2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

çok teşekkür ederim canım benim.umarim öyle şeylere gerek kalmadan olur yaa

Canım bende aynı gün çatlatma iğnesi olmuşum seninle, yanlız ben 20 eylülde aşılama yaptırdım bana doktorum adet gününde bakıcaz dedi yani 5 ekim seninkide adet gününde belli olur sanırım, ama dayanamazsan bir iki gün öncesindede kan da çıkar ama idrara emin olamadım şuanda

Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum döllenme olduktan sonra beta değeri bekleyip bekleyip sonradan artarmı yoksa hemen artmayamı başlar ?

Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum döllenme olduktan sonra beta değeri bekleyip bekleyip sonradan artarmı yoksa hemen artmayamı başlar ?
Dollenme gerceklesirse canim bildigim kadariyla soyluyorum yanlissa arkadaslar duzeltir zaten her gun digerine gore iki kat artiş basliyor hormonda

Canim alttan muayene ediyor ultrason ile bakıyor oyle anliyir

Evet canim biri adetten bikac gun sonra oldu digeri de yumurtlama gunumun sonunda oldu. O son gunden biraz umudum var iste
Hayirlisi olsun bakalim canim. Benimde dün akintim oldu adet sonrasi 14.günümdeyim uzayan seffaf akintimi dün net bi sekilde gordum usuttugum icin dun yapamadik cok hastaydim usutmusum afedersin istifra ettim oyle rahatladım resmen hala da kirginlik var belim kopacak gibiydi dun bugun hafif terlemem oluyor vucut disari atiyor galiba o akintili gunu kacirdigim icin uzuluyorum bugun cook cook az gelmis minnacik acaba adete kadar devam etsem mi iliskiye yumurtlamayi kacirmismiyimdir bilmiyorum

Yok canim mutlaka devam et. Cunku yumurtlama gununden bikac gun oncesi ve bikac gun sonrasini degerlendirmek cok onemli

Kana karisana kadar belli bi artma oluyor kisiden kisiye deisen hormonlarimiza gore..9. Gunden sonra kana karisip 2 gune 2 katina en az cikmasi gerekiyor saglikli gebelik icin canim.oyuzden kimisi adete 1 2 gun kala baktrirs 60 70 cikar.kimisinin 300 500 cikar.basladigi noktayi bilemiyrz malesef

Sessiz takipcinizim ben canım yorum yapmam gereken yerde dahil oluyorum heyecan yok açıkçası takip etmiyorum artik belirtilerimi
Rabbim insallah hayirli haberler alacagimiz günleri bize ve sana gosterir canim gercekten ilgin ve alakan icin arkadaşlar ve kendi adima tesekkur ediyoruz herkesin batini ayri ayri takip ediyosun gelismeleri soruyorsun vs.hakkini helal et

Yok canim mutlaka devam et. Cunku yumurtlama gununden bikac gun oncesi ve bikac gun sonrasini degerlendirmek cok onemli
Yani bu akinti oldugu zaman mi yumurtlamis oluyorum ? Yumurtlama ve yumurtanin catlamasi ne oluyor hep karisiyor ya. Bu seffaf uzayan Akinti; yumurtlama oldugunu yani olgunlasan yumurtanin olustugunu mu ifade ediyor? Catlamasi da agriyla sanciyla kendini belli ediyor catlayinca da yumurta dollenmeye hazir anlamina mi geliyor yanlis mi biliyorum? O zamna devam edeyim ben insallah bu ay tuttururum her ne kdr hasta da olsam bi ay daha cope gitsin istemiyorum

Kızlar hamilelik denemesinde ilk ayım yumurtlama günlerimi değerlendirdim herkes gibi bende hamilelik bekliycem bu ay. Batım 7 ekim ama 8 ekim eşimin Doğum günü. Erken hamilelik testi yapıcam sizce kızlar eğer hamile olursam bunu Doğum günü sürprizi yapmak istiyorum sizce bunu nasıl yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var değerli anne adayları

çok teşekkür ederim canım zten test yapmayada gücüm yok aklımdan devamlı uzaklaştırmaya çalışıyorum adetim gecikirse yaparım gecikmezse yapmayı 13. günde olsa düşünmüyorum .çünkü bilinç altı koşullu bir şekilde o hissiyata kapılıyor ve devamlı ilaç kan verme hastane doktor muayene psikoloji iyice etkileniyor .haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğim 16.gün oluyor bakalım ne olacak sonuçlar

Dogru biliyosun canim mutlaka degerlendir bak bu haftayi

canım kimi doktor direk alttan bakıyor ve ölçüyor kimiside idrar şıkışık gel diyor karından bakıyor ölçüyor doktoruna bağlı takip ederek gelişimini izliyor

Can'ım uzayan akıntı yumurtlama olacagına işaret. Yumurtlama olduktan sonrada bi akıntı oluyor bu akıntının geldiği üç dört günü degerlendirmek önemli. Benim çatlamalarım kendini belli ediyor akıntım cok az ama belimde ve kasıklarımda agrı oluyor.yumurta çatlayınca eğer rahminde sperm varsa dölleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…