2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım belirtilerde mi o zaman başlar. benim şimdilik sadece göğüslerim şiş ve ağrıyor. ama her adetten önce olur
bir de ani hareket edince yumurtalıklarıma sancı giriyor
adet olacağım galiba.
Canım adet belirtileriyle çok karıştırılıyor ama... Bende göğüs hassasiyeti, baş dönmesi, mide bulantısı ve koku hassasiyeti olmuştu. Arkadaşım sen hamile olmayasın demese test yapmazdım yani öyle düşün Reglimi bekliyordum çünkü

Iyiyim bende canim mide bulantilarim azaldi cok sukur sadece yanmalar var suanda.onlarda hamilelegin bir parcasi artik yapacak bisey yok.ne yaptin gittin mi doktora ne tedavisi yapacaksiniz bu ay?

Iyiyim bende canim mide bulantilarim azaldi cok sukur sadece yanmalar var suanda.onlarda hamilelegin bir parcasi artik yapacak bisey yok.ne yaptin gittin mi doktora ne tedavisi yapacaksiniz bu ay?
Mide yanması için, yatarken başının altına yüksek yastık koy canım bir de galviskon şurup iyi geliyor. Çok şikayetciysen şayet doktoruna danışıp kullanabilirsin

Cok gecmis olsun canim

Hi hi olabilir, takvimim cuma gunu yum gunu olarak gosteriyor. Evet canim, esimin dogum gunune supriz yapmistim. dedim bebisimiz geliyor, sonraki gunde lekeler geldi :)

Canim benim ya benim esiminde dogum gunu nisanin 4unde. Biz dogum gunu suprizini kacirdik olsun diger aylara kaldi umutlarr :)

Subat ayinda hic mi olmadi. 14 subatta da mi :) bitane bile olduysa belkimmm tutmustur mucize bu ne zaman gerceklesecegi belli olmaz varsa zaten kanda cikar hayirli sonucla gel insallah haber ver bende merak ettim

saol canım adetim biteli 10 gün oldu bu kadar çabuk gebelik olmaz ilaçtan

evet canım 32 çıktı değerim bebek istiyorum sanırım ondan olmuyor

Cok yuksek cikmamis moralini bozma canim stresten de yukselebiliyo Rabbm sifani versin

amin canım sen kaç tane içmiştin
bi paket kullanmıştım.haftada iki gun kullanıyodum..gece yatmadan evvel içip yatıyordum oyle fazla yan etki yapmıyordu bi kac defa ciddi baş dönmesi yaşadım .sende gece uyumadan ic

bi paket kullanmıştım.haftada iki gun kullanıyodum..gece yatmadan evvel içip yatıyordum oyle fazla yan etki yapmıyordu bi kac defa ciddi baş dönmesi yaşadım .sende gece uyumadan ic
bende öyle yapıyorum ama mide yanması bulantı baş dönmesi kendimi kaldıramıyorum hep yatmak istiyorum daha fazla ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

Subat ayinda hic mi olmadi. 14 subatta da mi :) bitane bile olduysa belkimmm tutmustur mucize bu ne zaman gerceklesecegi belli olmaz varsa zaten kanda cikar hayirli sonucla gel insallah haber ver bende merak ettim

Olmadı canım Ocakta oldu ama korundum. Şubat 1-6 arası âdet oldum. Bu ayın 4ünde oldu sadece yani benimki baya bir mucize olur gebeysemçok şaşırırım.

İlişkiden 10 gün sonra çıkar değil mi kan ve idrarda canım?

gelmucizegel Allah kolaylık versin canım. Bunlar olağan şeyler inşallah zamanla geçecek. Bende gittim doktora iğne vuruldum bu ay da olmazsa artık hsg çekilecek hayırlısı

Adet gününün iki gün gecikti sonra geldi ilk gün Yoğun geldi ve kasık ağrım vardı fazlasıyla Ama akşama doğru azaldı gece hiç gelmedi ugün İkinci günüm çok az geliyor normalde çok yoğun olurdu kesik kesik ve az az geliyor acaba hamile olabilir miyim artı baş dönme ve kasık batması var lutfen cvap vrrnn

İlişkiden 10 gün sonra çıkar değil mi kan ve idrarda canım?

Idrarda henuz cikmaz ama kanda cikabilir regle bir haftadan az kaldi sanirim.

Bide iliskiden degil yumurtlamadan sonraki gunden sayacaksin. Ne zaman yumurtladigini biliyosan tahminde bulunabilirz.

Idrarda henuz cikmaz ama kanda cikabilir regle bir haftadan az kaldi sanirim.

Bide iliskiden degil yumurtlamadan sonraki gunden sayacaksin. Ne zaman yumurtladigini biliyosan tahminde bulunabilirz.

BAT 2 Marttı canım. Diğer BAT 31 Mart. Yumurtlama sanırım 15 Şubat civarıydı emin değilim.

Kizlar bugun merkeze gittik ve tahlillerimi yaptirdim
Catlamadan sonraki 8.gun bugun adetime taminen 4 gun var ve BETA :0.84

Tsh yuksekti 14 gundur ilac kullaniyordum 5.941 idi simdi 0.469 birden bu kadar duser miiiii ???
Cok moralim bozulduuuu lutfen destek((

Hangisine uzuleyim tsh bu kadar dusuklugude hamile kalmada sknti degilmi
Gebelikte negatif cikti hic olmazsa dusukte olsaa yukselmeye baslamistir diye umuyodum ama nasip....uzun yazdim kusura bakmayin dibe dustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…