2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben iki gundur agliyoru. Perisan oldum ama herkese guclu yonumu gosteriyorum ne yapayım evet kendime stres yapmadim bekledim ama 3 gun gecikmeden sonra kırmızı kart bana resmen yumruk attı
Bilmem mi canim o duyguyu. İkinci ayimda 11 gunluk gecikmede idrarda pozitif gormustum esime soylemistim sevinmistik falan k.validemde hemen 20 gun gecmeden heveslenme dedi. Doktora gittim kan testi yaptirdim daha orda negatifi gormeden kirmiziyi kendimde gormustum :-(

Bencede bekle canim.ben igneden 14 gun sonra adet olmam gerekirkem 2 aydada 2- 3 gun geciktim..sonra arastrdim olabiliyotmus gecikmeler igneden sonra.aklinda bulunsun benim gibi daha buyuk hayal kirikligi yasama gecikirsen.dr a gitmeyi bekle test icin.insallah senin ilk aydan tutar. Nezamandir ugrasysnz sorun ne.

Zamanı varmış ne deyim allahım vakti zamanı gelince veriri inşallah herkese (

Off kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya af edersiniz alttan sanki bi ok saplanıyo kaç gündür bide şimdi bi ağrı girdi kasıklarıma

Neden üzülüyorsun ki dua et bak bi evladın var annelik duygusunu tatmıssjn üzülme bence zamana bırak biz napalım ya bizim daha hiç cocuk yok annelik duygusuna açız resmen burda kaç kişiyiz

Can'ım yorgunken istek zaten Yok da ben ovulasyon testiyle yapıyorum zaten sadece iki gündür bugünde olunca son bizim.

Üzülme ya nasip dua edelim kac aydır istiyosun Can'ım bi problemin varmı ki
4. Ay canim bu da yok cok sukur bir sorunum. Allah herkese nasip etsin bir oglum da var zaten. Ben ikisi beraber buyusun diye bir tane daha istiyorum bakmayin yani siz bana ben aglayasim geldi diyorum ya yani icimden oyle geliyo duygulaniyorum. O duyguyu bin kere tadsan yine istersin her zaman oyle bisey yani

Şükür et zamana bırak canım olur zaten

Allah seni ya kız ne güzel bi evladın var ben senin yerinde olsam hiç stres felan yapmam takip bile etmem günlerimi allahım hayırlısından versin akışına bırak yas kac bu arada

Kizlar kimsenin yanlis anlamasini istemem ama zaten bilen arkadaslar biliyor. Benim zaten iki yasinda bir oglum var allah hepinize de nasip etsin. Ama ben zor sartlarda kucuk yasta bir hamilelik gecirdim ve kendi ailemden kimsemde yoktu yanimda. O yuzden hicbirsey anlamadim. Simdi sukur ki kendi evimdeyim ve yine bilen arkadaslarim bilir iki sene boyunca kiz kardesim benim yanimda kalacak okula gidecek cunku benim ailem uzakta. Bende hem bu duyguyu tekrardan yasamak ve daha guzel tatmak icin tetkrar bir bebek istiyorum. Bu hem benim evliligime olumlu yansiyacak hemde nasip olursa iki cocugumu da beraber buyutmek istiyorum kardesimin de yardimiyla. Mayis ayindan beri de deniyoruz ama daha birsey olmadi. Yani isterse bin tane cocugun olsun yinede o negatifi gormek uzuyor insani

Can'ım yorgunken istek zaten Yok da ben ovulasyon testiyle yapıyorum zaten sadece iki gündür bugünde olunca son bizim.
He sen testte koyu cizgiye gore gidiyosun anladim canim ben gun asiri devam edeyim en iyisi tutacagi varsa zaten tutar kacma payi yok spermler ve catlayan yumurta belli saate kadar canli yasiyormus olacagi varsa tek gecelik iliskilerde bile oluyor yani takmamak lazim biz elimizden geleni yapalim da gerisini Allaha birakiyorum hayirlisi olsun. Test vs.yapinca cok kafama takarim diye hic ov.testine flan girmiyorum :)

Allah seni ya kız ne güzel bi evladın var ben senin yerinde olsam hiç stres felan yapmam takip bile etmem günlerimi allahım hayırlısından versin akışına bırak yas kac bu arada
Yas 22 olacak ekimde insallah. Birde soyle bisey var tabi canim. Annemin tarafinda iki kuzenimde de bir olay oldu ilk dogumdan sonra bir daha ne kadar deneselerde doktora gitseler de cocuklari olmadi. E etrafimdaki herkes te ikinci hmilelik en gec 6 ay icinde oluyor korunmayinca diyolar. E insan ister istemez bi dusunuyor haksiz miyim ?

Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür canim haklisin tabiki..

Can'ım benim zaten kimse seni yargılayamaz elbette. İlk de olur iki de üçte elbetteki bunların heyecanları birbirinden farklı olacak. Yanlış ansıldıysam kusura bakma ama tek dediğim stres yapma akışına bırak felan hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…