Kizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi yahergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim B Biravucmutluluk merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok Nisaberatim acitmayin canimi :) @okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde @yanne @fatmasecret19 @sher33 @birmucizeistiyorum osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..
Aynı canım sen naslsın minnak nasıl bende durumlarda değişiklik yok vaktini bekliyorum bebeğimin gelmesinin
Maşallah canm darısı bütün topigimizin başına :)Kizzzzz cok sekersinizzz :)) olabilir zuzu ucunuz bi vucutsunuz artk :)) masallahhhh
Ne güzel yazmışsın canım Allah razı olsun takmamayı başarabilsem keşke durup durup aklıma geliyor kötü oluyorum Allahım görüyor biliyor inşaAllah güzelini yaşayacağım sevincin evladın sağlıkla hayırlaCanım moralini bozma o saçma sapan soranları da boşver bir senin ne düşündüğün önemli bir de eşinin takma diğer insanları onların başka işi yok sorarlar kısmet olmadı de geç ,eşine destek olmak için iyi ol sen mutsuz olursan o da mutsuz olur bunu bir sınav olarak gör ve geçecek inşşş bu sınavda soranlar hevesini kıranlar elbet olacak zor olacak ama zor olmasa imtihan olmaz, işte bu yüzden umudunu sırtına eşini yanına alıp yürüyeceksin bu yolda başka yolun yok ,allah enn yakın zamanda yüzünüzü güldürsün inşş dualarım seninle
KENDİM YAPTIM CANIM GEÇEN CUMARTESİ, KANAMA OLDU DR BENİ BU CUMAYA ÇAĞIRDI HCBGYE BAKACAK. SENİN KAÇ HAFTALIKTI. KAÇTI DEĞERİN?
BENİM 5+6 HAFTALIK İDİ 20 ŞUBATTA 256,7 İDİ DEĞERİM CUMAYA GEL KESEYİ GÖRÜRÜZ DEDİ AMA LEKELENME DAHADA ARTTI VE CUMA GÜNÜ GİTTİĞİMDE KESEYİ BİLE GÖREMEDİ KAN İSTEDİ 110A DÜŞMÜŞTÜ.
ÇOK KORKUYORUM KÜRTAJ OLMAKTAN İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN DÜŞMÜŞTÜR.
SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
Başkası değil de kv söyleyince sinirim daha çok bozuyor bana diyor ama oğluna da demiş oluyor onun da zoruna gidiyor farkında değil napıyım herkes kendine ederEvet canm yoksun kafasını dinliyordur dedm bende. Alkan nasip etsn inslh. Karamsarlikla geçmez canm umutlu ol ve çabala öyle daha iyi hissedersin kesinlikle birde öyle dene bakalm hani belki biraz rahatlarsn psikolojik olarak ta rahatlarsn pes etme kesinlikle. Sen eşinin ailesiyle birlikte oturuyordn eminim öyle çok daha zordur gelip gidenler daha çok sorar . Allahım yardımcın olsun.. 2 sene cektm bn o soruları çıkartmışlar evlendikleri seneden bir çocuk çok basit saniyorlar..!!!
Allah sabır versin bize canım işimiz zor seninki daha uzun zaman olmuş benim 1.5 sene oldu vuslatımız çok güzel olucak evelAllah ve bende o bakışları görüyorum bebek çocuk severken falanS selifor canim seni o kadar iyi anlıyorum ki 3 yılı aşkındır vuslata ermeyi bekleyen biri olarak. Bende bogusuyorum etrafimdakilerle ulan napıcaz elimizle bile koyuyoz gene vermiyor rabbim napalim yani? ! Benim kuzenimin bebegi oldu halamla gecen hafta konusurken dedim kuzucuk napiyo foto da gondermiyosunuz artik dedim sen üzülürsün diye yollamiyor annesi dedi.orda bi duraksadim o kadar tuhafıma gitti ki senin olmuyor zaten kıskanırsın demesiyle ayniydi benim icin. Belki iyi niyetle diyolar ama bizi yaraliyor artik sözler. Hastaymışız gibi davranilmasindan bıktım. E bi doktor a gitsen hmmm olmuyor mu niye olmuyor ki siz yapamiyonuzdur diyeni bile duydu bu kulaklar. Etrafa takilacak olsak ohooo canını sıkma kuzu
İnşallah saglıklıca doğsun bıtanmGece bende okudum bunu yasayan bi cok kadin varmis kuzum aynen benimde insallah saglikli olur bugun sabaha kadar ruyamda bi dua ve bi isim sayikladim. Oglum olursa ismi simdiden hazir yani :) Allah hayr etsin
Yegenime dua etsn afettm haydee :) br daha yaprsa dövelim :) çok sevindim inan ya bn inanıyorum snde inan su bebeğine lütfenvalla iyiki sna cekmems bu bebk sna çekse pes ederdi Allah tan babasına cekms . Canm deprem k.marastada hissedilmiş 2 de olan ama bn duymadım çünkü yoldaydm evde olsam belki hissederdm . Korkma sen birsy olmaz bnde iki kere korktm o şekil datta birinde gözüm doldu ama birsyi yok bebegimin hc bisecik olmayacak inslh canimcim hersy guzl olacak @Zehra ungrms
Zehra sımdı bnm sol kasıgımda bu gun bı cız ettı ama bı 10 sanıye falan ve sureklı mınık agrı var solda acaba kıstmıkı o da yaKist solda oluyo diye duydum benimde gecen ay sol tarafmdan geberdim ama dr kist olusmus demedi zaten benim yumurtalik kist dolu polikistik oldugum icin :) kiliste antepte marasta hissedilmis zaten elazigda bile hissedilmis kuzum Allah tekrarini yasatmasin insallah.. yarin dr.a git bakalim ne dycek...
inşallah canım zaman geçiyor ama nasıl geçiyor bi sorsalar bize.. korkuyorum çok uzun zaman beklemek zorunda kalırım bende diye on yıl falan bekliyorlar allahım sen sabır verAllah sabır versin bize canım işimiz zor seninki daha uzun zaman olmuş benim 1.5 sene oldu vuslatımız çok güzel olucak evelAllah ve bende o bakışları görüyorum bebek çocuk severken falan
Önceki test bozuktur ya erken daha çıkması için bnce yni :)Amin canım inş bir de aklımın almadığı şey bir kaç gün önce silik olan test bugün nasıl negatif canım ya
Ekledim canım sağlıkla al kucağına inşaAllah
Beni de yazsana 9 martUnutmuştum yazayım yeni hamişlerimizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah hayırlı huyu suyu güzel evlatlar olsunlar teyze kuzuları ben ve bekleyen isteyen herkese sağlıkla nasip olsun anneliği tatmak amin öpüldünüz dikkat edin kendinize Allaha emanet olun meleklerinizle
Düşüncesiz insanlar işte Allahım herkesin kalbine Gore versinBaşkası değil de kv söyleyince sinirim daha çok bozuyor bana diyor ama oğluna da demiş oluyor onun da zoruna gidiyor farkında değil napıyım herkes kendine eder
Olur tabi içme sigara bırak yavaş yavaş hamilesn belkide suanİnşallah saglıklıca doğsun bıtanm
Zehra sımdı bnm sol kasıgımda bu gun bı cız ettı ama bı 10 sanıye falan ve sureklı mınık agrı var solda acaba kıstmıkı o da ya
Şimdi bişey sorcam kızlar bıraz once sıgara ıçtım peşine başımdondu tansoyonm dustu su gıbı ter boşalttım boyle bı sıkıntım var yanı arada oluyo bu hamıle kaldıgımda sıkıntı olurmukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?