2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim benim 40. Gunum hala olmadım dun idrar testi yaptim negatif.. Simdi sabah idrariyla tekrarlasam mi bilemiyorum.. Insan gelmedikce umutlaniyor iste yine de var mi yok mu kafayi yiyo

Bence bir hafta daha olmazsan kan yaptir

Normal yollarla olmuyor ama sanirim bu morfolojiyle.tup bebekte %7.5 yazmislar bi sitede

Arkadaşlar bi de şu mesajım kaynadı arada :)
Bi cvp rica ediyorum bilgi sahibi olanlardan

Merhabalar ben de geldim:)
Umarım güzel bir haberi burada da duyurabilirim
Bat 12 ekim, gelmez umarım
Size sorum, yumurtlama haftanız içinde ve sonrasında kendinize dikkat ediyor musunuz ayrıca?
Ağır kaldırmak vs hamile kalmaya engel mi sizce, birleşmeden sonraki 72 saat döllenme olabiliyomuş ya, o yüzden merak ettim siz ayrıca bi özen gösteriyo musunuz bu günlerde diye?

Valla kuzum yumurtalama doneminde ayri bi dikkat etmiyorum ben. Hani zaten cok agir kaldirmam normal m zamanda da biraz canim kiymetli

Ya kızlar benim 27 eylüldü ben 26 sında hastalandım gibi ama değişik geldi bana rengi yapışkan yapışkan kahve pembe sonra 2. Gün biraz kan gibi geldi suanda 3. Gün az denilecek kadar var anlamadım bişey

Normal yollarla olmuyor ama sanirim bu morfolojiyle.tup bebekte %7.5 yazmislar bi sitede
Hayır cnm alakası bile yok kendin diyorsun yumurtayı döllemek için bir sperm yeterli diye düşün en iyisini seçip yumurta dolleniyor herkes ile aynı şansımız merak etme

Saol canım benim amin darısı sizin başınıza

tatlım tebrik ederim batın kaçtı?

Kaç gün sonra ögrenmiş oldun adetinden kaç gün sonra yaptın

Kızlar Merhaba
Testi adet olmam gereken günün akşamı yaptım.
Belirti olarak ara ara kasık ağrısı , özellikle sol kasık.adetime 2 gün kala halsizlik.Göğüs uçlarımda hassasiyet oldu ama öyle çok fazla değil.
kızlar ben adet olmayı beklerken gebe oldugumu öğrendim. Çünkü geçen ay adet öncesi belirtilerimin aynısını yaşadım .

Ya kizlar bi sey sorucam. Olgun yumurta vat gun aşırı birliktelik olsun demişti bana doktor 11 inde ayin. Olgun yumurta gorunce ne kadar surede catliyor hesap yapmaya çalışıyorum da cikamadm isin icinden 16 sina kadar çatladığıni biliyorum bi de :)

Ya kızlar benim 27 eylüldü ben 26 sında hastalandım gibi ama değişik geldi bana rengi yapışkan yapışkan kahve pembe sonra 2. Gün biraz kan gibi geldi suanda 3. Gün az denilecek kadar var anlamadım bişey
Yerlesme kanamasi olabilir mi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…