2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

olabilir canım zaten su idrar yolları için birebir bende anca öyle önüne geçtim her gün en az 2 lt su içiyorum tabiki sevdiğimden değil ama o derdi çekmektense su içiyim daha iyi bende hiç içmezdim su yaklaşık 3,5 yıldır suyu düzenli içiyorum o yüzden azaldı enfeksiyon bende çok zorlanırsan travazol krem var mantar için o çok iyi

Amin canim insallah. Icim cok sıkılıyor carsamba randevum oldugu aklima geldikce aglayasim geliyor. 4 defa kayip yasayip 5.de farkli sonuc beklemek... sozun bittigi yer.. cok daralıyorum Allah yardimcimiz olsun.

Canım çok geçmiş olsun yenilerde ben de kürtaj geçirdiğim için durumunu çok iyi anlıyorum canım sakın üşütme üşütürsen barsaklarında çok ağrı olur ve ayran ya da yoğurt da sancıyı arttırıyor aklında bulunsun canım

Amin canim insallah. Icim cok sıkılıyor carsamba randevum oldugu aklima geldikce aglayasim geliyor. 4 defa kayip yasayip 5.de farkli sonuc beklemek... sozun bittigi yer.. cok daralıyorum Allah yardimcimiz olsun.
güzel düşün güzel olsun canım

Slm kızlar bugün doktora gitmiyorum iptal ettim haftaya gitcem inşallah
gulii7 canım doktora gittin mi adet değildir belki testlerin o kadar netti ki

Kızlar bende bugün sol kasığımdaki batma şeklinde ki ağrı için doktora gittim ve kist çıktı iki tane basit kist dedi biri 3.8 cm diğeri 1.2 cm dedi sizce önemli mi basit kist kötü bir durum değil demi kıZlar ister istemez sıkıntı yaptım doktora sordum bu kistler önemli mi dedim o da geçmezse evet diyince korktum yani kötü bir hastalığa çevirirse diye

hadi hayırlısı canım sonuçlarını bekliyoruz

ben çok zor bi düşük yapmıştım daha önce de yazdım burda zaten. doktor da bana 2-3 ay korunun dedi.
etrafımda çoğu kişi düşüğün arkasından kolay gebe kalınır sen korunma dediler ama doktorumun bana dediği şuydu .. kürtaj oldun enfeksiyona sebep olabilir ayrıca rahmin iyileşmeden gebe kalırsan tekrar düşüğe sebep olabilir dedi.
süreci kendi kendime uzatma ihtimalini göze alamadım. sonucta sen korunsanda korunmasanda ALLAH zamanını bekletecekse bekliyorsun mecburen.
Duygusaldan ziyade Sağlıklı düşünmek gerekir diyorum. 1 buçuk yıl oldu ben hala gebe kalamadım. 2 ay beklemek çok büyümüştü gözümde halbuki nezamanlar gelip geçiyormuş.
arkadaşım benden sana tavsiye doktorunu dinle. bırak rahmin biraz rahatlasın...

Biliyorum doktora gitmeden bir sonuç olmayacak ama acaba yumurta çatlamama ihtimali var mi bu iğne vurulurken kiste falan mi döndü ki bu kadar sürdü hem ağrılar var. Kan testi mi yatırsam sadece yoksa muayeneye mi gitsem kızlar? ZK_ASK osay3 ROSE-MOON

genelde adetle atılıyor canım... iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma :)

adetin geçikmiş görünsen iyi olur doktora. sen napardın diye soruyorsan ben doıktora giderdim kan tahlili yapacaktır o zaten.

Once kan sonra muayene. Hic belli olmaz ne zaman ne olacagi. Doktorda zaten kan ister gitsen bile. Catlamama ihtimali olsa bile duzenli gelir. Boyle dusunup canin burnuna gelene kadar sabah kan verseydin sonuc cikmisti simdiye kuzum

Kendımı dınleseydım destan çıkarrdm aşkım sadece takıb esyrm dun coktu bu gun yok yanı cok haff otrnca falan oda gazdr tahmnce
Göğüslrm sadece yandan agryo ama gçen aylar cok agryrdu bu ay az tek fark bu

Senin gogus agrin zirvedeydi aynen gecen aylar. Bakalim insallah guzel haber gelir :))

Once kan sonra muayene. Hic belli olmaz ne zaman ne olacagi. Doktorda zaten kan ister gitsen bile. Catlamama ihtimali olsa bile duzenli gelir. Boyle dusunup canin burnuna gelene kadar sabah kan verseydin sonuc cikmisti simdiye kuzum
adetin geçikmiş görünsen iyi olur doktora. sen napardın diye soruyorsan ben doıktora giderdim kan tahlili yapacaktır o zaten.
Canım çocuk var işte çıkamıyorum her istediğimde ne yapayım. Haklisiniz. Zaten doktor da gel tahlil yaparız dedi de söktürücü verir mi diye muayene dedim hayırlısı artık yol nereye giderse

Nisaberatim canım belirtileri şöyle ayırt edebilirsin canım sonuçta vücudunu tanıyorsun ya değişiklikleri ayırt edebilirsin benimde her adet öncesi göğüslerim acırdı bu kez elimi dokunduramayacak kadar acıyordu Yeni yeni hafifledi birde normalde akıntım olurdu adet önceki bu kez tam tersi kupkuruydum bu bendeki belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…