hava değişimi de gecıkmeyı saglar psıkolojıde acaba hamılemıyım dusuncesı varsa gecıkme olur. benim gunu gunune gelır adetom ne zaman cocuk yapcam deyıp calısmalara baslıyorum mutlaka gecıkmeler de baslar. bakalım 3 u bat ım sonuc ne olacak :)6 ay ortalamasina gore 8 gun gecikmem var kuzum . su an memleketteyim evime gidince gorunucem doktora bi41 gun olmus döngum
Beklemekten baska care yok iste 3 4 gun daha olmazsam bi doktora gorunucem kuzumhava değişimi de gecıkmeyı saglar psıkolojıde acaba hamılemıyım dusuncesı varsa gecıkme olur. benim gunu gunune gelır adetom ne zaman cocuk yapcam deyıp calısmalara baslıyorum mutlaka gecıkmeler de baslar. bakalım 3 u bat ım sonuc ne olacak :)
Bi daha gidim bakim ama yok sankjO testte ikinci bi çizgi yok demi ben bakarken var gibi duruyo da hemen heveslendirmek istemem
Bi daha gidim bakim ama yok sankj
yenı evlisiniz masallah evlenır evlenemz cocuk mu yapmayı planladınız ınsallah tez zamanda isteğinize kavusursunuz :)4 aylık evliyiz canım 4 aydır deniyoz
canım yanı kımyasal hamılelık yasamıs olabilirsin. en ıyısı doktoruna danısmanKızlar ya benim kafa çok karıştı şimdi bakın 5 gün leke gelmişti sonra kırmızılar geldi 2 gün yogun geldi 3.gün çok az çok az geldi bugün 4. Gün ve leke yapmış sadece yine 3. Günü hormonlara baktırmıştım beta HCG 1.20 çıkmıştı ve normaldede adetim 4 gün dolu dolu geçer 5. Günü az gelir gün bitimi biterdi niye böyle oldu anlamadım ya sizce de bu işte bi tuhaflık yokmu ?
Kalbim kadar temiz bir gebelik testi daha ..." Tek tekk ağardı bak saçlarım tek tek" temalı
Kız bende ikinci cizgiyi görüom ama çok silik dikkatli bakınca gözüküo
Dur alcam valla copten yine cekim atim bakimKız bende ikinci cizgiyi görüom ama çok silik dikkatli bakınca gözüküo
yenı evlisiniz masallah evlenır evlenemz cocuk mu yapmayı planladınız ıns
canım yanı kımyasal hamılelık yasamıs olabilirsin. en ıyısı doktoruna danısman
aa istemiyormusun ? ben istiyorsun sandım allah isteyen herkese versin :)İ
Kız Allah korusun inşallah yoktur ya
Dur alcam valla copten yine cekim atim bakim
aa istemiyormusun ? ben istiyorsun sandım allah isteyen herkese versin :)
canım merak ettım teste baktım malesef bence silik bile yok ama kacırdım adet gununde yaptıysan testı erken olbaılır cunku hormon ıdrara daha gec gecer.Dur alcam valla copten yine cekim atim bakim
ay canım evet tabiki uzulur ama aslında hamıle kaldın anlamına gelmez kımyasal gebelık yumurta dollenır fakat yerlesmeden adetle atılır. ve her kadın bunu farketmeden yasarmısAhahakız bebek istiyom ben ama kimyasal gebelik olmasın insan üzülür be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?