2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Biliyorum canım çok teşekkür ederim sana. Buaralar eşimlede boş yere kavga ediyoruz, böyle oluncada tamamen çöküyorum.
Dayanmaya çalışıyorum.
Tesekkurluk bisey yok kuzum ne demek. Kimse kimseyle tamamen cok iyi anlasamazki bu imkansiz ve skici olurdu. Bizde atisiyoruz, inatlasiyoruz, tartistigimizda oluyo tuzu biberi derler ya. Yeterki sen sakin ol, kendini üzme, kafana fazla takmamaya calis guzelim. Hersey yoluna girer insallah en kisa sürede

147 kisiden 10 hamile var listede daha da çoğalır insaAllah
Kuzu o kadar kisi ne ara geldi :) bende diyorum bu iste bi is var yetisemiyorum herkes birbirine karismis durumda.. rabbim guzel haberlerinizi almayi nasip etsinde bana insallah, yazilanlara yetisemesemde olur

Kuzu o kadar kisi ne ara geldi :) bende diyorum bu iste bi is var yetisemiyorum herkes birbirine karismis durumda.. rabbim guzel haberlerinizi almayi nasip etsinde bana insallah, yazilanlara yetisemesemde olur
Bende anlamadım baya kalabaliklastik canım herkes iyi ki var birbirmize destek oluyoruz

Anlatmak istersen burdayiz canimm . illa ki oluyor esler arasinda mesele iste iki farkli insan ayni yolda yürümeye çalışıyor sonuc olarak uzulme Rabbim ailene huzur versin insallah
İnşallah canım sağol :)

147 kisiden 10 hamile var listede daha da çoğalır insaAllah
İnşallah.

İnşallah canım .

Günaydın hanımlar bu gece o kadar bol rüya gördüm ki allahım hayır etsin inşallah bebeğin habercisidir geçen bi gün daldan potak potak yeşil fındık topladım bu gece bir araba dolusu içi dolu fındık çuvalı annesinin yanında bi civciv en beni etkileyeni kıyıda suyun içinde bir sürü canlı balık hayırlı vakitte gelsin bebisler

Gunaydin kizlar buyuk bir kasik agrisi ile uyandim hala daha hafif bir sekilde var. Sol kasigimda biseyler var. Esim sarilmak istedi hemen geri ittirdim kasigim cok agriyor diye sanki dokunsan cok aciyacak gibiydi. Cok sukur ki simdi biraz daha iyiyim

Hipo benimki hasimato üstelik değerlerim de dalgalı fazlasıyla sizin?

Canım bende haşimato hastasıyım 5 yıldır fakat hamileliğe bir etkisi yok 6 ay önce bir gebelik geçirdim Fakat düşükle sonuçlandı rabbimin işine karışamayız. Değerlerinin normal seviyede olduğu sürece ve ilaçlarını düzenli kullandığında hiçbir problem olmaz. Ayrıca kuzenlerim ve çevremde bu rahatsızlığı olan bir sürü insan var ve hepsinin de 2 3 tane çocukları var. Sakın kendini üzme bundan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…