Cokkk tesekkur ederimmmmm yasadigim seye inanamiyorum hâlâ canim Rabbim mucizeyi herkese yasatsin insallah .. Allah razi olsun benimle ugrastin okadar kuzuuu
depreme üzüldüm ama kan sonucuna havalara uçtum.. Dikkat et canım üzme artık kendini hadi...
Herşey cok güzel olur İnşallah allahın izniyle... Ohhhh Beeee....
Ayy o pıt pıt atan kalbini sevsinler, hemen doğsun istiyorum nasıl geçecek bilmiyorum ama hamileliğin de ayrı güzelliği var diyorlar karnımız falan şişse aslında tam o moda girecez deBenmde geliyor ama ne yapalm kız mecbr beklicz valla dogursaydk bir :) çok guzl bir duygu ya bugn kalbi daha hızlı atıyordu gorsen :))
Valla o marastaymis kacamazdabnm adete 3 gün kala çıkmadı şimdiden test yapıyor bırakın şu bebekleri yerlessinlerrrr fatmasecret19
Canım bende gidiyim bakayım zaten kürtajı da tıpta olmuştum canım dua et benim için yarın doktora gideceğimOlabilir Maraş küçük yer çabuk öğrenirsin :) bn tio fakültesnde yaptirdim orda tek jinekoloji var saniyorsam onlar hematoloji bölümüne yolladılar direk gidemiyormussun sanırm
Ben içiyorum canim 2-3 tane birakamadim. Kalbini duymadan da birakamam galiba. Doktora da ictigimi soyledim bırakmalisin dedi ama ne yapayim.
Canım bacakların da ağrır hatta benim kalçam ağrımıştıSeninde bacaklarin agrimis miydi canim
Yok canım doktor bir ilaç vs vermedi düzenli regl oluyorum çünkü ondan belki.. 1 kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç alamadımCanim ben klomen kullandigim icin yumurta takibi yapiyodu dr.um
Sagda yumurtan gelisiyo demisti. Bide agridan da anlayabilirsin yumurtlama donemi hangi taraf agrirsa ordan yumurtlarsin benim sag kasigim agridi. Benim iki yumurtaligimda polikistik. Hamile kalinir niye kalinmasin nasip bu isler Allah yardmcn olsun tedavi gormuyormusun
Bencede ya acaba bn heyecanlaninca oda heyecanlaniyormu ?? Kalbimiz aynı anda mi atıyor kız sence? Dün gece eşim uyanms diyor ki askim 3ümüz aynı anda nefes alıyoruz diyronu takip etms çok tatlı yaa
Amin cnm saol Allah razi olsncanım valla ben miratech ile öğrendim ki burda çok şey okumuştum testle ilgili güvenilir sonuç vermiyor diye hatta eşime kızdım bile niye bundan aldın diye bu iyi değilmiş diye adam ne bilsinama en güvenilir özellikle de erken gebelik için predictor early canım inşallah hamişsindir hayırlı haberlerle gel inşallah Rabbim kiöseyi evlat hasreti ile sınamasın
Hala ağrıyor canm adaete br hafta kala başlamıştı belim çok agriyo bugnSeninde bacaklarin agrimis miydi canim
Allahım nasip etsn inslh . Pıhtılaşma testini muhakkak yaptr ama umarm bu kez sağ saglim gelir :)Canım bende gidiyim bakayım zaten kürtajı da tıpta olmuştum canım dua et benim için yarın doktora gideceğim
Yok canım doktor bir ilaç vs vermedi düzenli regl oluyorum çünkü ondan belki.. 1 kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç alamadım
Amin canım inş bir de aklımın almadığı şey bir kaç gün önce silik olan test bugün nasıl negatif canım yaAllahım nasip etsn inslh . Pıhtılaşma testini muhakkak yaptr ama umarm bu kez sağ saglim gelir :)
Canım bacakların da ağrır hatta benim kalçam ağrımıştı
Ya nasıl süper insanlarsınız Allah razı olsun tüm sorularıma yardımcı olanlardanBenim 3.klomen ve ikinci catlatma ignemdi. Iki ayda bos gecirmistim ilacsiz... son klomende bu durumdayim iste. Bence umutsuzluga kapilma ben gununde regl olmak icin cirpinirdim adetim 2 ayda 3 ayda anca lutfedip gelirdi. Duzenli regl olmak bile cok onemli bi kadin icin. Sende o zaman sadece ultrason goruntusunde cikmis. Hormonlarda bi sorun yoktur insallah ? Bende erkeklik hormonu fazlaydi tuylenme vs var iste. Agdanin cani sagolsunsuan bos mu geciyo bak ben gecen ay civanpercemi, aslanpencesi, hayit tohumu demleyip ictim. Bunlar cok faydali. Sogan suyu mesela polikistige cokkkk iyi. Bogurtlen kökü bulmaya bak sen kaliteli yumurta olusumuna ve catlamasina birebir bitki... ben bu ay onu kullanacaktim... gecen ay diger saydiklarimi kullandim klomen vs ilac kullanmamistim. Reglm gununde geldi cok sukur. Klomenin bastigi hormon beni mahvediyodu hep... eger bi sorunun olursa burda mutlaka yaz banada..
Ya nasıl süper insanlarsınız Allah razı olsun tüm sorularıma yardımcı olanlardanhormonlar iyi, rahim filminde tüpler de açık çıktı canım.. sadece haşimato troidim var onun için ilaç kullanıyorum ve şuan değerlerim normal.. doktorum troid hamile kalmana engel değil diyor zaten.. 1 yıldır hiç hamilelik olmadı. Eşimin testi de normal.
Görünürde bir sorun yok Rabbimin beklediği bir hayırlı vakit var ona inanıyorum.. Tez zamanda gelir inşallah o vakit eşim de ben de çocukları çok seviyoruz Allahım bizim de tüm isteyenlerin de kucağını doldursun inşallah
Haklısın canım vardır bu imtihanımızın da bir sebebi.. Hep dua ediyorum kendime de sizlere deBak ben okadar kendimden umutsuzdum ki. Ama Rabbim cok comert kullarinin boynunu bukuk birakmiyo hic. Sukurler olsun. Bize dusen sadece sabir biliyosn. Rabbm hayrlica nasip etsin insallah. Bende bu ay rahim filmi cektirecektim tuplerim kesin kapali diyodum... ne zamn ne olacagi belli olmaz canim. Duaya sigin. Sende burda yazacaksin insallah... bat ne zamn??
Canım bunlar güzel ağrılarEvettt gunlerdir kalcam agriyo bugun bir saattirde bacaklarim agriyo bende noluyoz dedim bi an
3 5 gunler arasi baslanir.ama ideali 5 tir.bendede hep 5 te baslatmislardi canimGünaydın hanımlarbugün reglimin 5.gunu ve klomene başladık tekrardan ama hayret ettim klomene 3. Yada4.gun baslanmaz mıydı 5.Gun biraz geç değil mi? Kırıkkaleye yazın taşındık ve ekimden beri adam gibi doktor bulamadım 6 tane doktor gezdikten sonra en son simdi gittigim bi doktor hanım var kendisinden cok memnunum ama 5.gun baslicaz bu sefer seni yanlis tedavi etmisler erken baslanilmaz bu dedi.. Belki de daha iyidir böylesi diyim ne bileyim
çok sağol cevabın için canım.. İnşallah faydasını görörüz :)3 5 gunler arasi baslanir.ama ideali 5 tir.bendede hep 5 te baslatmislardi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?