- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Allaha sukur canim iyimmyumu kovaliyorum 13. Gundeyim hala piki yakaliyamadim seninde iyi olmana ve moralini yuksek tutmana cok sevindim Rabbim tez zamanda yuzunuzu guldursun insAllah
Soruyorum sormam mi bunları ve fazlasını. Vardır bir hayır canım ya. İnsalah bu hayır getirir sana bir dönem geçsin bakalım inşallah iyi olur. Duam seninle
O kanama dis gebelikte de oluyor canim korkutmak amacli değil emin olmak icin konuşuyoruz. Ben en başından beriZK_ASK ya der dururdum yasadiklarin dış gebelige benziyor diye cogu kisi normal ilerliyor dediyse de bana hep öyle hissettirdi. Degerin baya yüksek rahimde en azinda pihti gibi bisi gorunmesi gerekirdi birak keseyi bi anormallik görünmesi gerekirdi diye tahmin ediyorum. Doktorunu degitirmesen bile dış gebelik olabilir mi bakar misiniz diye bi ultrason iste görünür. Allah tez zamanda bu dertten kurtarsin saglikli bi hamilelik saglikli evlat nasip etsin
Arkadasim kullaniyodu ondada oldu canim normal.. prolaktin yuksekligi icin mikızlar dostinex kullanıyorum sürekli baş dönmesi halsizlik bulantı ve mide yanması yaşıyorum bunlar ilaçtan mıdır yoksa hamilelik olabilir mi
Benim yine kafam kırık şu içimdeki mutluluğu çözmüş değilim , kırlara bayırlara çıkıp koşasım var . Deli miyim neyimhayır yani yolunda giden birşeyim de Yok ama nerden bakıyorum hayata hangi toz gözlüklerle bilmiyorum zuzuu sen nerelerdesin nasıl oldun kuzum ZK_ASK
Kizlar ovudan sonraki 10.gun bugun esim sabah test aldi silik falan cikar belki dedim.omrumde gormedigim sekil cikti bakip yorumlarmisiniz guleyim mi aglayim mi
Ilk basta tek cizgiydi dagildi sonra gecersizmi hatami verdi acaba
Cok erken yapmissin kanda belki cikacak olan seyi idrara gecmeden test yapmissin canim 3-4 gun sonra tekrar yap tabi dayanabilirsen :)
Kizlar ovudan sonraki 10.gun bugun esim sabah test aldi silik falan cikar belki dedim.omrumde gormedigim sekil cikti bakip yorumlarmisiniz guleyim mi aglayim mi
Ilk basta tek cizgiydi dagildi sonra gecersizmi hatami verdi acaba
evet kuzum ilk bende hep dua ediyorum hepimize. bugün kontrolüm var işte 4. günüm iğne kullanıyorum gonalf . heyecanlıyım ya korkuyorum gerçi anestezi filan dedi hissetmiceksin dedi ama ne biliyim:) İnşallah bende senin gibi artık pozitif düşünmeye başlarım. haberdar ederim merak etme zaten olmazsa bi süre ara vericem canım.Sagol canim yasadigim seyin agirligini delilige vurarak atmaya calisiyorum :)
Hayat felsefem şu tarafa gidiyor artik; Yere ne kadar sert çakılırsan o kadar yükseğe fırlarsın. Bitişler başlangıç noktasıdır. Unutma, gün biter gece başlarrr, gece gider gün başlar :) bir ay sonra Zehrada ari gibi bebis calismasina baslar :))
Ilk tup bebek denemeniz mi kuzum? Bizide haberdar et olurmu? yaa insaallahh bu ay sonuc verecek. Dualarim sizinle nasibinde vardir insallah
Allahim yardmcnz olsun hayirli olani versin hayirlica nasip etsin bebisi..
Canım göbeğinden mi bahsediyorsun? Evet kıllanma artıyormuş hamilelikten sonra eski haline dönüyormus ama ben 1 kere agdayla aldırdım yani rahatsız oluyorum cunku... Bu ay bir daha gidicem zamanı geldi.Hc mi almaym ya çok kötü ama hamilelk çizgisi kahverengi oluyor demi deri ? Öyle degl bildiğin sıralı kück ince siyah kıl daha kalin ve çok çıkmasından korkuyorum kırlar yardmci olunLovePink_ @sakyuz @Zanamm174
canısı nasılsın? bu ay çok değişik şeyler olur halüsinasyon görüyorum sanırım sürekliTUBA48 canim günaydın
Amin canim ben bu ay rahatim Allah size kolaylik versin :) hiicc strese sokma kendini gunasiri devam insallah tutturursunuz :)
Tatlım ne yaptın test yaptın mı tekrar?bugun tekrradan test alp yapcam gelmedi adetim :):/ her ruh halindeym
Tatlım ne yaptın test yaptın mı tekrar?
Tatlım ne yaptın test yaptın mı tekrar?
O kanama dis gebelikte de oluyor canim korkutmak amacli değil emin olmak icin konuşuyoruz. Ben en başından beriZK_ASK ya der dururdum yasadiklarin dış gebelige benziyor diye cogu kisi normal ilerliyor dediyse de bana hep öyle hissettirdi. Degerin baya yüksek rahimde en azinda pihti gibi bisi gorunmesi gerekirdi birak keseyi bi anormallik görünmesi gerekirdi diye tahmin ediyorum. Doktorunu degitirmesen bile dış gebelik olabilir mi bakar misiniz diye bi ultrason iste görünür. Allah tez zamanda bu dertten kurtarsin saglikli bi hamilelik saglikli evlat nasip etsin
bence bebişin gelmiş arkadaşım hayırlı olsun rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik sonucunda kucağında göstersin evladını inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?