- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
Ben her zaman sukur ediyorum bunun icin cNim ama ilk degil diye tekrar sizin kadar istemekte suc degil. Sonucta hicbir zaman kimseye kotu birsey soylemedim bu konuda.
Hımm anladım canım korkulacak bişey gercekten. Öle bi durum olsa bende öyle düşünürdüm. Yaslarımız aynı ben üç yıllık evliyim ama ben istemedim bebek Yen'i istiyorum inşallah nasip olur isteyenlere.Yas 22 olacak ekimde insallah. Birde soyle bisey var tabi canim. Annemin tarafinda iki kuzenimde de bir olay oldu ilk dogumdan sonra bir daha ne kadar deneselerde doktora gitseler de cocuklari olmadi. E etrafimdaki herkes te ikinci hmilelik en gec 6 ay icinde oluyor korunmayinca diyolar. E insan ister istemez bi dusunuyor haksiz miyim ?
Bilmem mi canim o duyguyu. İkinci ayimda 11 gunluk gecikmede idrarda pozitif gormustum esime soylemistim sevinmistik falan k.validemde hemen 20 gun gecmeden heveslenme dedi. Doktora gittim kan testi yaptirdim daha orda negatifi gormeden kirmiziyi kendimde gormustum :-(
Zaten o kadar stresim yok canim saadece burda sizinle sizin duygularinizi paylasiyorum sizle stres yapiyorum sizle sevinip sizle uzuluyorum hani zaten dediginiz gibi bir evladim var ikincisi tabiki hayirli zamaninda olur da iste ben kacarak evlendim. İlk hamileligimde dogumumda hic biseyimde yanimda olamadi ailem. Hele bide dusunsene. 18 yasindayim hamileyim ailem yanimda yok onlardan uzakta bir yerde oturuyorum kayinvalide ve kayinpederle oturuyorum onlarin yaninda dogum yapiyorum o hamilelik stresi lohusalik psikolojisi falan beni mahvetti. Hic bisey anlayamadim hala bile oyle yani o bizim cocugumuz deyip durular k.v. onlarin yaninda dogurdum diye. Ben daha cocugumun ne yiyip yiyemeyecegine bile karar veremem. Ayri eve ciksam bile altli ustlu oturuyorz cocuk aglasa bile hemen ararlar noldu diye. Simdi hazir ailemle arami baya duzelttim biraz daha olgunlastim ve artik yanimda kardesim var yanliz degilim firsati degerlendireyim dedim. Sonucta kardesimde burda ailem daha fazla gidip gelcek. Hem ben mutlu bir hamilelik gecirecegim hemde esimle zaman zaman kotu kavgalarimiz olur hemde evliligimiz biraz daha duzene girecek. Hem esimde istiyor artik bir evlat dahaCan'ım benim zaten kimse seni yargılayamaz elbette. İlk de olur iki de üçte elbetteki bunların heyecanları birbirinden farklı olacak. Yanlış ansıldıysam kusura bakma ama tek dediğim stres yapma akışına bırak felan hani
Bende ekimde 3. Yilimi dolduracagim canim insallah. Rabbim gonlune gore versin tez zamandaHımm anladım canım korkulacak bişey gercekten. Öle bi durum olsa bende öyle düşünürdüm. Yaslarımız aynı ben üç yıllık evliyim ama ben istemedim bebek Yen'i istiyorum inşallah nasip olur isteyenlere.
Yerimde olsan oyle demezdin22 yasinda daha çook gencsin :)) hata anne olmak için çok erken "bu sadece benim fikrim, herkesin fikrine saygim var elbette"
Yok canim kusura bakma stresten sana patladimCanım benim ben suç demedim üzülme diye dedim yanlış anladın galiba beni :* inşallah hepimizin bebişi olur ekim ayı uğurlu gelir inşallah hepimize Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Zaten o kadar stresim yok canim saadece burda sizinle sizin duygularinizi paylasiyorum sizle stres yapiyorum sizle sevinip sizle uzuluyorum hani zaten dediginiz gibi bir evladim var ikincisi tabiki hayirli zamaninda olur da iste ben kacarak evlendim. İlk hamileligimde dogumumda hic biseyimde yanimda olamadi ailem. Hele bide dusunsene. 18 yasindayim hamileyim ailem yanimda yok onlardan uzakta bir yerde oturuyorum kayinvalide ve kayinpederle oturuyorum onlarin yaninda dogum yapiyorum o hamilelik stresi lohusalik psikolojisi falan beni mahvetti. Hic bisey anlayamadim hala bile oyle yani o bizim cocugumuz deyip durular k.v. onlarin yaninda dogurdum diye. Ben daha cocugumun ne yiyip yiyemeyecegine bile karar veremem. Ayri eve ciksam bile altli ustlu oturuyorz cocuk aglasa bile hemen ararlar noldu diye. Simdi hazir ailemle arami baya duzelttim biraz daha olgunlastim ve artik yanimda kardesim var yanliz degilim firsati degerlendireyim dedim. Sonucta kardesimde burda ailem daha fazla gidip gelcek. Hem ben mutlu bir hamilelik gecirecegim hemde esimle zaman zaman kotu kavgalarimiz olur hemde evliligimiz biraz daha duzene girecek. Hem esimde istiyor artik bir evlat daha
Yok canim cahillik egitimle yok olmuyor bence. Cunku burdaki insanlarin cogu avrupalara gidiyor oralarda egitim goruyor is yapiyor ama herkesten daha cahil olabiliyorlar. Cahillik daha baska bisey galiba. Geri kafalilihi egitim bile yok edemiyor artikRabbim bidaha kötü gün göstermesin cnm, maalesef oluyor böyle olaylar ve olmaya da devam edecek. Çok üzülüyorum böyle şeylereBurda kimi sucluyabilirsin anne babayimi? Yoksa cahiligimi? Etik olarak ustunde dusunursen içinden çıkamazsin... O yuzden gelecegimiz icin, imkanlar doğrultusunda eğitim şart diyorum ben :)
Hayırlı uğurlu olsun tatlım darısı bizlerin başına Allah nazarlardan korusunKızlar kan sonucum çıktı
Ya ben bu testte sanki cok coook silik ince bir cizgi gordum. Ala ala gormek istedigim icin mi gordum aceba kizzz yoksa varmi bisiyle r banami oyle geldiKalbim kadar temiz bir gebelik testi daha ..." Tek tekk ağardı bak saçlarım tek tek" temalı
Kızlar kan sonucum çıktı
Selinokay ben ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanacağımi bilmiyorum . hangi saatler arasında yapıyoruz . bana yardımcı olur musunYa ben bu testte sanki cok coook silik ince bir cizgi gordum. Ala ala gormek istedigim icin mi gordum aceba kizzz yoksa varmi bisiyle r banami oyle geldi
canim flash tuttum yine yok ya bilmiyorum ki bi tane daha atmistim ona da baktin mi o da nettiYa ben bu testte sanki cok coook silik ince bir cizgi gordum. Ala ala gormek istedigim icin mi gordum aceba kizzz yoksa varmi bisiyle r banami oyle geldi
Ya baktim da hemen çizginin yaninda mi oluyor arasında mesafe olmuyor mu cift cikinca sanki var gbi gordum bende yaaYa ben bu testte sanki cok coook silik ince bir cizgi gordum. Ala ala gormek istedigim icin mi gordum aceba kizzz yoksa varmi bisiyle r banami oyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?