2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canımmmmm çok geçmiş olsun inşaallah en tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim bizlere
Ohhhhh Sefan olsun Allah muhabbetinizi daim etsin balımmm

Sagolasin canim benimmmm amin insallah hepimize nasip olur. Sen nasilsin rahm filmi cektrdn mi

Böyle durumlar bize de umut oluyor çok güzel canım maşallah ya Benim de aynı ikinci çizgiyi görebilecek miyim birgün merak ediyorum

canım bende öyle diyordum hiç göremicem diye hatta bünye o kadar olumsuza alışmış ki olumluyu zor Kabul etti inanamadım bir türlü o derece yani umudunu asla kaybetme hiç beklemediğin bir anda gelecek bebişin

inşallah canım inşallah gerçekten mucize inanamıyorum hala o kdar uğraş aylarca 2 günde bir hehehe :))
Yeter ki Rabbim ol desin :) Çok sevindim ya hadi git kan ver böyle stresle beklemekten iyidir. Günün geçti senin zaten. 2 gün sonra tekrar kan verirsin artışı görmek için.

Ooo tebriklerrr :)) ben hâlâ çırpınıyorum rahatca iceyim birakcm insallah... alistin dimi aramiyosun
Mide bulantılarım başlayıp kusunca istek gitti biranda ben de anlamadım. Yani bırakmış sayılırım herhalde dün akşam eşimin sigarasından bir nefes aldım o kadar. Buna şükür :) Gündüz hiç aklıma gelmiyor içen olmasa akşam da gelmez.

İyi yapiyosun canim, baya yordu seni bu olay dinlen kendine gel yeni maclara bomba gibi hazir ol
hi hi, ben cok rahatim o konuda cok sukur gelisi guzel takiliyoruz. Bi iki gune pik yapar diye dusunuyorum

Az kalmis yarin olabilir pikinnn :)) hayirli sonuc al bu ay insallahh... seninki kimyasal miydi bu ay? Oyle hatrliyorum sanki

Boyle boyle birakir hic icmezsin insallah canim bu bile buyuk gelisme basarilarinin devamini dilerim :))

Boyle boyle birakir hic icmezsin insallah canim bu bile buyuk gelisme basarilarinin devamini dilerim :))
Günde 1 paket sigaradan 1 nefese düşmek benim için de gurur verici dur bakalım bu akşam inşallah onu da yapmam :) Sağol canım darısı başına.

Günde 1 paket sigaradan 1 nefese düşmek benim için de gurur verici dur bakalım bu akşam inşallah onu da yapmam :) Sağol canım darısı başına.
Bence söyle kocana o da içmesin. Ben çok az içerdim hamilelikten önce. Hamilelik öncesi bıraktım. Bazen canım istiyor bir fırt cekeyim diyorum esime hayır olmaz söyle böyle. Ee diyorum sen yanımda içtiğinde bizi zehirliyorsun diye. O zaman konuşamıyor işte Gitsin ötede içsin.

Nasibi varsa olacak insallah canim kendine stres yapma negatif dusunduk biseye yaramadi pozitif olalim bu sefer ise yarar insallah Rabbim nasip etsin emeklerinizi goruyo kucaginizi bos birakmasin insallahhh

yarin merkeze gidecegiz kanda baktiricam varsa dusukte olsa cikar heralde kiz dahada baktrmam adet olana kadar 4 gunum var adete ,esimde stres yapiyosun oluruna birak bekleyelim adeti dior uyuz oluyorum ben cok sabirsizim

Varsa cikar okeanoss00 unda adetine 4-5 gun kala ogrendi zaten. Darisi sana. Hayrlisi olsun insallah hakkinizda

Selam kızlar,
size bir sorum olacak. Ben tahminimce 9 martta yumurtladım:) adetim ise 20 mart. şimdi benim gebelik varsa ne zaman belirtileri belli olur?

Bana da bir el atın hanımlar

Zehram daha iyi ol ya bn anlamszca su 1 haftadr cok içe kpndm bı kaçdakıka kryflym sonra yıne moraşım bozuluyr sebepszce sankı canımı sıkan bişey varmş gıbı ruhum daralıyr buraya grp grp cıkıyrm sadece depresyonlardaym anlycgn cnm sizinlede ilgilnemedım

Farkndayiz kayipsin bu ara canim pek ortalikta gorunmuyorsun... regl yaklastigi zamn boyle oluyo insan canim. Hem regl habercisi hem gebelik. Yani bu kadinlarin kacinilmaz sonu. Her ay... daraldikca dua et oku ufle kuzum Rabbim ferahlik versin insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…