Kızlar hamilelik denemesinde ilk ayım yumurtlama günlerimi değerlendirdim herkes gibi bende hamilelik bekliycem bu ay. Batım 7 ekim ama 8 ekim eşimin Doğum günü. Erken hamilelik testi yapıcam sizce kızlar eğer hamile olursam bunu Doğum günü sürprizi yapmak istiyorum sizce bunu nasıl yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var değerli anne adayları
Ayyy cok hoş canım yaaa su an bile hamile moduna girdim ya cok tatlıDogumgunu hediyesi olarak iki tane patik ve yanına not olarak :
Babacim henüz çok minigim ama varligimin sende büyük bir yer kapliyacagini BİLİYoRUm!!! Seni, annem ve ben çok Seviyoruz! :))
Tamam canim gün asiri yapmaya devam edeyim o zaman ben olursa olur olmazsa kismet elimizden geleni yapiyoruzDogru biliyosun canim mutlaka degerlendir bak bu haftayi
Benim dün yogun bi zekilde uzayan seffaf akintim geldi yani bi kac gun icinde yumurtam mi olusacak ? Evet catladigi zaman benimde belime veya kasiklarima sanci giriyor bu sira da mi dollenirse tutuyor yoksa bu akinti oldugun da mi kafsm cok karisiyor bu ikisine ne zor işler yahuCan'ım uzayan akıntı yumurtlama olacagına işaret. Yumurtlama olduktan sonrada bi akıntı oluyor bu akıntının geldiği üç dört günü degerlendirmek önemli. Benim çatlamalarım kendini belli ediyor akıntım cok az ama belimde ve kasıklarımda agrı oluyor.yumurta çatlayınca eğer rahminde sperm varsa dölleniyo
Sizde hakkınızı helal edin canım benim sizin sevinclerinizi uzuntulerinizi paylasip takip etmek ilgilenmek beni mutlu ediyor lafi bile olmaz insaAllah hepimize güzel haberleri tez vakitte almak nasip olsunRabbim insallah hayirli haberler alacagimiz günleri bize ve sana gosterir canim gercekten ilgin ve alakan icin arkadaşlar ve kendi adima tesekkur ediyoruzherkesin batini ayri ayri takip ediyosun gelismeleri soruyorsun vs.hakkini helal et
Bebekle çok güzel sürprizler yapılabilir demi canım inşallah oluruz bende ona Doğum gününde bi bebiş vermeyi cok istiyorumKizlar ya benimde bu ay pozitif cikmasini cok istiyorum cunku bat 5 evlilik yildonumu 10 ekim ya
Sizde hakkınızı helal edin canım benim sizin sevinclerinizi uzuntulerinizi paylasip takip etmek ilgilenmek beni mutlu ediyor lafi bile olmaz insaAllah hepimize güzel haberleri tez vakitte almak nasip olsun
İnşaAllah canim benim inşaAllah Rabbim buraya güzel haberleri yazmayi bize de nasip eder İnşaAllahSizde hakkınızı helal edin canım benim sizin sevinclerinizi uzuntulerinizi paylasip takip etmek ilgilenmek beni mutlu ediyor lafi bile olmaz insaAllah hepimize güzel haberleri tez vakitte almak nasip olsun
Aynen canim bi gorsem pozitifiBebekle çok güzel sürprizler yapılabilir demi canım inşallah oluruz bende ona Doğum gününde bi bebiş vermeyi cok istiyorum
Canım evet çatlamadan önce uzayan bi akıntı geliyo şeffaf. Spermin vücutta yasama süresi genelde 48 saat ve bu 72 saate kadar cıkabiliyor erkek saglıklıysa. Yani iki şekilde hamile kalma ihtimalin var yumurta catlamdan önce ilişkiye girmişsen sperm rahminde beklerken yumurtan catlayınca döllenme oluyor. İkincisi ise yumurta çatladıktan sonra ilişkiye girersen gene çatlamıs halde bulunan yumurtayla sperm birleşip hamile kalabiliyor sun. Yumurta çatlamış halde 24 saat duruyo yani kısa bir süre. Sen o akıntı gördükten sonra 4 gün ilişki olmasına dikkat et.Benim dün yogun bi zekilde uzayan seffaf akintim geldi yani bi kac gun icinde yumurtam mi olusacak ? Evet catladigi zaman benimde belime veya kasiklarima sanci giriyor bu sira da mi dollenirse tutuyor yoksa bu akinti oldugun da mi kafsm cok karisiyor bu ikisine ne zor işler yahu
öyle yapcam ama görümcem çok kötü moralimi bpzdu aglıyorum hırsımdan gittim bi test daha yaptım daha koyar koymaz çıkıyor normalde bekleyince çıkardı şimdi koyar koymaz
Akintiyi dun gordum dun de zaten cok hastaydim yapamadik gun asiri yapiyodum yapmayacagimiz gune denk geldi Allahtan aksatmadik 1 kere aksatma oldu bugun iliski gunum akinti dun geldi yani bugun iliski olacak gin asiri iliskiye gore gideyim diyorum yani 1 dolu 1 bos yaomaya devam edeyim hergun yapmaktan sperm kalitesizlesiyor diyorlar ya o yuzden ben yine gun asiriya devam edeyim dimi :)Canım evet çatlamadan önce uzayan bi akıntı geliyo şeffaf. Spermin vücutta yasama süresi genelde 48 saat ve bu 72 saate kadar cıkabiliyor erkek saglıklıysa. Yani iki şekilde hamile kalma ihtimalin var yumurta catlamdan önce ilişkiye girmişsen sperm rahminde beklerken yumurtan catlayınca döllenme oluyor. İkincisi ise yumurta çatladıktan sonra ilişkiye girersen gene çatlamıs halde bulunan yumurtayla sperm birleşip hamile kalabiliyor sun. Yumurta çatlamış halde 24 saat duruyo yani kısa bir süre. Sen o akıntı gördükten sonra 4 gün ilişki olmasına dikkat et.
Aynı heycanı bende yadamıstim alahım bana nasip etmedi ama soyle bi hediye kutusu hazırlayacaktım birkutu kutunun en altına beyaz patik ve not baba siz artık 3 kisiniz ben varım ki:) kan testi sonucu ustune evde yaptıgım gebelık testi ustlerine minik bi yastık gebelikte kendime lazım olacak bitki çayları folik asit vitaminler felan bu ilaclar kafa karıstırmak icin hemen ablamasin diye voyle dusunmustum allahim sana bu kutugu hazırlamayı nasip etsin insallahKızlar hamilelik denemesinde ilk ayım yumurtlama günlerimi değerlendirdim herkes gibi bende hamilelik bekliycem bu ay. Batım 7 ekim ama 8 ekim eşimin Doğum günü. Erken hamilelik testi yapıcam sizce kızlar eğer hamile olursam bunu Doğum günü sürprizi yapmak istiyorum sizce bunu nasıl yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var değerli anne adayları
Devam et canım benim .yani bizde iki gündür gecede iki kez oldu istekten değil amaAkintiyi dun gordum dun de zaten cok hastaydim yapamadik gun asiri yapiyodum yapmayacagimiz gune denk geldi Allahtan aksatmadik 1 kere aksatma oldu bugun iliski gunum akinti dun geldi yani bugun iliski olacak gin asiri iliskiye gore gideyim diyorum yani 1 dolu 1 bos yaomaya devam edeyim hergun yapmaktan sperm kalitesizlesiyor diyorlar ya o yuzden ben yine gun asiriya devam edeyim dimi :)
Ay inşallah Can'ım ya sanki su an hamileyim gibi hissediyorum cok değişik bi heyecan ya allahım nasip et ne olur isteyen herkeseAynı heycanı bende yadamıstim alahım bana nasip etmedi ama soyle bi hediye kutusu hazırlayacaktım birkutu kutunun en altına beyaz patik ve not baba siz artık 3 kisiniz ben varım ki:) kan testi sonucu ustune evde yaptıgım gebelık testi ustlerine minik bi yastık gebelikte kendime lazım olacak bitki çayları folik asit vitaminler felan bu ilaclar kafa karıstırmak icin hemen ablamasin diye voyle dusunmustum allahim sana bu kutugu hazırlamayı nasip etsin insallah
Aglayasim geliyor okudukca boyleAy inşallah Can'ım ya sanki su an hamileyim gibi hissediyorum cok değişik bi heyecan ya allahım nasip et ne olur isteyen herkese
Yani siz 2 gunde bir mi yapiyosunuz genelde ? Ben adetim bitti biteli gun asiri devam ediyorum 1 kere aksattik onun disinda hic aksamadi bugun kasiklarim da agri var cok cok hafif ama daha siddetlenmedi dun akintim gelmisti benim yumlar catlayacak heralde ya hergun mu yapsamk gun asiri mi bilemedimDevam et canım benim .yani bizde iki gündür gecede iki kez oldu istekten değil amayazık eşim yorgun o yüzden ilişkiyle o işi yapamadı oda kendi yöntemiyle denedi ondada ilkinde denk getiremedi neyse işte yaptık sonucta ama kaliteyi bilmiyorum cok kalitesiz olacak bizimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?