Allah razi olsun kuzum. Senin meleginde insallah saglikli sihhatli Salih bir evlat olur kuzum ailenize huzur getirsin
kızlar bebişleriniz hayırlı olsun sağlıklı sıhatli alın kucağınıza inşallah
Canim benim 40. Gunum hala olmadım dun idrar testi yaptim negatif.. Simdi sabah idrariyla tekrarlasam mi bilemiyorum.. Insan gelmedikce umutlaniyor iste yine de var mi yok mu kafayi yiyo
Ayy sabredebilsem keske gunler gecmiyo kii :)Bence bir hafta daha olmazsan kan yaptir
Normal yollarla olmuyor ama sanirim bu morfolojiyle.tup bebekte %7.5 yazmislar bi sitedecnm bozma moralini bak ben hastanede tüp bebek merkezinde çalışıyorum 3 yıldır şimdi bende başladım zaten artık hep mikroenjeksiyon ile yapılıyor eskiden di o yumurtaya direk tüp bebek yapıp bütün spermi göndermek zaten morfoloji iyi yada kötü artık herkesin seçilerek yumurta dölleniyor üzme kendini başka bir merkezde tekrar yaptırın psikolojik olarakta morfoloji değişkenlik gösteriyor.
Biliyorum o hissi, saatler bile geçmiyo :/Ayy sabredebilsem keske gunler gecmiyo kii :)
Amin canım dua et bizeAmin inşallah tesekkur ederimdarısı başına canım
Biliyorum o hissi, saatler bile geçmiyo :/
Amin canım dua et bize
Valla kuzum yumurtalama doneminde ayri bi dikkat etmiyorum ben. Hani zaten cok agir kaldirmam normal m zamanda da biraz canim kiymetliArkadaşlar bi de şu mesajım kaynadı arada :)
Bi cvp rica ediyorum bilgi sahibi olanlardan
Merhabalar ben de geldim:)
Umarım güzel bir haberi burada da duyurabilirim
Bat 12 ekim, gelmez umarım
Size sorum, yumurtlama haftanız içinde ve sonrasında kendinize dikkat ediyor musunuz ayrıca?
Ağır kaldırmak vs hamile kalmaya engel mi sizce, birleşmeden sonraki 72 saat döllenme olabiliyomuş ya, o yüzden merak ettim siz ayrıca bi özen gösteriyo musunuz bu günlerde diye?
Hayır cnm alakası bile yok kendin diyorsun yumurtayı döllemek için bir sperm yeterli diye düşün en iyisini seçip yumurta dolleniyor herkes ile aynı şansımız merak etmeNormal yollarla olmuyor ama sanirim bu morfolojiyle.tup bebekte %7.5 yazmislar bi sitede
tatlım tebrik ederimbatın kaçtı?
Kaç gün sonra ögrenmiş oldun adetinden kaç gün sonra yaptın
Yerlesme kanamasi olabilir mi ki acabaYa kızlar benim 27 eylüldü ben 26 sında hastalandım gibi ama değişik geldi bana rengi yapışkan yapışkan kahve pembe sonra 2. Gün biraz kan gibi geldi suanda 3. Gün az denilecek kadar var anlamadım bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?