- 27 Mayıs 2015
- 156
- 347
- 33
- 37
Kızlar benim elim ayağım titriyor
Test yaptım daha 1 dakika bile olmadan çift çizgi çıktı.
Acile gidiyoruz şimdi kan vermeye.
Kaç gün sonra ögrenmiş oldun adetinden kaç gün sonra yaptınKızlar kan sonucum çıktı
Günaydın kızlar sabah idrar testi yaptım
Pozitif çıktı birazdan kan vericem sonucu yarın cikiyor haber veririm
Günaydın kızlar
Ne kadar güzel haberler alıyoruz isteyen herkese allah nasip etsinBugün benim adet günüm sabah cok cok acık kahvemsi akıntı geldi eğer yarın sabaha kadar adet olmazsam kan vermeye gideceğim bu şekilde olan var mı ?
Benimde geliyor sanırım pembe oldu şimdi artık ekime ilk denememizdi bu ay zaten çok bekletmez inşBi idrar testi yap bence, benim bat a 5 gün var şimdi yaptım ama tek çizgi
Harikaaaaaaayy canım ya cok sevindim. Kan sonucu hemen bekliyoruz. Rabbim bizlere nasip etsin inşallahhh
Kaç gün sonra ögrenmiş oldun adetinden kaç gün sonra yaptın
Benimde geliyor sanırım pembe oldu şimdi artık ekime ilk denememizdi bu ay zaten çok bekletmez inş
Erken gebelik testi yaptım 4gun önce öğrenmiş oldum
Ay sen simdi de yaz ben okurum
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah darısı başınıza inşallah
Hayırlısını dileyelim canım üzülme bizim ilk deneme olduğu için ben bu ay cok heyecanlanıp hemen olur diye düşündüm artık bu sayfadan ogrendiklerimle daha bilinçliyim artık hemen heveslenmicem bu ay cokta dikkat etmedim cok agır falan kaldırdım. Siz ne zamandır deniyorsunuz canım ?Her ay daha çok yıkılıyorum gücüm kalmadı olmadıkça stres yapıyorum stres yaptıkça olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Hayırlısını dileyelim canım üzülme bizim ilk deneme olduğu için ben bu ay cok heyecanlanıp hemen olur diye düşündüm artık bu sayfadan ogrendiklerimle daha bilinçliyim artık hemen heveslenmicem bu ay cokta dikkat etmedim cok agır falan kaldırdım. Siz ne zamandır deniyorsunuz canım ?
Stres yapma kendine canım sabırlı ol kendini üzersen olmaz düşünmemeye çalış inşaallah bir gün olacaktır bizimde bak ben ilk ay hemen olurmus gibi cok heyecanlandım artık akışına bırakacagım hiç teste yapmam para yetişmiyor vallahi az kalmış seninde belki bu ay güzel haberin gelirHayırlısı olsun inşallah 14 aylık evliyim şubatta denemeye karar verdik 8. Ayımız bu ay ama gücüm çok tükendi malesefben bu ay fazlasıyla elimden geleni yaptım ondan çok üzülüyorum bakalım 3 ekim bat Allahdan ümit kesilmez..
Stres yapma kendine canım sabırlı ol kendini üzersen olmaz düşünmemeye çalış inşaallah bir gün olacaktır bizimde bak ben ilk ay hemen olurmus gibi cok heyecanlandım artık akışına bırakacagım hiç teste yapmam para yetişmiyor vallahi az kalmış seninde belki bu ay güzel haberin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?