2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.

Canımmmmm çok geçmiş olsun inşaallah en tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim bizlere
Ohhhhh Sefan olsun Allah muhabbetinizi daim etsin balımmm

E var :) Kan tahlili verdin mi? Çok tebrik ediyorum Rabbim kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin inşallah.

canım kan vermedim. korkuyorum kan veririm sonra adet olurum diye :) biraz beklicem çok silik çizgim adet olmazsam bu hafta cmartesi kan vericem . belki cok olumsuz duusnuyorsun dıceksınız ama napayım kanda ogrenmıyım en azndan ıstıyorum

Ben bundan daha az belirginken vermiştim :) Olmuşla ölmüşe çare yok ama yine de sen bilirsin canım.

hiç yaşamadım canım kimyasal gebeliğim bile olmadı adetim sürekli gecikirdi adet düzensizliği olduğu için hep test yapardım silik çizgiye bile şahit olamamıştım
Böyle durumlar bize de umut oluyor çok güzel canım maşallah ya Benim de aynı ikinci çizgiyi görebilecek miyim birgün merak ediyorum

Merhaba kızlar. Bugün gecikmemin 13. günü ve sabah kan ile idrar testi verdim, yarın sonuçları alacağım inşaAllah.

Gece acıdan sızıdan hiç uyuyamadım. Belim, bacaklarım, yumurtalıklarım, kasıklarım hep sızladı. Rahmim bile sızladı ilk kez. Bu sabahta baktım yüzümde 2 tane ve baldırımda da bir kaç tane sivilce çıkmış kaşınıyor hâlâ. Normalde baldırlarımda böyle sivilce çıkmadı hiç bir zaman.

Sizce belirti olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…