13.gunu mu ? Gecikmenin ?Bana da bir el atın hanımlar
17-18 i gibi belli olur bence. Ben adetime 3 gün kala öğrenmiştim meselaSelam kızlar,
size bir sorum olacak. Ben tahminimce 9 martta yumurtladım:) adetim ise 20 mart. şimdi benim gebelik varsa ne zaman belirtileri belli olur?
canım belirtilerde mi o zaman başlar. benim şimdilik sadece göğüslerim şiş ve ağrıyor. ama her adetten önce olur17-18 i gibi belli olur bence. Ben adetime 3 gün kala öğrenmiştim mesela
saol canım adetim biteli 10 gün oldu bu kadar çabuk gebelik olmazilacın öyle bi yan etkisi var malesef ağır bir ilac. ama dostinex kullanirken hamile kalan da çok insan var. hakkınızda hayırlısı olsun
evet canım 32 çıktı değerim bebek istiyorum sanırım ondan olmuyorArkadasim kullaniyodu ondada oldu canim normal.. prolaktin yuksekligi icin mi
Kız Zehra resmin beni çok güldürüyor. Ben sigarayı bıraktım
Tam bırakmış sayılmam bir nefes dahi çekmeyince bıraktım dicem ama son 1 haftadır sadece 1 nefes günde :)aynen kız zahranın resmini görünce sen geldin aklıma soracaktım ama dedim yarasını kaşımayım belki zorlanıyorsun diye...
Ama cok güzel bırakmışsın aferin sana kız...
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım korkma tıkanıklık yoksa hiçbirşey hissedilmiyor inşallah açıktır
canımmm hadi hayırlı haberlere ınsallah
Sagolasin canim benimmmm amin insallah hepimize nasip olur. Sen nasilsin rahm filmi cektrdn mi
Çok geçmiş olsun canım. Bir sorun yokmuş değil mi?
Teşekkür ederim canım Yok dediler canımÇok geçmiş olsun canım. Bir sorun yokmuş değil mi?
Teşekkür ederim canım Yok dediler canım
Valla vardı 3 5 tane ondan içtim iki tane canm regıl donmndeym dıye içtim sıkıntı yokFarkndayiz kayipsin bu ara canim pek ortalikta gorunmuyorsun... regl yaklastigi zamn boyle oluyo insan canim. Hem regl habercisi hem gebelik. Yani bu kadinlarin kacinilmaz sonu. Her ay... daraldikca dua et oku ufle kuzum Rabbim ferahlik versin insllah
Ben hamileliğimi öğrendikten sonra ( regle 5 gün kala) sürekli kasıklarımda batmalar yaşadım hala da devam ediyor eskisi kadar sık olmasa da. Normal sanırım rahim büyüdüğü için oluyormuş.kızlar dün gece çok agrım olmuştu, ara ara sızlamalar batmalar. bugun daha ıyı hafıfledı bu agrılar nıye oluyor
Ben hamileliğimi öğrendikten sonra ( regle 5 gün kala) sürekli kasıklarımda batmalar yaşadım hala da devam ediyor eskisi kadar sık olmasa da. Normal sanırım rahim büyüdüğü için oluyormuş.
Evet canım 13. gün gecikmemin ama benim durum biraz farklı. Âdet gecikmemin 3. günü ilişki yaşadım ben yani daha 10 gün oldu, evde testte çıkmaz. Şubat ayında da hiç bir yakınlaşma olmadı ama ilişki yaşadığım gün zaten 3 gün gecikmiştim. Normalde böyle gebe kalmak biraz ihtimal dışı ama belki diye test yaptırayım dedim çünkü ilk kez bu kadar geciktim.13.gunu mu ? Gecikmenin ?
Idrar testini sen neden evde yapmadin ki kendin.... eger adetin duzenliyse gebelik var o zaman, belirtilerde o yonde zaten.. hayrlisi hakknda
Yav dur evham yapma neden anormal olsun. İçtiğin su miktarından tut da ne kadar süre tuttuğuna bağlı olarak o siliklik değişiyor hiç çıkmayadabiliyor. Sakin ol ve biran önce kan testi yaptır için rahatlasın.anladım cnm.
sen adete 5 gün kala silik çizgiyi yakalamışsın ben adet 3gün geçikince yakaladım anormal mi bu kadar geç olması :/
Yav dur evham yapma neden anormal olsun. İçtiğin su miktarından tut da ne kadar süre tuttuğuna bağlı olarak o siliklik değişiyor hiç çıkmayadabiliyor. Sakin ol ve biran önce kan testi yaptır için rahatlasın.
hiç stres yapma zaten emin ol bu ilaç cok etkili hemen dusurmustu benimkini hemde 0,a .. insallah hayirlibzamanda nasip eder Allahsaol canım adetim biteli 10 gün oldu bu kadar çabuk gebelik olmazilaçtan
evet canım 32 çıktı değerim bebek istiyorum sanırım ondan olmuyor
Dr kürtajdan çıkan örneği pataolojye göndereceğini ordan gelecek cevaba göre rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişemeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakılacağını ve kürtaj sonrasında değerlerin düşmesinin takibi yapılacağını düşerse iğneye gerek kalmayacağını düşmez ve dış gebelik sonucu gelirse iğne vuracağını söyledi arkadaşım
Az kalmis yarin olabilir pikinnn :)) hayirli sonuc al bu ay insallahh... seninki kimyasal miydi bu ay? Oyle hatrliyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?