2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

rabbimkısa sürede hepinize mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah kuzum. Kan onucunu görmeden inanasım gelmiyor şaka gibi sanki.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Sonucunu haber ver canım bekliyorum

Bence bir problem yok gerçekten hamilesin

Gebelik olmasa da bi kontrole git cnm kesinlikle gerçi ben kalbimi ferah tutuyorum hiç bir şeyin yok bence yakında bebis haberini de alırız bu ay veya bidahakine en geç
Oyle kuzum zaten bu kadar gecikmesi normal degil bebis yoksa.. Insallah dedigin gibi olur kuzum. Rabbim bu topik altinda gobislerimizi bebislerle senlendirsin insallahh :)

Ben yarın erken gebelik testi yapicam yrn 4gun kalmış olucak sabah yapayım diyorum
İyi olur canim bende ona gore yaparim 4 gun onceden ay insallah pozitif olur[/QUOTE]

Erken gebelik testi de olsa çok su ictiysen sabah yapın yazıyor bende garantiye alayım dedim annelerden geldim dayanamadim ama recetesinde öyle yazınca yine ellemedim

Erken gebelik testi de olsa çok su ictiysen sabah yapın yazıyor bende garantiye alayım dedim annelerden geldim dayanamadim ama recetesinde öyle yazınca yine ellemedim[/QUOTE]
Sabah kahvaltidan sonra yapsam olur mu ki ?

Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?

Ben yarın erken gebelik testi yapicam yrn 4gun kalmış olucak sabah yapayım diyorum[/QUOTE]
canim gunun gecmeden yapma bnce insallah guzeldir sonuçların ama bnce biraz daha bekle kuzum

Ya kuzum dusunmektem kafayi yedim bende yani hem 12 gun gecikmem var hem bi sey cikmiyor idrarda anlamadm kj bi sey sevinim mi uzulim mi bilemiyorum adet olcam gbi hissediyorum ama yok o da olmuyor
ooo ben 2 adet olmadım düşün ve hep olcam zannettim ama olmadı meger hamileymişim bak mesaja gel sana belirtileri yazayım anlarsın belki

Ben yarın erken gebelik testi yapicam yrn 4gun kalmış olucak sabah yapayım diyorum
canim gunun gecmeden yapma bnce insallah guzeldir sonuçların ama bnce biraz daha bekle kuzum[/QUOTE]

Fazla var evde dayanamıyorum artık

kızlar çok kötü grip oluyorum galiba yemedigim mandalin limon kalmadıgı halde nasıl olurum anlam veremiyorum eşim ms hastası ve grip olmamam ona bulaşmaması lazım ne yapcam çok riskli onun içinde benim içimde

canim gunun gecmeden yapma bnce insallah guzeldir sonuçların ama bnce biraz daha bekle kuzum

Fazla var evde dayanamıyorum artık [/QUOTE]
Anliyorum kuzum yap o zaman da negatif olunca insan inanmiyo erken yapinca da bu sefer iyice kafa karisiyor ama belki çıkar kuzum insallah hayirlisiyla bebegjn seninledir saglikli sihhatli

Fazla var evde dayanamıyorum artık
Anliyorum kuzum yap o zaman da negatif olunca insan inanmiyo erken yapinca da bu sefer iyice kafa karisiyor ama belki çıkar kuzum insallah hayirlisiyla bebegjn seninledir saglikli sihhatli[/QUOTE]

Evet öyle oluyor adetim geçsin yine yaparım diyorum o zamanda

Amin canım hepimiz için

canim esler icin zor bi durum ama odalarınızi mi ayirsaniz atlatana kadar esinin sagligi acisindan evi havalandir surekli birazcik uzak kalmaya calisin. Bebisin ve senin icinde bitkisel yollara bak terlemek cok iyi gelir bi de sana. Annem suyu kaynatir icine nane ihlamur falam atardi sonra ustume battaniye kapatirdi onun buharında kalirdim o cok iyi gelirdi bana kuzm

Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?
Günün geçmeden yapma canım, bekle

Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?[/QUOTE]

Can'ım adet bitikten 5 gün sonra basladım ben.adeti düzenli olan kadınlarda adetin 14 günü yumurtlama olunuyor diyo ama kesin degil yani stres mevsim üzüntü bunu değiştirebiliyor .mesela ben eşimle hafta sonu ilişkiye giren biriyim hafta içi beraber olmaz yoğun calısıyo.bu şartlarda ben hamile kalmam zor bende testle dün ve bugünü değerlendirdim. Eczanelerde oluyor ucuzları da var ama onlar anlama açısından biraz zor ama genede onunla kalan cok kadın var.yumurtlama günününü bilmiyorsan ve Esin'le bi güne bi ilişkin olmuyor sa Şen'de kullanabilirsin cabuk sonuç alırsın

Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?

Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?[/QUOTE]
Hahaha sorun yok az cok farketmez ama erken yapma derim ben :) ben 3 gun kala yaptim sayilir yani gece 2 yi geciyodu iki gun kalmisti o zamanda silik cikti. Insallah vardir ve cikar canim. Ben bunda hicbir belirti yasamadim bakalim ikincide nasil olucam bunu bi dogurayimda saglikla rabbim nasip ederse insallah devamida gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…