtalamayı bilmek... Sonra da başlıyoruz en erken zamanda test yapmaya.. Sıradan geçireceğimiz zamanları stresle süslüyoruz... sonra hüsran ne oldu diyoruz...
Bu arada benimde yumurtalama günümden önce ilişkim oldu... Bir hafta oldu vallahi ne ovulasyon testi ne gebelik testi yapmıyorum. Çok da kararlıyım bu ay erken yapmayacağım adetim olursam ne ala olmazsam ozaman bakacağım...
İnat ettim...
hahahAyy olsun sağlıklı hayırlı evladın olsun uykuyla kavga et inşş
aklın yolu bir demek ki :) benim geçen ay adetimin 9.günü çatladı biliyosun erken büyüdü o da ne kadar sağlıklı olabiliyorsa artık. umarım bu ay sonuca ulaşırız.Bende hep 5.gunu basladim doktorum adetin 5.gunu diyodu hep canim
al benden de o kadar bu ay bende adetimi bekleyeceğim. gecen ay iğnenin 16.günü adet oldum yine adetin 16.gününü bekleyeceğim öncesinde KESİNLİKLE test yokaynen canım zaten en büyük handikapımız yumurtalamayı bilmek... Sonra da başlıyoruz en erken zamanda test yapmaya.. Sıradan geçireceğimiz zamanları stresle süslüyoruz... sonra hüsran ne oldu diyoruz...
İnat ettim...
canım kendin mi yaptın düşüğü kürtaja almadılar mı ?Günaydınlarr herkese
Düşük nedeniyle kanama bitmesini istiyorum artık yeniden çalışmalar yapabilmek için, yarın dr gidecçeğim inşallah değerim düşmüştür ve kısa zamanda bu kanama biter
Ben gün içinde de uyuyamıyom ne güzel sen uyuyon :) eşim takılıyor işte vücudun uykusuzluğa seni alıştırıyor biliyor bebiş gelince uyuyamıyacanGunaydnn
Bende hemen kalkıyorum dinc bir şekilde ama gün içinde uyuyorum geri. :)
Azimle her şey olur ,Allah tan istiyoruz her şeyi ve hayırlısını tabiki, ben burada bir gün hamileyim diyeceğimi bile düşünmezken (inancım tamdı ama ümitsizlik kaplıyor ya bazen içimizi) ama Allahın izniyle 10. Haftama girdim , hep diyorum ve diyecem de Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inş :)hahahvalla kafayı kırdım ucunu da bırakmıyorum sıkı sıkı tuttum ( tabi inancım tam Rabbime mutlaka o bizi bu dertle sınıyor ama ) olana kadar durmak yok kocaman umutlarla Rabbim verene kadar bizde ısrarla isteyeceğiz :)))
Yarın sabah cuma niyetine yapayım bi bakalım koyuluk çıkacak mıBilmyrm kı burdan bı kızce bana testın coksa yapmaya devam et koyulaşırsa gbliğe işaret olabılır dedı ama blmyrm eglencesıne yaotm arada yaparım sende bı yap bakalm ne cıkck canısı
Bana da 5. Gün başlatmıştı cnm doktorumGünaydın hanımlarbugün reglimin 5.gunu ve klomene başladık tekrardan ama hayret ettim klomene 3. Yada4.gun baslanmaz mıydı 5.Gun biraz geç değil mi? Kırıkkaleye yazın taşındık ve ekimden beri adam gibi doktor bulamadım 6 tane doktor gezdikten sonra en son simdi gittigim bi doktor hanım var kendisinden cok memnunum ama 5.gun baslicaz bu sefer seni yanlis tedavi etmisler erken baslanilmaz bu dedi.. Belki de daha iyidir böylesi diyim ne bileyim
:)Mola yok mu canim sonucta tuvalete gidip yapcksn abdest almaya gidiyorum dersin nebilm biz calisirken is saatinde gidebilirfik abdest icin. Henm senin ovu testi yaptgni kim anlycak kiz farkedilir diyo deli :)
aklın yolu bir demek ki :) benim geçen ay adetimin 9.günü çatladı biliyosun erken büyüdü o da ne kadar sağlıklı olabiliyorsa artık. umarım bu ay sonuca ulaşırız.
sen nasılsın bugün daha iyi misin
Hayıır daha 11 haftalığıızN
Nasil gdyr cinsiyet belli olmadi mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?