2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence sen 1 hafta daha bekle canım tekrar test yap geç döllenmede olabilir seninki belli olmaz kız ben sana çok dua ediyom inanki sen çok üzülüyon ben hemen etkileniyom ya
Yaa Allah razi olsun kuzum benim dualarinzda olcak sanki :) cok istiyorum kuzum iste anlatamam yani olmayan çocuğu ozluyo gibiyim ayni

ben 1 yıllık evlıyken ılk cocugumu yapmaya karra verdım yasım 28 dı buarada :) kızımı kucagıma aldıgımda keske daha erken yapsaydım dedım sonra 2 cocuk ıcın4 yası bekledım ama yıne pısmanım keske daha erken yapsaydım ıkıncıyıde dıyrum :) kı suan ıkıncıye hamıle kalmaya calısıyorum :)

İşte diyorum ya, o duyguyu tadınca belki de keşke daha önce yapsaymışım diycem.
Ama tatmadan bilemem, pişman mısın dersen şimdilik değilim

Grubun sessiz ama ilgili prensesi bu kiz ya :) kendi derdinden cok bize ağırlık veriyor canim benim insallah cok mutlu olursun guzel haberler alirsin kisa zamanda

Grubun sessiz ama ilgili prensesi bu kiz ya :) kendi derdinden cok bize ağırlık veriyor canim benim insallah cok mutlu olursun guzel haberler alirsin kisa zamanda
Gözlerim doldu valla ya canım benim böyle dusunmen cok mutlu etti beni iyi ki varsınız burayı çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…