2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım Allah ol derse olur sabırlı olmamız lazım, üzme şimdiden kendini çok yıpranırsın yazık kendine kafanı dağıt bişeylerle iyi gelir, Allah yardımcımız olsun inşallah..
Teşekkürler canım çalışoyorum zaten sabah 9 aksam 6 o yüzden rahatım aldam yemek temizlik falan her türlü dağılıyor kafam biran önce olsun istiyorum ama ekim için neler yapayım öneride bulun bana lütfen

L lucccck ay çooook sevindim bi hamiş daha oldu Rabbim tamamına erdirsin kandada çıkar o zaman 4 gün önceki testte çıkmışsa eger ve o belirtilerin hepsini bende yaşadım benim gözüme gözüme soktu belirtiler ama ben yok demiştim hamile oldugumu ögrendikten sonra kabul ettim varlıgını maşallah sanada kuzum inşallah kan sonucundan çooook güzel gelir inşallah burdaki herkes hamiş hamiş gezer mutlu oluruz rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah

yanlız kızlar ben fena halde grip oldum yanlızım bu şehirde bide tekim, agzım burnum tıkandı sabaha kadar kabuslar gördüm migde bulantısıyla uyuyamadım griple birlikte dahada arttı, ne yapcam ben bebiş iyimidir bişey olmaz dimi gripten çok korkuyorum

cnm eşinin morfolojisi kaç bak bizde morfoloji sorunu var eşimin morfolojisi değeri %1 doktor asla olmaz demiyorum ama bu degerle zor olur dedi ona rağmen 2 yıldır kendı kendıne olmasını bekliyordum ilaçlar keçiboynuzları herşeyi kullandı yok çocukken ateşli hastalık geçirenlerin spermine vuruyormuş doktor direk onu sordu zaten bize benim eşimde havale geçirmiş neyse işte biz dün tüp bebeğe başladık hayırlısı ile bugün 2.iğnemi oldum rabbim nasip ederse bizimde yüzümüz gülücek inşallah.

İlişkiden sonra ayaklarını dik en az yarım saat yat, eşine muz badem fındık incir yedir hergün, ovülasyon zamanını iyi değerlendir.. aklıma gelenler bunlar..

Merhabalar ben de geldim:)
Umarım güzel bir haberi burada da duyurabilirim
Bat 12 ekim, gelmez umarım
Size sorum, yumurtlama haftanızdan sonra kendinize dikkat ediyor musunuz ayrıca?
Ağır kaldırmak vs hamile kalmaya engel mi sizce, birleşmeden sonraki 72 saat döllenme olabiliyomuş ya, o yüzden merak ettim siz ayrıca bi özen gösteriyo musunuz bu günlerde diye?

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.

cnm bozma moralini bak ben hastanede tüp bebek merkezinde çalışıyorum 3 yıldır şimdi bende başladım zaten artık hep mikroenjeksiyon ile yapılıyor eskiden di o yumurtaya direk tüp bebek yapıp bütün spermi göndermek zaten morfoloji iyi yada kötü artık herkesin seçilerek yumurta dölleniyor üzme kendini başka bir merkezde tekrar yaptırın psikolojik olarakta morfoloji değişkenlik gösteriyor.

Ayy gercek mi kuzum hadi insallah yaa
Canımsende durum ne?
Ben 38.gündeylm halen olmadim. Testler negatif.. Pazartesi günü için randevu aldım doktora gideceğim. 2 gün önce de yakin arkadaşımla buluştuk ille kan yaptiralim dedi. Yaptirdik sonuç negatif.. Dünyam başima yikildi bayilacaktim sanki. Neyse toparladim ama

Canim benim 40. Gunum hala olmadım dun idrar testi yaptim negatif.. Simdi sabah idrariyla tekrarlasam mi bilemiyorum.. Insan gelmedikce umutlaniyor iste yine de var mi yok mu kafayi yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…