Hoşbulduk canım..Cok heycanlı bir durum yaa insan meraktan napcagını şasırıyo..=)Hosgeldin canim benden bir gun sonra senin bat
canim yumurtan guzel buyumus.sanirim 3 gune kadar catlar.sen bugunden baska iliskiyekizlar konu hakkinda bilgisi olan var mi yumurta takibine gidenler bilebilir belkiii
yine olmiycak endisesi cooook var bende1-10 ekim arasi batlari olan arkadaslar heyecan duygu ve dusuncelerinizi alalim lutfen
Gun yaklastikca insan uzulmemek icin oyle duyguya kapiliyo canimyine olmiycak endisesi cooook var bende
canim hayirli olsun bebisin.cok sevindim.bizede dua etErken gebelik testi yaptım 4gun önce öğrenmiş oldum
Böyle bekleyince günler geçmiyor gibi,garip,heycanlı,bide yaptigın her hareke psikolojik olarak dikkat ediyosun belki hamileyimdir diye...bide benim ilk,aslında ilkinde olmasını da beklemiyorum ama olabilir diye ister istemez heycanlanıyor insan..1-10 ekim arasi batlari olan arkadaslar heyecan duygu ve dusuncelerinizi alalim lutfen
insallah bizde bir gun hamis oluruz.bizede dua et canimKızlar Merhaba
Testi adet olmam gereken günün akşamı yaptım.
Belirti olarak ara ara kasık ağrısı , özellikle sol kasık.adetime 2 gün kala halsizlik.Göğüs uçlarımda hassasiyet oldu ama öyle çok fazla değil.
kızlar ben adet olmayı beklerken gebe oldugumu öğrendim. Çünkü geçen ay adet öncesi belirtilerimin aynısını yaşadım .
O zaman yolun daha cok basindasin canim benim sakin simdiden kendini bu konuda yipratmaBöyle bekleyince günler geçmiyor gibi,garip,heycanlı,bide yaptigın her hareke psikolojik olarak dikkat ediyosun belki hamileyimdir diye...bide benim ilk,aslında ilkinde olmasını da beklemiyorum ama olabilir diye ister istemez heycanlanıyor insan..
Bunu onceden demisti doktor kuzum ayin 11 inde dedi iste. Bende hanhi gun catlama olduysa ona gore bi hesaplama yapacaktim ondan sordummcanim yumurtan guzel buyumus.sanirim 3 gune kadar catlar.sen bugunden baska iliskiye
Evet cok başı daha yok canım yıpratmam saolasın.zaten ole hemen olmaya bildigini biliyorum.rabbim ne yazdiysa artik vakti ne zamansa.O zaman yolun daha cok basindasin canim benim sakin simdiden kendini bu konuda yipratma
merhaba gecikmeniz kaç gün oldu acaba ? erger uzun zamandır regl olmadıysanın kadın dogumcuya gitmenızı oneririm birde kan testı keısn sonuc verır.Ben idrarda test yaptim hayalet cizgi bile yokhala da olmadim ama kizlar ve akintim cogaldi kivamli bi akinti geliyor kokusuz
6 ay ortalamasina gore 8 gun gecikmem var kuzum . su an memleketteyim evime gidince gorunucem doktora bimerhaba gecikmeniz kaç gün oldu acaba ? erger uzun zamandır regl olmadıysanın kadın dogumcuya gitmenızı oneririm birde kan testı keısn sonuc verır.
Kalbim kadar temiz bir gebelik testi daha ..." Tek tekk ağardı bak saçlarım tek tek" temalı
10 dk kadar bekledim kuzumO test beklemiş hali mi
10 dk kadar bekledim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?