2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım benim ne kadar sevindim bu sonuca inanamazsın. canım arkadaşım bugün yaşadığın kötü olaya rağmen mucizen sana göz kırptı. artık inanıyoruz mucizen içinde ve seninleeeee sımsıkı tutunacak annesine.. bizde mutlulukla bekleyeceğiz onun büyümesini. Rabbim nazarlardan koruısun sağ sağlim kucagına al inşallah

Ne güzel yazmışsın canım Allah razı olsun takmamayı başarabilsem keşke durup durup aklıma geliyor kötü oluyorum Allahım görüyor biliyor inşaAllah güzelini yaşayacağım sevincin evladın sağlıkla hayırla

canım sağol.. benimki 7 haftalıktı 900lerdeydi değeriim 950 falan oldu sonra hep düştü. kürtajdan sonra bi daha kan verip baktırmadım ne zaman hcgyi attı vücüt diye zaten ruh gibiydim hiç bir şey umrumda değildi..
ALLAH yardımcın olsun canım benim.. ne desek boş

Başkası değil de kv söyleyince sinirim daha çok bozuyor bana diyor ama oğluna da demiş oluyor onun da zoruna gidiyor farkında değil napıyım herkes kendine eder

Allah sabır versin bize canım işimiz zor seninki daha uzun zaman olmuş benim 1.5 sene oldu vuslatımız çok güzel olucak evelAllah ve bende o bakışları görüyorum bebek çocuk severken falan

Gece bende okudum bunu yasayan bi cok kadin varmis kuzum aynen benimde insallah saglikli olur bugun sabaha kadar ruyamda bi dua ve bi isim sayikladim. Oglum olursa ismi simdiden hazir yani :) Allah hayr etsin
İnşallah saglıklıca doğsun bıtanm

Zehra sımdı bnm sol kasıgımda bu gun bı cız ettı ama bı 10 sanıye falan ve sureklı mınık agrı var solda acaba kıstmıkı o da ya
Şimdi bişey sorcam kızlar bıraz once sıgara ıçtım peşine başımdondu tansoyonm dustu su gıbı ter boşalttım boyle bı sıkıntım var yanı arada oluyo bu hamıle kaldıgımda sıkıntı olurmukı

Allah sabır versin bize canım işimiz zor seninki daha uzun zaman olmuş benim 1.5 sene oldu vuslatımız çok güzel olucak evelAllah ve bende o bakışları görüyorum bebek çocuk severken falan
inşallah canım zaman geçiyor ama nasıl geçiyor bi sorsalar bize.. korkuyorum çok uzun zaman beklemek zorunda kalırım bende diye on yıl falan bekliyorlar allahım sen sabır ver

Unutmuştum yazayım yeni hamişlerimizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah hayırlı huyu suyu güzel evlatlar olsunlar teyze kuzuları ben ve bekleyen isteyen herkese sağlıkla nasip olsun anneliği tatmak amin öpüldünüz dikkat edin kendinize Allaha emanet olun meleklerinizle

S selifor canım hayırlı akşamlar elıne saglık lısteyı duzenlemişsin eee super baksana ne kadar az kalmış bebiş beklynlern rakamı Rabbım hamişlerimizi arttrsn

Beni de yazsana 9 mart

Başkası değil de kv söyleyince sinirim daha çok bozuyor bana diyor ama oğluna da demiş oluyor onun da zoruna gidiyor farkında değil napıyım herkes kendine eder
Düşüncesiz insanlar işte Allahım herkesin kalbine Gore versin

Olur tabi içme sigara bırak yavaş yavaş hamilesn belkide suan

S selifor canım hayırlı akşamlar elıne saglık lısteyı duzenlemişsin eee super baksana ne kadar az kalmış bebiş beklynlern rakamı Rabbım hamişlerimizi arttrsn
Aynen canım bat bekleyen kişiler azalıyor maşaAllah bizde bir gün o listeye transfer olucaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…