- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.864
- 133
- 35
:) tanıdık biri çıktı deseneEvet canm Maraşlı ym marastaym yaşıyorum suandada :) sen nedn burdasn o zaman burdami yaşıyorsun?
Valla o marastaymis kacamazdaBenimki anlik bi kac saniye olmustu canim kisiden kisiye degisir daha adetine cook var sen bosuna test yapiyosn suan.. sen umutsuzlukta benide gectin he B Biravucmutluluk nerde kiz senin merdanen :)
Kizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi yahergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim B Biravucmutluluk merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok @Nisaberatim acitmayin canimi :) @okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde yanne fatmasecret19 @sher33 @birmucizeistiyorum @osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..
Ayneno süper ya nerde oturuyorsun:) tanıdık biri çıktı desene
Ayyy canım keşke bebiş olsa da yerleşse razıyım kist olmasındaValla o marastaymis kacamazdabnm adete 3 gün kala çıkmadı şimdiden test yapıyor bırakın şu bebekleri yerlessinlerrrr fatmasecret19
Devakent Uğurkan erkayiran a gidiyorum çok memnunum :) yaa hangi okulda sn ablam oluyorsun o zamn Yasin büyük :) bnde dövüyordum sni az kaldıCanım burada öğretmenim eşim de polis sen hangi doktora gidiyorsun
Canım bilmiyorum ki akraba çıkar mıyız ki kız Sen hangi doktora gidiyorsun canım ben şazibey MahAyneno süper ya nerde oturuyorsun) kız akraba çıkmayak
Yoktur yoktur bnmde çok agridi tek kasigim sağ taraf ama doktor bebeği solda buluyorAyyy canım keşke bebiş olsa da yerleşse razıyım kist olmasında
Ben 27 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın ben arslanbey mah Çakmakçı sait deyim bende vatan da Murat beye gidiyordumDevakent Uğurkan erkayiran a gidiyorum çok memnunum :) yaa hangi okulda sn ablam oluyorsun o zamn Yasin büyük :) bnde dövüyordum sni az kaldı
Ama seninki ağrımış bende bıçak batıyor canım sen nerde oturuyorsunYoktur yoktur bnmde çok agridi tek kasigim sağ taraf ama doktor bebeği solda buluyor
:) hehehe olsun canım sanki gerçek mi aldım ben o lafıDevakent Uğurkan erkayiran a gidiyorum çok memnunum :) yaa hangi okulda sn ablam oluyorsun o zamn Yasin büyük :) bnde dövüyordum sni az kaldı
Benim de sol tarafımda polikistik over görüntüsü varmış, o taraftan yumurtladığım ay çatlama olmuyor mudur? Gebe kalma ihtimali daha mı düşük oluyordur sence canım?Kuzum testlere bakma. Birak testleri. Benim halimi goruyosun. Hem bende adetime 5 gun kala test yaptim negatif cikti bu ay. Regl gunu yaptm golge cikti. Aklimi bulandirdi o zaman gittm kan verdim ogrendim. Eger test yapmsaydm suan bebek yok diye dusunup rahim filmine hazrlanacaktim yani... bicak saplanmasi bende de olmustu ben sagdan yumurtladim bu ay ve sagda oldu saplanmalar
O doktoruda çok begeniyorlar eğer Uğurkan bey den memnun kalmasaydm bnde oraya gidecektm ama çok memnunm benm pıhtılaşma testini yaptrmami bu doktor söyledi kesinlikle yaptr dedi tıpa gönderdi. Paran gtmesin yazık 1 lira burda dedi brde :))) bn Mehmet Akif de oturuyorum sigorta binasinin ordaBen 27 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın ben arslanbey mah Çakmakçı sait deyim bende vatan da Murat beye gidiyordum
Tabi canm şaka bnm ki :) bn 21 yaşındayım bu arada . ::) hehehe olsun canım sanki gerçek mi aldım ben o lafı
Canım ben Maraş'ı çok bilmiyorum duyduğum bir yer değil acaba dedim belki duyduğum yerlerden biridir diye düşündüm canım ben tıpta kürtajımı oldum sen pıhtılaşmayı hangi doktora yaptırdın bende yaptırıyımO doktoruda çok begeniyorlar eğer Uğurkan bey den memnun kalmasaydm bnde oraya gidecektm ama çok memnunm benm pıhtılaşma testini yaptrmami bu doktor söyledi kesinlikle yaptr dedi tıpa gönderdi. Paran gtmesin yazık q lira burda dedi brde :))) bn Mehmet Akif de oturuyorum sigorta binasinin orda
Olsun aramızda 6 yaş varmış abla kardeş oluruz :) insan küçüklerinden de çok şey öğreniyor canımTabi canm şaka bnm ki :) bn 21 yaşındayım bu arada . :
Canim ben klomen kullandigim icin yumurta takibi yapiyodu dr.umBenim de sol tarafımda polikistik over görüntüsü varmış, o taraftan yumurtladığım ay çatlama olmuyor mudur? Gebe kalma ihtimali daha mı düşük oluyordur sence canım?
Bir de nasıl anlıyorsun hangi taraftan yumurtladığını?
Tiksineceksiniz zaten yakında emin olun br domatesin kokusuna dayanamıyorumBen içiyorum canim 2-3 tane birakamadim. Kalbini duymadan da birakamam galiba. Doktora da ictigimi soyledim bırakmalisin dedi ama ne yapayim.
Çok doğru gerçekten her insanın yasanmisligi farklı tabi :)Olsun aramızda 6 yaş varmış abla kardeş oluruz :) insan küçüklerinden de çok şey öğreniyor canım
Olabilir Maraş küçük yer çabuk öğrenirsin :) bn tio fakültesnde yaptirdim orda tek jinekoloji var saniyorsam onlar hematoloji bölümüne yolladılar direk gidemiyormussun sanırmCanım ben Maraş'ı çok bilmiyorum duyduğum bir yer değil acaba dedim belki duyduğum yerlerden biridir diye düşündüm canım ben tıpta kürtajımı oldum sen pıhtılaşmayı hangi doktora yaptırdın bende yaptırıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?