2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

1-10 ekim arasi batlari olan arkadaslar heyecan duygu ve dusuncelerinizi alalim lutfen
Böyle bekleyince günler geçmiyor gibi,garip,heycanlı,bide yaptigın her hareke psikolojik olarak dikkat ediyosun belki hamileyimdir diye...bide benim ilk,aslında ilkinde olmasını da beklemiyorum ama olabilir diye ister istemez heycanlanıyor insan..

insallah bizde bir gun hamis oluruz.bizede dua et canim

O zaman yolun daha cok basindasin canim benim sakin simdiden kendini bu konuda yipratma

Ben idrarda test yaptim hayalet cizgi bile yok hala da olmadim ama kizlar ve akintim cogaldi kivamli bi akinti geliyor kokusuz
merhaba gecikmeniz kaç gün oldu acaba ? erger uzun zamandır regl olmadıysanın kadın dogumcuya gitmenızı oneririm birde kan testı keısn sonuc verır.

merhaba gecikmeniz kaç gün oldu acaba ? erger uzun zamandır regl olmadıysanın kadın dogumcuya gitmenızı oneririm birde kan testı keısn sonuc verır.
6 ay ortalamasina gore 8 gun gecikmem var kuzum . su an memleketteyim evime gidince gorunucem doktora bi 41 gun olmus döngum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…