- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Yaa Allah razi olsun kuzum benim dualarinzda olcak sanki :) cok istiyorum kuzum iste anlatamam yani olmayan çocuğu ozluyo gibiyim ayniBence sen 1 hafta daha bekle canım tekrar test yap geç döllenmede olabilir seninki belli olmaz kız ben sana çok dua ediyom inanki sen çok üzülüyon ben hemen etkileniyom ya
ben 1 yıllık evlıyken ılk cocugumu yapmaya karra verdım yasım 28 dı buarada :) kızımı kucagıma aldıgımda keske daha erken yapsaydım dedım sonra 2 cocuk ıcın4 yası bekledım ama yıne pısmanım keske daha erken yapsaydım ıkıncıyıde dıyrum :) kı suan ıkıncıye hamıle kalmaya calısıyorum :)Biz de 4 aydır deniyoruz ama senden farklı olarak ben 5 yıllık evliyim canım:)
Yani benim için çanlar çalıyor artık :))))
Tabii ki herkesin beklentisi farklıdır ama çocukla rahatça yapamayacağınız şeyleri bi doyasıya yapın yahu, biz öyle yaptık pişman değilim bu 5 yıl nasıl geçti anlamadım ama çevrenin baskısı dehşet tabi.
Ha belki de bu meleği inşallah kucağıma aldığımda ben seni niye daha önce çağırmadım diycem :)
Allah hepimizi sevindirsin, sağlıklı yavrular versin
Bi daha cektim ben goremedim ama ya tovbee
Bi daha cektim ben goremedim ama ya tovbee
Oyle yapim olmazsa o cift cizgi buraya gelecekkk insallahjBence yarın bir daha tekrarla
canım adet gecıkmenın kacıncı gunundesın ?Oyle yapim olmazsa o cift cizgi buraya gelecekkk insallahj
Aynen oyle kuzum kırmızılar gelmediyse umut var demektir az da olsaTamam şimdi net gördüm yayok harbiden boşver üzülme ölmedik ya bidaha deneriz ala ala dimi kız
Gecen aya gore 15 inde olmaliydim. Ama ortalamaya gore 8. Gun kuzum[Q
canım adet gecıkmenın kacıncı gunundesın ?
İşte diyorum ya, o duyguyu tadınca belki de keşke daha önce yapsaymışım diycem.ben 1 yıllık evlıyken ılk cocugumu yapmaya karra verdım yasım 28 dı buarada :) kızımı kucagıma aldıgımda keske daha erken yapsaydım dedım sonra 2 cocuk ıcın4 yası bekledım ama yıne pısmanım keske daha erken yapsaydım ıkıncıyıde dıyrum :) kı suan ıkıncıye hamıle kalmaya calısıyorum :)
Grubun sessiz ama ilgili prensesi bu kiz ya :) kendi derdinden cok bize ağırlık veriyor canim benim insallah cok mutlu olursun guzel haberler alirsin kisa zamandaSelam kızlar bir hamile haberimiz daha var ne güzel oleyy diyelim batlar yaklastikca guzel haberler artiyor elbette daha nasip olmayanlar var pes etmiyoruz bende bu aydan umutlu degilim son adetten sonraki 31. Gunum bugün duzensizlestigi icin geciktm diyemiyorum ki test falanda yapmaya hic niyetim yok sizlerden gelen güzel haberlerle teselli bulup seviniyorum ve adet olan arkadaslarim icin duaya devam elbet bizimde pozitifi gorecegimiz günler gelecek
nolduuuKizlarr
Ay bende bilmiyorum ne oldu yedim yedim yedim simdi de patlicamnolduuu
Benim bat 9 ekim ama hic umutlu degilim bilmiyrm1-10 ekim arasi batlari olan arkadaslar heyecan duygu ve dusuncelerinizi alalim lutfen
Tiksindim degil de genel olarak yani bikac sabahtir kalkiyorum agzimda degisik bir tad. Ne yesem ne yapsam gitmiyo o tad. Bazen kusacak kadarkotu geliyoTiksindin mi bi seyden yerken kuzum cok zorladiysan kendini
Umut illa olur icinde ama yok gibi kendini heveslendirmemen daha iyi canim fazla yipranmazsinBenim bat 9 ekim ama hic umutlu degilim bilmiyrm
Gözlerim doldu valla ya canım benim böyle dusunmen cok mutlu etti beni iyi ki varsınız burayı çok seviyorumGrubun sessiz ama ilgili prensesi bu kiz ya :) kendi derdinden cok bize ağırlık veriyor canim benim insallah cok mutlu olursun guzel haberler alirsin kisa zamanda
canım 8 gun gecıkmede olsa idrarda cıkardı.Gecen aya gore 15 inde olmaliydim. Ama ortalamaya gore 8. Gun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?