2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

6 ay ortalamasina gore 8 gun gecikmem var kuzum . su an memleketteyim evime gidince gorunucem doktora bi 41 gun olmus döngum
hava değişimi de gecıkmeyı saglar psıkolojıde acaba hamılemıyım dusuncesı varsa gecıkme olur. benim gunu gunune gelır adetom ne zaman cocuk yapcam deyıp calısmalara baslıyorum mutlaka gecıkmeler de baslar. bakalım 3 u bat ım sonuc ne olacak :)

Selam kızlar bir hamile haberimiz daha var ne güzel oleyy diyelim batlar yaklastikca guzel haberler artiyor elbette daha nasip olmayanlar var pes etmiyoruz bende bu aydan umutlu degilim son adetten sonraki 31. Gunum bugün duzensizlestigi icin geciktm diyemiyorum ki test falanda yapmaya hic niyetim yok sizlerden gelen güzel haberlerle teselli bulup seviniyorum ve adet olan arkadaslarim icin duaya devam elbet bizimde pozitifi gorecegimiz günler gelecek

Ah benim güzel Allah ım.. Bebek sevgisini çocukluğumuzdan verdin yüreğimize bizim.. Ayagimizda salladık cansiz bebekleri daha küçücükken onlari doyurduk oyundan.. Çoğumuz yapmisizdir kucukken tsortun altina ne bulduysak koyup hamile gibi oyun oynamayi. Kadin olmak boyle bir sey bu senin mucizen senin vergin Rabbim.. Cocukluktan icimize ilmek ilmek işlediğin bu sevgiyi bu hevesi bosa cikarma Rabbim.. Gercegini de tattir bizlere hem söz sana guzel Allah im emanetine gözümüz gibi bakarız oyle severiz ki canimizdan cok hemde.. Aminnn

Beklemekten baska care yok iste 3 4 gun daha olmazsam bi doktora gorunucem kuzum

Kızlar ya benim kafa çok karıştı şimdi bakın 5 gün leke gelmişti sonra kırmızılar geldi 2 gün yogun geldi 3.gün çok az çok az geldi bugün 4. Gün ve leke yapmış sadece yine 3. Günü hormonlara baktırmıştım beta HCG 1.20 çıkmıştı ve normaldede adetim 4 gün dolu dolu geçer 5. Günü az gelir gün bitimi biterdi niye böyle oldu anlamadım ya sizce de bu işte bi tuhaflık yokmu ?

4 aylık evliyiz canım 4 aydır deniyoz
yenı evlisiniz masallah evlenır evlenemz cocuk mu yapmayı planladınız ınsallah tez zamanda isteğinize kavusursunuz :)
canım yanı kımyasal hamılelık yasamıs olabilirsin. en ıyısı doktoruna danısman

Biz de 4 aydır deniyoruz ama senden farklı olarak ben 5 yıllık evliyim canım:)
Yani benim için çanlar çalıyor artık :))))
Tabii ki herkesin beklentisi farklıdır ama çocukla rahatça yapamayacağınız şeyleri bi doyasıya yapın yahu, biz öyle yaptık pişman değilim bu 5 yıl nasıl geçti anlamadım ama çevrenin baskısı dehşet tabi.
Ha belki de bu meleği inşallah kucağıma aldığımda ben seni niye daha önce çağırmadım diycem :)
Allah hepimizi sevindirsin, sağlıklı yavrular versin

Bi daha cektim ben goremedim ama ya tovbee

Eklentiler

• 20160928_133405-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…