Canım peki kaç ay sonra hamiş kaldın bizimle deneyimlerini paylaş lütfen :)Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sizden de güzel haberler bekliyorum bir an önce inşallah
Amin canımEttim canım ettim yine ederim sizde bana dua edin tüm sonuçlar inşallah güzel ve temiz çıkar
Teşekkürler canım bu ay öyle yapalım bakalımİlişkiden sonra ayaklarını dik en az yarım saat yat, eşine muz badem fındık incir yedir hergün, ovülasyon zamanını iyi değerlendir.. aklıma gelenler bunlar..
Totosuna vurmali bunlarin :)
Canim ciddi misin o gazdan var ya kasiklarim patlayacakmis gibi oluyorum kac gundur yaCanım kusura bakma biraz gecikmeli oldu.
Bende hiç olmadığı kadar karnında gaz vardı kasiklarimda biraz hafif ağrı aç kalmaya dayanamiyordum sağlam baş dönmesi vardı.
Amin canımHep kendim için dua ederdim şimdi size ediyorum rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin o mühtesem duyguyu hepiniz yaşarsınız işallah çok amin
Özel olmayacaksa, ne kadar süre denediniz vazgeçmeden önce?
Rabbim nasip ettiyse görürsün Can'ım kafana takmaKizlar bir haftam kaldi gorurum demi pozifiti
kizlar konu hakkinda bilgisi olan var mi yumurta takibine gidenler bilebilir belkiiiYa kizlar bi sey sorucam. Olgun yumurta vat gun aşırı birliktelik olsun demişti bana doktor 11 inde ayin. Olgun yumurta gorunce ne kadar surede catliyor hesap yapmaya çalışıyorum da cikamadm isin icinden 16 sina kadar çatladığıni biliyorum bi de :)
Hosgeldin canimmmMerhaba kızlar ilk basta rabbim hicbirinizin kucagini bos birakmasin insallah saglikli evlatlar nasip etsin...benimde bat 6 ekim benide araniza alirmisinizz
HoşbuldukkHosgeldin canimmm
Hosgeldin canim benden bir gun sonra senin batMerhaba kızlar ilk basta rabbim hicbirinizin kucagini bos birakmasin insallah saglikli evlatlar nasip etsin...benimde bat 6 ekim benide araniza alirmisinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?