2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya iste yasaya yasaya ogreniyoruz agzimizin payini alippp bidaha ayni seyi yapmamaya calisiyoruz .. hayirlisi olsun bakalim Yumurtlama gunu bilerek mi iliski olmadi canim yoksa rastgele mi :)

Bende hep 5.gunu basladim doktorum adetin 5.gunu diyodu hep canim

Günaydınlarr herkese

Düşük nedeniyle kanama bitmesini istiyorum artık yeniden çalışmalar yapabilmek için, yarın dr gidecçeğim inşallah değerim düşmüştür ve kısa zamanda bu kanama biter

en doğrusunu yapıyorsun bir tanem

Kizla demin tuvalate gitigimde akintiyi hissetim, peceteye silince kahve renkli ile pembemsi arasi. Korku aldi beni ya yerlesme degilse diye randevumuz yarin off meraktan catlicam simdi

Ayy olsun sağlıklı hayırlı evladın olsun uykuyla kavga et inşş
hahah valla kafayı kırdım ucunu da bırakmıyorum sıkı sıkı tuttum ( tabi inancım tam Rabbime mutlaka o bizi bu dertle sınıyor ama ) olana kadar durmak yok kocaman umutlarla Rabbim verene kadar bizde ısrarla isteyeceğiz :)))

Bende hep 5.gunu basladim doktorum adetin 5.gunu diyodu hep canim
aklın yolu bir demek ki :) benim geçen ay adetimin 9.günü çatladı biliyosun erken büyüdü o da ne kadar sağlıklı olabiliyorsa artık. umarım bu ay sonuca ulaşırız.
sen nasılsın bugün daha iyi misin

al benden de o kadar bu ay bende adetimi bekleyeceğim. gecen ay iğnenin 16.günü adet oldum yine adetin 16.gününü bekleyeceğim öncesinde KESİNLİKLE test yok

Günaydınlarr herkese

Düşük nedeniyle kanama bitmesini istiyorum artık yeniden çalışmalar yapabilmek için, yarın dr gidecçeğim inşallah değerim düşmüştür ve kısa zamanda bu kanama biter
canım kendin mi yaptın düşüğü kürtaja almadılar mı ?
beni hastaneye yatırmışlardı aşırı sancım oldu hareket bile edemiyordum bi bardak su içtim diye 6 saat bekleyeceksin dediler ama sabah 9 da gittiğim hastanede aksam 22 de düşüğü kendim yaptım ama öyle bi sancı yok 1 saat sonra yani saat 23de geip beni kürtaja aldılar normal adet görürt gibiydi ondan sonra ki günler 5 -6 gün içersinde kesildi kanamam ama kürtaj olmayanların 20 günde kesilir kanama diyolar . allah yaardımcın olsun canım cok zor cok. ne kadarlıktı ?

Azimle her şey olur ,Allah tan istiyoruz her şeyi ve hayırlısını tabiki, ben burada bir gün hamileyim diyeceğimi bile düşünmezken (inancım tamdı ama ümitsizlik kaplıyor ya bazen içimizi) ama Allahın izniyle 10. Haftama girdim , hep diyorum ve diyecem de Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inş :)

Bana da 5. Gün başlatmıştı cnm doktorum

Karpatyam canim epey zaman oldu belki sen beni unutmussundur ama ben unutmadm hep aklimdasn düşük sonrasi gebe kalmaya calisiyodun naptin nasilsin

Whatsaptan yazmak varken :)) ne kadar iyi olunursa okadar iyiyim adet olsaydim simdiye bitmisti kanama devam icim agriyo artk.. yumurtan duzenli buyur gelisir ve catlar insallah canimcim duamdasinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…