2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim ben bol bol kivi mandalina yedim ve limonlu cay ictim her bardaga yarim limon sktim bide balli süt oyle atlattim sukur dikkat et adacayimi ne dusuk yapiyo her cayi icemiyoruz artik ben o yuzden siyah cay ictim mecburen

Canim ben bol bol kivi mandalina yedim ve limonlu cay ictim her bardaga yarim limon sktim bide balli süt oyle atlattim sukur dikkat et adacayimi ne dusuk yapiyo her cayi icemiyoruz artik ben o yuzden siyah cay ictim mecburen
öyle yapayım bende o zaman bebegim çok saol umarım hemen atlatırım

öyle yapayım bende o zaman bebegim çok saol umarım hemen atlatırım
canim unuttum bak cay cok acik olsun ondada kafein var sonucta bide ben 3 bardak cayi arka arkaya icip ustume kalin battaniye örtüp terledim sonra dus aldim ama dustan sonrs hemen giyin ve ustunu ort kendini sicak tut sakin usutme.

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim tebrikler cok sevindim. Insallah burdaki herkes bu guzel duyguyu tatsin tez zamanda

Amin inşallah. Çok sağol canım ❤
Sizin almancayi iyi yazsmiyorum biliyosun bizimkinide sen anlamazsin deniyim bakalim :) du kannst mir jede zeit schreiben wenn du irgendeine probleme hast. Privat nachricht meine ich. Senin gutbette ne kadar zorda oldugunu anlayabiliyorum canim istedigin zaman burdayim ben.

Biliyorum canım çok teşekkür ederim sana. Buaralar eşimlede boş yere kavga ediyoruz, böyle oluncada tamamen çöküyorum.
Dayanmaya çalışıyorum.

Biliyorum canım çok teşekkür ederim sana. Buaralar eşimlede boş yere kavga ediyoruz, böyle oluncada tamamen çöküyorum.
Dayanmaya çalışıyorum.
Anlatmak istersen burdayiz canimm . illa ki oluyor esler arasinda mesele iste iki farkli insan ayni yolda yürümeye çalışıyor sonuc olarak uzulme Rabbim ailene huzur versin insallah

Canım Allah mutluğunu bozmasın inşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…