2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın kızlar
Ne kadar güzel haberler alıyoruz isteyen herkese allah nasip etsin Bugün benim adet günüm sabah cok cok acık kahvemsi akıntı geldi eğer yarın sabaha kadar adet olmazsam kan vermeye gideceğim bu şekilde olan var mı ?

Bi idrar testi yap bence, benim bat a 5 gün var şimdi yaptım ama tek çizgi

Her ay daha çok yıkılıyorum gücüm kalmadı olmadıkça stres yapıyorum stres yaptıkça olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Hayırlısını dileyelim canım üzülme bizim ilk deneme olduğu için ben bu ay cok heyecanlanıp hemen olur diye düşündüm artık bu sayfadan ogrendiklerimle daha bilinçliyim artık hemen heveslenmicem bu ay cokta dikkat etmedim cok agır falan kaldırdım. Siz ne zamandır deniyorsunuz canım ?

Hayırlısı olsun inşallah 14 aylık evliyim şubatta denemeye karar verdik 8. Ayımız bu ay ama gücüm çok tükendi malesef ben bu ay fazlasıyla elimden geleni yaptım ondan çok üzülüyorum bakalım 3 ekim bat Allahdan ümit kesilmez..

Stres yapma kendine canım sabırlı ol kendini üzersen olmaz düşünmemeye çalış inşaallah bir gün olacaktır bizimde bak ben ilk ay hemen olurmus gibi cok heyecanlandım artık akışına bırakacagım hiç teste yapmam para yetişmiyor vallahi az kalmış seninde belki bu ay güzel haberin gelir

İnşallah canım Allah ol derse olur sabırlı olmamız lazım, üzme şimdiden kendini çok yıpranırsın yazık kendine kafanı dağıt bişeylerle iyi gelir, Allah yardımcımız olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…