2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allaha sukur canim iyimmyumu kovaliyorum 13. Gundeyim hala piki yakaliyamadim seninde iyi olmana ve moralini yuksek tutmana cok sevindim Rabbim tez zamanda yuzunuzu guldursun insAllah

Amin canim ben bu ay rahatim Allah size kolaylik versin :) hiicc strese sokma kendini gunasiri devam insallah tutturursunuz :)

Aynen canim benimde leke tarzi geliyodu sonra iki gun yogunlasinca dusuk yapiyorum sandim bende hatta burda tribe girip kizlara veda etmistim o kanama sonrasinda deger artmisti hepmz sasirmstk sonrada indi cikti derken vs vs seninde beynini yakmistim o sira

kızlar dostinex kullanıyorum sürekli baş dönmesi halsizlik bulantı ve mide yanması yaşıyorum bunlar ilaçtan mıdır yoksa hamilelik olabilir mi
Arkadasim kullaniyodu ondada oldu canim normal.. prolaktin yuksekligi icin mi

Baktigimiz gozlugun pembesi gittiii tozu kaldii

Bende senden halliceyim işte aynadaki yuzunun karsiligi benimmm :)) nasil olayim doktora gttm bugun degerim sukurler olsun dusuyo zuzu igneye gerek kalmadi 1 ay korun dedi ve kanama full time devam

Hic biseyi kafana takma bak yolunda giden bisy illa ki bulcaz misal nefes alip veriyoruz vee nefes aldigimiz surece umut hep varrr

Kizlar ovudan sonraki 10.gun bugun esim sabah test aldi silik falan cikar belki dedim.omrumde gormedigim sekil cikti bakip yorumlarmisiniz guleyim mi aglayim mi

Ilk basta tek cizgiydi dagildi sonra gecersizmi hatami verdi acaba

Cok erken yapmissin kanda belki cikacak olan seyi idrara gecmeden test yapmissin canim 3-4 gun sonra tekrar yap tabi dayanabilirsen :)

Cok erken yapmissin kanda belki cikacak olan seyi idrara gecmeden test yapmissin canim 3-4 gun sonra tekrar yap tabi dayanabilirsen :)

yarin merkeze gidecegiz kanda baktiricam varsa dusukte olsa cikar heralde kiz dahada baktrmam adet olana kadar 4 gunum var adete ,esimde stres yapiyosun oluruna birak bekleyelim adeti dior uyuz oluyorum ben cok sabirsizim

Kizlar ovudan sonraki 10.gun bugun esim sabah test aldi silik falan cikar belki dedim.omrumde gormedigim sekil cikti bakip yorumlarmisiniz guleyim mi aglayim mi

Ilk basta tek cizgiydi dagildi sonra gecersizmi hatami verdi acaba

Keske ilk gebeligimden test fotolarımı atmasaydim da gosterseydim gerci k.k. de vardi ama 2 sene oncesinde kaldi. Ben adet gunumde yaptigim test te de böyle bi çizgi gördüm ama benimki şöyleydi ikinci çizgi cikti silik ama ortadan da dümdüz bi cizgi cikti bu test bozuk demistim sonra bi test almaya gittim ilk idrarla falan degil baya gelişine yapmistim pozitif cikmisti. Insallah vardir canim.

evet kuzum ilk bende hep dua ediyorum hepimize. bugün kontrolüm var işte 4. günüm iğne kullanıyorum gonalf . heyecanlıyım ya korkuyorum gerçi anestezi filan dedi hissetmiceksin dedi ama ne biliyim:) İnşallah bende senin gibi artık pozitif düşünmeye başlarım. haberdar ederim merak etme zaten olmazsa bi süre ara vericem canım.

Canım göbeğinden mi bahsediyorsun? Evet kıllanma artıyormuş hamilelikten sonra eski haline dönüyormus ama ben 1 kere agdayla aldırdım yani rahatsız oluyorum cunku... Bu ay bir daha gidicem zamanı geldi.

Amin canim ben bu ay rahatim Allah size kolaylik versin :) hiicc strese sokma kendini gunasiri devam insallah tutturursunuz :)

İyi yapiyosun canim, baya yordu seni bu olay dinlen kendine gel yeni maclara bomba gibi hazir ol
hi hi, ben cok rahatim o konuda cok sukur gelisi guzel takiliyoruz. Bi iki gune pik yapar diye dusunuyorum

Dr kürtajdan çıkan örneği pataolojye göndereceğini ordan gelecek cevaba göre rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişemeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakılacağını ve kürtaj sonrasında değerlerin düşmesinin takibi yapılacağını düşerse iğneye gerek kalmayacağını düşmez ve dış gebelik sonucu gelirse iğne vuracağını söyledi arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…