Canım adet belirtileriyle çok karıştırılıyor ama... Bende göğüs hassasiyeti, baş dönmesi, mide bulantısı ve koku hassasiyeti olmuştu. Arkadaşım sen hamile olmayasın demese test yapmazdım yani öyle düşüncanım belirtilerde mi o zaman başlar. benim şimdilik sadece göğüslerim şiş ve ağrıyor. ama her adetten önce olur
bir de ani hareket edince yumurtalıklarıma sancı giriyor
adet olacağım galiba.
Iyiyim bende canim mide bulantilarim azaldi cok sukur sadece yanmalar var suanda.onlarda hamilelegin bir parcasi artik yapacak bisey yok.ne yaptin gittin mi doktora ne tedavisi yapacaksiniz bu ay?Allah razi olsun . İyiyiz şükür yarin kontrol var bakayım büyümüş mü yumurta bekliyoruz öyle. İlaçlar dün bitti. Allah hayr etsin. Sen nasılsin nasıl gidiyor hamilelik canım herşey yolundadır insalah
Mide yanması için, yatarken başının altına yüksek yastık koy canım bir de galviskon şurup iyi geliyor. Çok şikayetciysen şayet doktoruna danışıp kullanabilirsinIyiyim bende canim mide bulantilarim azaldi cok sukur sadece yanmalar var suanda.onlarda hamilelegin bir parcasi artik yapacak bisey yok.ne yaptin gittin mi doktora ne tedavisi yapacaksiniz bu ay?
Cok gecmis olsun canim
Hi hi olabilir, takvimim cuma gunu yum gunu olarak gosteriyor. Evet canim, esimin dogum gunune supriz yapmistim. dedim bebisimiz geliyor, sonraki gunde lekeler geldi :)
Evet canım 13. gün gecikmemin ama benim durum biraz farklı. Âdet gecikmemin 3. günü ilişki yaşadım ben yani daha 10 gün oldu, evde testte çıkmaz. Şubat ayında da hiç bir yakınlaşma olmadı ama ilişki yaşadığım gün zaten 3 gün gecikmiştim. Normalde böyle gebe kalmak biraz ihtimal dışı ama belki diye test yaptırayım dedim çünkü ilk kez bu kadar geciktim.
saol canım adetim biteli 10 gün oldu bu kadar çabuk gebelik olmazilaçtan
evet canım 32 çıktı değerim bebek istiyorum sanırım ondan olmuyor
amin canım sen kaç tane içmiştinhiç stres yapma zaten emin ol bu ilaç cok etkili hemen dusurmustu benimkini hemde 0,a .. insallah hayirlibzamanda nasip eder Allah
amin canım evet yüksek değil ama ilaç mahvetti beniCok yuksek cikmamis moralini bozma canim stresten de yukselebiliyo Rabbm sifani versin
bi paket kullanmıştım.haftada iki gun kullanıyodum..gece yatmadan evvel içip yatıyordum oyle fazla yan etki yapmıyordu bi kac defa ciddi baş dönmesi yaşadım .sende gece uyumadan icamin canım sen kaç tane içmiştin
bende öyle yapıyorum ama mide yanması bulantı baş dönmesi kendimi kaldıramıyorum hep yatmak istiyorum daha fazla ne kadar dayanabilirim bilmiyorumbi paket kullanmıştım.haftada iki gun kullanıyodum..gece yatmadan evvel içip yatıyordum oyle fazla yan etki yapmıyordu bi kac defa ciddi baş dönmesi yaşadım .sende gece uyumadan ic
Subat ayinda hic mi olmadi. 14 subatta da mi :) bitane bile olduysa belkimmm tutmustur mucize bu ne zaman gerceklesecegi belli olmaz varsa zaten kanda cikar hayirli sonucla gel insallah haber ver bende merak ettim
İlişkiden 10 gün sonra çıkar değil mi kan ve idrarda canım?Subat ayinda hic mi olmadi. 14 subatta da mi :) bitane bile olduysa belkimmm tutmustur mucize bu ne zaman gerceklesecegi belli olmaz varsa zaten kanda cikar hayirli sonucla gel insallah haber ver bende merak ettim
İlişkiden 10 gün sonra çıkar değil mi kan ve idrarda canım?
Idrarda henuz cikmaz ama kanda cikabilir regle bir haftadan az kaldi sanirim.
Bide iliskiden degil yumurtlamadan sonraki gunden sayacaksin. Ne zaman yumurtladigini biliyosan tahminde bulunabilirz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?