çok teşekkür ederim canım benim.umarim öyle şeylere gerek kalmadan olur yaaCahillikle alakali dgil canim korkabilir insan. Mesela benim ilk hamileligimde alt taraftan cok kotu muayeneler edildi ben tiksindim yani. Simdi en ufak bir iltihapta falan gidince doktora alttan muayene isteyince reddediyorum normal olarak. Ama o konuda gitmedim hic doktora o yuzden bir bilgim yok
İnsallah canim cunku o muayene gercekten insani cok korkutuyorçok teşekkür ederim canım benim.umarim öyle şeylere gerek kalmadan olur yaa
Canım bende aynı gün çatlatma iğnesi olmuşum seninle, yanlız ben 20 eylülde aşılama yaptırdım bana doktorum adet gününde bakıcaz dedi yani 5 ekim seninkide adet gününde belli olur sanırım, ama dayanamazsan bir iki gün öncesindede kan da çıkar ama idrara emin olamadım şuandamerhaba kızlar benimde çatlatma iğnemin 11.günü test yapmaya krookuyorum yapmıyacagımda sanırım ama klomen kullanımından sonra aksıklarım hep agrıdı catlatmaı ıgnesınden sonra rahatlar diye düşündüm ama olmadı oturdugumda kalktıgımda bir baskı var göğüslerim çok hassas inş hamileyimdir. ama hep kötüsünü düşünüyorum.
sizce çatlatma iğmesinden kaç gün sonra belirtiler başlar
Dollenme gerceklesirse canim bildigim kadariyla soyluyorum yanlissa arkadaslar duzeltir zaten her gun digerine gore iki kat artiş basliyor hormondaKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum döllenme olduktan sonra beta değeri bekleyip bekleyip sonradan artarmı yoksa hemen artmayamı başlar ?
kizlar ya bi sorum olacak.ben doktora gitmeye korkan birisiyim de hani siz yaziyorsunuz ya doktor henüz yumurtan olgunlasmamis veya su gun olgunlaşck yaziyorsnz ya onu nasıl anliyor doktor nasıl bakiyor.ultrasonla mi neyle bakiyor.deneyimlerinizi paylasirmisiniz.bana cahil diyebilirsiniz ama henüz gicbir arastirma yapmadim yalnizca sizleri takip ediyorum
Hayirlisi olsun bakalim canim. Benimde dün akintim oldu adet sonrasi 14.günümdeyim uzayan seffaf akintimi dün net bi sekilde gordum usuttugum icin dun yapamadik cok hastaydim usutmusum afedersin istifra ettim oyle rahatladım resmen hala da kirginlik var belim kopacak gibiydi dun bugun hafif terlemem oluyor vucut disari atiyor galibaEvet canim biri adetten bikac gun sonra oldu digeri de yumurtlama gunumun sonunda oldu. O son gunden biraz umudum var iste
Sessiz takipcinizim ben canım yorum yapmam gereken yerde dahil oluyorum heyecan yok açıkçası takip etmiyorum artik belirtilerimi
Yok canim mutlaka devam et. Cunku yumurtlama gununden bikac gun oncesi ve bikac gun sonrasini degerlendirmek cok onemliHayirlisi olsun bakalim canim. Benimde dün akintim oldu adet sonrasi 14.günümdeyim uzayan seffaf akintimi dün net bi sekilde gordum usuttugum icin dun yapamadik cok hastaydim usutmusum afedersin istifra ettim oyle rahatladım resmen hala da kirginlik var belim kopacak gibiydi dun bugun hafif terlemem oluyor vucut disari atiyor galibao akintili gunu kacirdigim icin uzuluyorum bugun cook cook az gelmis minnacik acaba adete kadar devam etsem mi iliskiye yumurtlamayi kacirmismiyimdir bilmiyorum
Bende etmeyeyim diyorum ama sonra buraya bakinca elimde degil yine kendimi dinliyorumSessiz takipcinizim ben canım yorum yapmam gereken yerde dahil oluyorum heyecan yok açıkçası takip etmiyorum artik belirtilerimi
Kana karisana kadar belli bi artma oluyor kisiden kisiye deisen hormonlarimiza gore..9. Gunden sonra kana karisip 2 gune 2 katina en az cikmasi gerekiyor saglikli gebelik icin canim.oyuzden kimisi adete 1 2 gun kala baktrirs 60 70 cikar.kimisinin 300 500 cikar.basladigi noktayi bilemiyrz malesefKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum döllenme olduktan sonra beta değeri bekleyip bekleyip sonradan artarmı yoksa hemen artmayamı başlar ?
Rabbim insallah hayirli haberler alacagimiz günleri bize ve sana gosterir canim gercekten ilgin ve alakan icin arkadaşlar ve kendi adima tesekkur ediyoruzSessiz takipcinizim ben canım yorum yapmam gereken yerde dahil oluyorum heyecan yok açıkçası takip etmiyorum artik belirtilerimi
Yani bu akinti oldugu zaman mi yumurtlamis oluyorum ? Yumurtlama ve yumurtanin catlamasi ne oluyor hep karisiyor ya. Bu seffaf uzayan Akinti; yumurtlama oldugunu yani olgunlasan yumurtanin olustugunu mu ifade ediyor? Catlamasi da agriyla sanciyla kendini belli ediyor catlayinca da yumurta dollenmeye hazir anlamina mi geliyor yanlis mi biliyorum? O zamna devam edeyim ben insallah bu ay tuttururum her ne kdr hasta da olsam bi ay daha cope gitsin istemiyorumYok canim mutlaka devam et. Cunku yumurtlama gununden bikac gun oncesi ve bikac gun sonrasini degerlendirmek cok onemli
Canim catlatma ignesi dedigimiz sey zaten hamilelik hormonu.bende 2 kere yaptrdm bu ay yaptrmiycam cunku asil problem esimdeymis..benim deli gibi agrim oldu ilkinde kac kere doktoru aradim ters giden bisey mi var diye.bacagimi kaldramiydm adim atamiyordum okadar hassaslasmisti kasiklarim.ve goguslerimin acisindan sizlamasndan son bikac gun uyuyamamistim adete yakin.agri olmasi iyi dediler ama tutmadi..2. Ay agrim olmadi zadece hamile gibi halsizlik yorgunluk bulanti kasiklarda batma gogus hassasiyeti ..ama oda tutmadi.yani belirti arama bence herkeste deisiyor sonra yikiliyor insan.ve 13. Gun dolmadanda cikmaz bosuna test yapma
Dogru biliyosun canim mutlaka degerlendir bak bu haftayiYani bu akinti oldugu zaman mi yumurtlamis oluyorum ? Yumurtlama ve yumurtanin catlamasi ne oluyor hep karisiyor ya. Bu seffaf uzayan Akinti; yumurtlama oldugunu yani olgunlasan yumurtanin olustugunu mu ifade ediyor? Catlamasi da agriyla sanciyla kendini belli ediyor catlayinca da yumurta dollenmeye hazir anlamina mi geliyor yanlis mi biliyorum? O zamna devam edeyim ben insallah bu ay tuttururum her ne kdr hasta da olsam bi ay daha cope gitsin istemiyorum
kizlar ya bi sorum olacak.ben doktora gitmeye korkan birisiyim de hani siz yaziyorsunuz ya doktor henüz yumurtan olgunlasmamis veya su gun olgunlaşck yaziyorsnz ya onu nasıl anliyor doktor nasıl bakiyor.ultrasonla mi neyle bakiyor.deneyimlerinizi paylasirmisiniz.bana cahil diyebilirsiniz ama henüz gicbir arastirma yapmadim yalnizca sizleri takip ediyorum
Can'ım uzayan akıntı yumurtlama olacagına işaret. Yumurtlama olduktan sonrada bi akıntı oluyor bu akıntının geldiği üç dört günü degerlendirmek önemli. Benim çatlamalarım kendini belli ediyor akıntım cok az ama belimde ve kasıklarımda agrı oluyor.yumurta çatlayınca eğer rahminde sperm varsa dölleniyoYani bu akinti oldugu zaman mi yumurtlamis oluyorum ? Yumurtlama ve yumurtanin catlamasi ne oluyor hep karisiyor ya. Bu seffaf uzayan Akinti; yumurtlama oldugunu yani olgunlasan yumurtanin olustugunu mu ifade ediyor? Catlamasi da agriyla sanciyla kendini belli ediyor catlayinca da yumurta dollenmeye hazir anlamina mi geliyor yanlis mi biliyorum? O zamna devam edeyim ben insallah bu ay tuttururum her ne kdr hasta da olsam bi ay daha cope gitsin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?