2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimki anlik bi kac saniye olmustu canim kisiden kisiye degisir daha adetine cook var sen bosuna test yapiyosn suan.. sen umutsuzlukta benide gectin he B Biravucmutluluk nerde kiz senin merdanen :)
Valla o marastaymis kacamazda bnm adete 3 gün kala çıkmadı şimdiden test yapıyor bırakın şu bebekleri yerlessinlerrrr fatmasecret19

depreme üzüldüm ama kan sonucuna havalara uçtum.. Dikkat et canım üzme artık kendini hadi...
Herşey cok güzel olur İnşallah allahın izniyle... Ohhhh Beeee....

Benim de sol tarafımda polikistik over görüntüsü varmış, o taraftan yumurtladığım ay çatlama olmuyor mudur? Gebe kalma ihtimali daha mı düşük oluyordur sence canım?
Bir de nasıl anlıyorsun hangi taraftan yumurtladığını?

Ben 27 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın ben arslanbey mah Çakmakçı sait deyim bende vatan da Murat beye gidiyordum
O doktoruda çok begeniyorlar eğer Uğurkan bey den memnun kalmasaydm bnde oraya gidecektm ama çok memnunm benm pıhtılaşma testini yaptrmami bu doktor söyledi kesinlikle yaptr dedi tıpa gönderdi. Paran gtmesin yazık 1 lira burda dedi brde :))) bn Mehmet Akif de oturuyorum sigorta binasinin orda

Canım ben Maraş'ı çok bilmiyorum duyduğum bir yer değil acaba dedim belki duyduğum yerlerden biridir diye düşündüm canım ben tıpta kürtajımı oldum sen pıhtılaşmayı hangi doktora yaptırdın bende yaptırıyım

Canim ben klomen kullandigim icin yumurta takibi yapiyodu dr.um
Sagda yumurtan gelisiyo demisti. Bide agridan da anlayabilirsin yumurtlama donemi hangi taraf agrirsa ordan yumurtlarsin benim sag kasigim agridi. Benim iki yumurtaligimda polikistik. Hamile kalinir niye kalinmasin nasip bu isler Allah yardmcn olsun tedavi gormuyormusun

Ben içiyorum canim 2-3 tane birakamadim. Kalbini duymadan da birakamam galiba. Doktora da ictigimi soyledim bırakmalisin dedi ama ne yapayim.
Tiksineceksiniz zaten yakında emin olun br domatesin kokusuna dayanamıyorum haftaya bırakırsn o zamn alistr kendini :)

Olabilir Maraş küçük yer çabuk öğrenirsin :) bn tio fakültesnde yaptirdim orda tek jinekoloji var saniyorsam onlar hematoloji bölümüne yolladılar direk gidemiyormussun sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…