Canımmmmm çok geçmiş olsun inşaallah en tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim bizlere
Ohhhhh Sefan olsun Allah muhabbetinizi daim etsin balımmm
Böyle durumlar bize de umut oluyor çok güzel canım maşallah yaBenim de aynı ikinci çizgiyi görebilecek miyim birgün merak ediyorum
Kız Zehra resmin beni çok güldürüyor. Ben sigarayı bıraktımSagolasin canim benimmmm amin insallah hepimize nasip olur. Sen nasilsin rahm filmi cektrdn mi
Yeter ki Rabbim ol desin :) Çok sevindim ya hadi git kan ver böyle stresle beklemekten iyidir. Günün geçti senin zaten. 2 gün sonra tekrar kan verirsin artışı görmek için.inşallah canım inşallah gerçekten mucize inanamıyorum hala o kdar uğraş aylarca 2 günde bir hehehe :))
İnşallahcanım bende öyle diyordum hiç göremicem diye hatta bünye o kadar olumsuza alışmış ki olumluyu zor Kabul ettiinanamadım bir türlü o derece yani umudunu asla kaybetme hiç beklemediğin bir anda gelecek bebişin
Kız Zehra resmin beni çok güldürüyor. Ben sigarayı bıraktım
Mide bulantılarım başlayıp kusunca istek gitti biranda ben de anlamadım. Yani bırakmış sayılırım herhalde dün akşam eşimin sigarasından bir nefes aldım o kadar. Buna şükür :) Gündüz hiç aklıma gelmiyor içen olmasa akşam da gelmez.Ooo tebriklerrr :)) ben hâlâ çırpınıyorum rahatca iceyim birakcm insallah... alistin dimi aramiyosun
Yeter ki Rabbim ol desin :) Çok sevindim ya hadi git kan ver böyle stresle beklemekten iyidir. Günün geçti senin zaten. 2 gün sonra tekrar kan verirsin artışı görmek için.
İyi yapiyosun canim, baya yordu seni bu olay dinlen kendine gel yeni maclara bomba gibi hazir ol
hi hi, ben cok rahatim o konuda cok sukur gelisi guzel takiliyoruz. Bi iki gune pik yapar diye dusunuyorum
Mide bulantılarım başlayıp kusunca istek gitti biranda ben de anlamadım. Yani bırakmış sayılırım herhalde dün akşam eşimin sigarasından bir nefes aldım o kadar. Buna şükür :) Gündüz hiç aklıma gelmiyor içen olmasa akşam da gelmez.
Günde 1 paket sigaradan 1 nefese düşmek benim için de gurur verici dur bakalım bu akşam inşallah onu da yapmam :) Sağol canım darısı başına.Boyle boyle birakir hic icmezsin insallah canim bu bile buyuk gelisme basarilarinin devamini dilerim :))
Bence söyle kocana o da içmesin. Ben çok az içerdim hamilelikten önce. Hamilelik öncesi bıraktım. Bazen canım istiyor bir fırt cekeyim diyorum esime hayır olmaz söyle böyle. Ee diyorum sen yanımda içtiğinde bizi zehirliyorsun diye. O zaman konuşamıyor işteGünde 1 paket sigaradan 1 nefese düşmek benim için de gurur verici dur bakalım bu akşam inşallah onu da yapmam :) Sağol canım darısı başına.
evet kuzum ilk bende hep dua ediyorum hepimize. bugün kontrolüm var işte 4. günüm iğne kullanıyorum gonalf . heyecanlıyım ya korkuyorum gerçi anestezi filan dedi hissetmiceksin dedi ama ne biliyim:) İnşallah bende senin gibi artık pozitif düşünmeye başlarım. haberdar ederim merak etme zaten olmazsa bi süre ara vericem canım.
Günde 1 paket sigaradan 1 nefese düşmek benim için de gurur verici dur bakalım bu akşam inşallah onu da yapmam :) Sağol canım darısı başına.
yarin merkeze gidecegiz kanda baktiricam varsa dusukte olsa cikar heralde kiz dahada baktrmam adet olana kadar 4 gunum var adete ,esimde stres yapiyosun oluruna birak bekleyelim adeti dior uyuz oluyorum ben cok sabirsizim
Bana da bir el atın hanımlarMerhaba kızlar. Bugün gecikmemin 13. günü ve sabah kan ile idrar testi verdim, yarın sonuçları alacağım inşaAllah.
Gece acıdan sızıdan hiç uyuyamadım. Belim, bacaklarım, yumurtalıklarım, kasıklarım hep sızladı. Rahmim bile sızladı ilk kez. Bu sabahta baktım yüzümde 2 tane ve baldırımda da bir kaç tane sivilce çıkmış kaşınıyor hâlâ. Normalde baldırlarımda böyle sivilce çıkmadı hiç bir zaman.
Sizce belirti olabilir mi?
Zehram daha iyi ol ya bn anlamszca su 1 haftadr cok içe kpndm bı kaçdakıka kryflym sonra yıne moraşım bozuluyr sebepszce sankı canımı sıkan bişey varmş gıbı ruhum daralıyr buraya grp grp cıkıyrm sadece depresyonlardaym anlycgn cnm sizinlede ilgilnemedımSebepsiz yere cocugu olmayan cokk insan var. Biz buna nasip diyoruz biliyosn. Nasibi yokmus daha. Her ay yeni umut malum umudumuz tam cok sukur.. rahm filmini cektr bakalim en ufak yapisiklik bile varsa gebelige engel insallah rahim filmi vesilen olur gebelige.. degerim dusmus bende sukur iyiyim canim Allah bundan geri koymasin
Sağol btnmmmNisaberatim canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağını doldursun ...
Farkndayiz kayipsin bu ara canim pek ortalikta gorunmuyorsun... regl yaklastigi zamn boyle oluyo insan canim. Hem regl habercisi hem gebelik. Yani bu kadinlarin kacinilmaz sonu. Her ay... daraldikca dua et oku ufle kuzum Rabbim ferahlik versin insllahZehram daha iyi ol ya bn anlamszca su 1 haftadr cok içe kpndm bı kaçdakıka kryflym sonra yıne moraşım bozuluyr sebepszce sankı canımı sıkan bişey varmş gıbı ruhum daralıyr buraya grp grp cıkıyrm sadece depresyonlardaym anlycgn cnm sizinlede ilgilnemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?