- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Yoksaaaaaa bebis mi geliyooooruu :))Tiksindim degil de genel olarak yani bikac sabahtir kalkiyorum agzimda degisik bir tad. Ne yesem ne yapsam gitmiyo o tad. Bazen kusacak kadarkotu geliyo
İnsallahhh canim insallahhhhYoksaaaaaa bebis mi geliyooooruu :))
Ay bende bilmiyorum ne oldu yedim yedim yedim simdi de patlicamama canim istedi yani yedim ne yapayim. Ama yememe ragmen hala agzimda degisik bir tad var ve o tadi hissedince kusacak gibi oluyorum
Ya canim benim durumlar karisik biraz. Yumurtam gec olustu ayin 11 inde doktor daha olgun yumurta var çatlamamis dedi bana . 11 ile 16 si arasi bi gun çatladı o yumurta . bu ay kafam ermiyor benim bu isecanım 8 gun gecıkmede olsa idrarda cıkardı.
Kuzum en basindan beri boyle dusunuyordum artik zaman gecire gecire birlikte tam emin oldum çözdum seni guzel kalpli insann bende cok seviyorumm burayiGözlerim doldu valla ya canım benim böyle dusunmen cok mutlu etti beni iyi ki varsınız burayı çok seviyorum
Evet canimMetalik bi tat mi
YeniKuzum en basindan beri boyle dusunuyordum artik zaman gecire gecire birlikte tam emin oldum çözdum seni guzel kalpli insann bende cok seviyorumm burayi
Kan testi su an imkansiz koye geldimm de idrar testim son 1 tane kaldi simdi onu 3 gun snra yapayim o zaman: )aa canım baak yumurta catladıktan 14 gun sonra adet oluyoruz. 14 dunde catladı desek 28. ı yanı bugun adet olman lazım. bu durumda bence en ıyı sonuc ıcın kan testı yaptır :) yada 3 gun daha bekle idrar testi için :)
Evet canim
Bilmiyorum canim y hayirlisi bakalm haftasonu yapcam testBazıları hamilelik belirtisi yaziyo benim ilk hamileligimde 6. Haftada başlamıştı ama geniz akıntısı da olabilir
son bır taneseybe keısnlıkle 3 gun onceden yapma hatta bana kalırsa 4 5 gun bekle ama bılıyorum ınsan sabırsızlanıyor ama 3 gunden oncede yapma :)Kan testi su an imkansiz koye geldimm de idrar testim son 1 tane kaldi simdi onu 3 gun snra yapayim o zaman: )
Tutun beni siz o zaman zaten sizden habersiz tuvalete gidemez hale geldim :)))son bır taneseybe keısnlıkle 3 gun onceden yapma hatta bana kalırsa 4 5 gun bekle ama bılıyorum ınsan sabırsızlanıyor ama 3 gunden oncede yapma :)
Adet sonrasi sadece 2 kere mi oldu canim? Rabbim nasip ettikten sonra o 2 iliski de de olur ama yinede 2 kere olduysa cok az olmus iliski :/Benim bu ay olmaz gibi canim ya. Yumurtlama gunumun son gununu degerlendirebildim bu ay sadece iki kere iliskimiz oldu biri adetten sonraydi digeride iste yumurtlama gunumun sonuydu :-(
Evet canim biri adetten bikac gun sonra oldu digeri de yumurtlama gunumun sonunda oldu. O son gunden biraz umudum var isteAdet sonrasi sadece 2 kere mi oldu canim? Rabbim nasip ettikten sonra o 2 iliski de de olur ama yinede 2 kere olduysa cok az olmus iliski :/
Cahillikle alakali dgil canim korkabilir insan. Mesela benim ilk hamileligimde alt taraftan cok kotu muayeneler edildi ben tiksindim yani. Simdi en ufak bir iltihapta falan gidince doktora alttan muayene isteyince reddediyorum normal olarak. Ama o konuda gitmedim hic doktora o yuzden bir bilgim yokkizlar ya bi sorum olacak.ben doktora gitmeye korkan birisiyim de hani siz yaziyorsunuz ya doktor henüz yumurtan olgunlasmamis veya su gun olgunlaşck yaziyorsnz ya onu nasıl anliyor doktor nasıl bakiyor.ultrasonla mi neyle bakiyor.deneyimlerinizi paylasirmisiniz.bana cahil diyebilirsiniz ama henüz gicbir arastirma yapmadim yalnizca sizleri takip ediyorum
Dogru soyluyorsun hayirlisi bakalim olursada mucize olacakUmut illa olur icinde ama yok gibi kendini heveslendirmemen daha iyi canim fazla yipranmazsin
merhaba kızlar benimde çatlatma iğnemin 11.günü test yapmaya krookuyorum yapmıyacagımda sanırım ama klomen kullanımından sonra aksıklarım hep agrıdı catlatmaı ıgnesınden sonra rahatlar diye düşündüm ama olmadı oturdugumda kalktıgımda bir baskı var göğüslerim çok hassas inş hamileyimdir. ama hep kötüsünü düşünüyorum.
sizce çatlatma iğmesinden kaç gün sonra belirtiler başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?