rabbimkısa sürede hepinize mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah kuzum. Kan onucunu görmeden inanasım gelmiyor şaka gibi sanki.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Oyle kuzum zaten bu kadar gecikmesi normal degil bebis yoksa.. Insallah dedigin gibi olur kuzum. Rabbim bu topik altinda gobislerimizi bebislerle senlendirsin insallahh :)Gebelik olmasa da bi kontrole git cnm kesinlikle gerçi ben kalbimi ferah tutuyorum hiç bir şeyin yok bence yakında bebis haberini de alırız bu ay veya bidahakine en geç
İyi olur canim bende ona gore yaparim 4 gun onceden ay insallah pozitif olur[/QUOTE]Ben yarın erken gebelik testi yapicam yrn 4gun kalmış olucak sabah yapayım diyorum
Oyle kuzum zaten bu kadar gecikmesi normal degil bebis yoksa.. Insallah dedigin gibi olur kuzum. Rabbim bu topik altinda gobislerimizi bebislerle senlendirsin insallahh :)
Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?
Sabah kahvaltidan sonra yapsam olur mu ki ?[/QUOTE]Erken gebelik testi de olsa çok su ictiysen sabah yapın yazıyor bende garantiye alayım dedim annelerden geldim dayanamadim ama recetesinde öyle yazınca yine ellemedim
ooo ben 2 adet olmadım düşün ve hep olcam zannettim ama olmadı meger hamileymişim bak mesaja gel sana belirtileri yazayım anlarsın belkiYa kuzum dusunmektem kafayi yedim bende yani hem 12 gun gecikmem var hem bi sey cikmiyor idrarda anlamadm kj bi seysevinim mi uzulim mi bilemiyorum adet olcam gbi hissediyorum ama yok o da olmuyor
canim gunun gecmeden yapma bnce insallah guzeldir sonuçların ama bnce biraz daha bekle kuzum[/QUOTE]Ben yarın erken gebelik testi yapicam yrn 4gun kalmış olucak sabah yapayım diyorum
Sabah kahvaltidan sonra yapsam olur mu ki ?
Yok zaten ilk idrarla yapcam da su cay icmis olcam ya ondan dedimAç tok farketmez ilk idrar önemli olan
canim gunun gecmeden yapma bnce insallah guzeldir sonuçların ama bnce biraz daha bekle kuzum
Anliyorum kuzum yap o zaman da negatif olunca insan inanmiyo erken yapinca da bu sefer iyice kafa karisiyor ama belki çıkar kuzum insallah hayirlisiyla bebegjn seninledir saglikli sihhatli[/QUOTE]Fazla var evde dayanamıyorum artık
canim esler icin zor bi durum ama odalarınızi mi ayirsaniz atlatana kadar esinin sagligi acisindan evi havalandir surekli birazcik uzak kalmaya calisin. Bebisin ve senin icinde bitkisel yollara bak terlemek cok iyi gelir bi de sana. Annem suyu kaynatir icine nane ihlamur falam atardi sonra ustume battaniye kapatirdi onun buharında kalirdim o cok iyi gelirdi bana kuzmkızlar çok kötü grip oluyorum galiba yemedigim mandalin limon kalmadıgı halde nasıl olurum anlam veremiyorum eşim ms hastası ve grip olmamam ona bulaşmaması lazım ne yapcam çok riskli onun içinde benim içimde
Günün geçmeden yapma canım, bekleCanim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?
Can'ım adet bitikten 5 gün sonra basladım ben.adeti düzenli olan kadınlarda adetin 14 günü yumurtlama olunuyor diyo ama kesin degil yani stres mevsim üzüntü bunu değiştirebiliyor .mesela ben eşimle hafta sonu ilişkiye giren biriyim hafta içi beraber olmaz yoğun calısıyo.bu şartlarda ben hamile kalmam zor bende testle dün ve bugünü değerlendirdim. Eczanelerde oluyor ucuzları da var ama onlar anlama açısından biraz zor ama genede onunla kalan cok kadın var.yumurtlama günününü bilmiyorsan ve Esin'le bi güne bi ilişkin olmuyor sa Şen'de kullanabilirsin cabuk sonuç alırsınAnladım netten baktım ama yeterli bilgi alamadım kullanıcı yorumu bulamadım.çok olmazsam bişey daha sorcam ne zaman yapılıyor yumurtlama gününe bakmak için.eczanede satılırmı birde fiyatlar heryerde farklı farklı alan varmı hiç.
Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?