2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok canım da bu ağrı batma gibi bir ağrı aynı iğne batırır gibi o yüzden bir tedirgin oldum canım yani bir de gebelik testi bugün negatif çıkınca o hissim kuvvetlendi
Canım ne desem olmayacak o yüzden daha adet olmadın ö yüzden hep ümit var inanki o dediklerini sırası ile yaşadım nasipte olan olucak ama ümüdimizi yitirmeyelim 5 aydır senin durumundaydım çok iyi anlıyorum inanki ama stres çok çok etkiliyo canım benim

Ama bu rahatsız edici bir batma canım ya sürekli var sanki oturup kalktığımda eğildiğimde felan direk hissediyorum seninki de mi böyleydi

Kotuyu dusunme kist oyle hemen olusmaz sanmiyorum yani. Bunlara guvenirsek isimiz var sen kalbini ferah tut regli bekle bakalim daha ne belirtiler olacak vucudunda
Canım yarın doktora gidiyim de ne Dicek yoksa ben panik yaptım bekleyemeyeceğim herAlde

Doğru canım ben şu anda gebeliği de geçtim kist olmasaydı diyorum Zaten çikolata kistim var

Ayyy canım ne güzel bugün bebişşni görmeye mi gittin
Evet canm ya maşallah büyüms . Gerçekten her kelimem Allahım herkese nasip etsn demk çok bekledik gerçektn suan diyorum ne kadr guzl birsyms eşim eve geldi ultrason kagidina bakıyor böyle sarildi sevincten ya gerçekten Allahım nasip etsn olmayan tüm kullarına. En başta da siz arkadaşlarıma nasip olsun inslh :)

Amin canım inş tşk ederim güzel dileklerin için

Ama bu rahatsız edici bir batma canım ya sürekli var sanki oturup kalktığımda eğildiğimde felan direk hissediyorum seninki de mi böyleydi

Benimki anlik bi kac saniye olmustu canim kisiden kisiye degisir daha adetine cook var sen bosuna test yapiyosn suan.. sen umutsuzlukta benide gectin he B Biravucmutluluk nerde kiz senin merdanen :)

Marasta mi yasiyosn kiz bana bi kac saatlik mesafedesin yani :) insallah teyzoşu 50yide gectikya sukur baraji gectik :)) daha gıkım cikmaz valla kiz siz ne diyosaniz o :)
Afern sana :))) çok şükür canm bugn yaşadığım mutluluk gerçekten anlatılmaz umarm yaşarsınız hepinzde . :)) Bn doğurunca aglarm herl 3 gün bakıp bakıp Evet canm yakınız umarm br daha olmaz deprem faln

Heyecanlanmis yavrucakkk ayyy onuda panikli yaptk :))
Bencede ya acaba bn heyecanlaninca oda heyecanlaniyormu ?? Kalbimiz aynı anda mi atıyor kız sence? Dün gece eşim uyanms diyor ki askim 3ümüz aynı anda nefes alıyoruz diyr onu takip etms çok tatlı yaa

Ben içiyorum canim 2-3 tane birakamadim. Kalbini duymadan da birakamam galiba. Doktora da ictigimi soyledim bırakmalisin dedi ama ne yapayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…