Bnde yanma kokma kaşınma yok canm sadece koyulasan br akintm var önce baya siviydi . İdrarda koku ve yanma var hafifff zatn tahlilimdede çıktı hafif enfeksiyon ama doktor bol su içersen geçer ilaca gerk yok dedi çok olmadığından öyle dedi sanırm.
Amin canim insallah. Icim cok sıkılıyor carsamba randevum oldugu aklima geldikce aglayasim geliyor. 4 defa kayip yasayip 5.de farkli sonuc beklemek... sozun bittigi yer.. cok daralıyorum Allah yardimcimiz olsun.Sağol Allah razı olsun canım. Aynen dediğin gbi yapacağım. İlk adetimi olduktan sonra bırakırım korunmayı.. tebrik.ederim eski sayfalarda gördüm hamilesin inşallah sağlıklı hayırlısıyla devam eder kucağına almayi nasip eder..
ÖZELDEN Attım sana canımBende ilk adet sonrası alıp deneyim .. markası site adı nedir canim bende alayim
Canım çok geçmiş olsun yenilerde ben de kürtaj geçirdiğim için durumunu çok iyi anlıyorum canım sakın üşütme üşütürsen barsaklarında çok ağrı olur ve ayran ya da yoğurt da sancıyı arttırıyor aklında bulunsun canımSelam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
güzel düşün güzel olsun canımAmin canim insallah. Icim cok sıkılıyor carsamba randevum oldugu aklima geldikce aglayasim geliyor. 4 defa kayip yasayip 5.de farkli sonuc beklemek... sozun bittigi yer.. cok daralıyorum Allah yardimcimiz olsun.
Insallah canim sağolgüzel düşün güzel olsun canım
hadi hayırlısı canım sonuçlarını bekliyoruzSagolasin canim cok sukur iyiyim... Dun 58 cikti canim sabah hastaneye gttm dr.uma soyledm. Bidaha verelim dedi
Progesterona bakalim dedi. Oda uzun suruyo saat 3te cikacak sonuc iste. Dış gebelik olabilir diye her ihtimali goz onunde bulundurup ilac vermiyorum bugunde deger guzel cikarsa bir hafta sonra gel keseye bakalim dedi. 1000 - 1500 degerdeyken alttan bakinca goruluyomus. Benimki yetisir mi ki dedm. Bakacagiz dedi. Yazik daha cok dusuk degeri. Hizli artis gosterir mi bilmiyorum...
Sen nasilsin canim benm
Bende kararsızım korunmak konusunda ama bilmiyormki ne yapacağımı. Çok zor geçti. ... Allahım sanada sağlıklı nasip edecek gzl ilerleyecek. Hiç stres yapma. Kendim gbi sevindim. Çok umutsuzdun hep. Allah'tan umut kesilmez. Hayirlisyla
genelde adetle atılıyor canım... iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma :)Kızlar bende bugün sol kasığımdaki batma şeklinde ki ağrı için doktora gittim ve kist çıktı iki tane basit kist dedi biri 3.8 cm diğeri 1.2 cm dedi sizce önemli mi basit kist kötü bir durum değil demi kıZlar ister istemez sıkıntı yaptım doktora sordum bu kistler önemli mi dedim o da geçmezse evet diyince korktum yani kötü bir hastalığa çevirirse diye
adetin geçikmiş görünsen iyi olur doktora. sen napardın diye soruyorsan ben doıktora giderdim kan tahlili yapacaktır o zaten.
Kendımı dınleseydım destan çıkarrdm aşkım sadece takıb esyrm dun coktu bu gun yok yanı cok haff otrnca falan oda gazdr tahmnce
Göğüslrm sadece yandan agryo ama gçen aylar cok agryrdu bu ay az tek fark bu
Canım çıktımı kan sonucun kanaman nasıl devam ediyormuSenin gogus agrin zirvedeydi aynen gecen aylar. Bakalim insallah guzel haber gelir :))
şimdi lavaboya gittim çok azz kahverengi akıntı gelmiş canım eli kulağında kesilecek sanırım.
Once kan sonra muayene. Hic belli olmaz ne zaman ne olacagi. Doktorda zaten kan ister gitsen bile. Catlamama ihtimali olsa bile duzenli gelir. Boyle dusunup canin burnuna gelene kadar sabah kan verseydin sonuc cikmisti simdiye kuzum
Canım çocuk var işte çıkamıyorum her istediğimde ne yapayım. Haklisiniz. Zaten doktor da gel tahlil yaparız dedi de söktürücü verir mi diye muayene dedim hayırlısı artık yol nereye giderseadetin geçikmiş görünsen iyi olur doktora. sen napardın diye soruyorsan ben doıktora giderdim kan tahlili yapacaktır o zaten.
Canım benim hamilelikte de vardı bu basit kistler ama geçmemiş kaç ayda geçer acabagenelde adetle atılıyor canım... iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?