- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım amniyosentez sonucu bebeği aldıracaksan yaptır. Ama ben hersekulde bu bebeği doguracagim diyorsan yaptırma derim. Bu zor bir karar esinle oturup degerlendirmeniz gerekiyor bu konuyu. İnşallah Sağlıkla kucaginizda göstersin evladiziarkaslar mrb 17 haftalık hamileyim 2 li testtin sonuçları gayet güzel ama dörtlü testimde bi risk çıktı tam bi sorun oldugunu anlamak için amniyosentez diyorlar ama ondada düşük yapma riski var uturasyonda bi problem gözükmüyor kafam karıstı sizce ne ypmalıyım bana yardımcı olun lütfen((((
Ayy hadi tatlım ya bekliyorum sonucunuCertain diye bir marka aldım bu test bende hiç silik çizgi çıkarmadı şimdi eve gidince yapacağım eczanedeki kadına sordum bana 15 dakikadan sonrası yalancı olabilir dedi ama 15 dakikadan önce çıkıyorsa vardır dedi kanka isminizi başka bir yerde yaptırın dedi hiçbir şey bu testleri pozitif değiştirmez dedi
Gdym canm napm cok uzak yaSabırsızlıkla bekliyorum canım ya acele et kız biraz :)
Koş o zamanGdym canm napm cok uzak ya
Tamam tatlım atıyom :)Ultrason resmi koysanaay accik bakım bebemi ozledm bezerlerdir suan :)
allahım acısını göstermesin bizede tez zaman da nasip etsinTamam tatlım atıyom :)
Geldim bn 2 bardak bişey içmştm onun etkısı olabılırmıkı 2 bucuk saatlık ıdrar 2 bardakta bişey içtm asıtlı şimdi yapıcam ama blmyrm kı onn etkısı olurmuAyy hadi tatlım ya bekliyorum sonucunu
Allah razı olsun canım , Allahım sana isteyen herkese nasip etsin inşşş :)ennn yakın zamandaallahım acısını göstermesin bizede tez zaman da nasip etsin
Kız ne alaka varsa her türlü çıkarGeldim bn 2 bardak bişey içmştm onun etkısı olabılırmıkı 2 bucuk saatlık ıdrar 2 bardakta bişey içtm asıtlı şimdi yapıcam ama blmyrm kı onn etkısı olurmu
Oyy kiyamam ona ya ne tatlı maşallah kaç gözüküyor ultrason da kaçıncı hafta yani. :) Kız bn erkeğe benzettm bunu doktor tahmn yaptimiTamam tatlım atıyom :)
Yaptım vallahı hanı içecekler ıdrarı seyreltır dıyolar ya o yuzdn dedım kuzum beklıyrm suan 2 dakıka oldu yapalı 5 dakıka daha beklımNisaberatim inşallah iki çizgili bi sonuç fotosu atarsın tatlım
Telefonun flaşıyla takip etsene ben hep öyle yapardımYaptım vallahı hanı içecekler ıdrarı seyreltır dıyolar ya o yuzdn dedım kuzum beklıyrm suan 2 dakıka oldu yapalı 5 dakıka daha beklım
Evdekındende yaptım aynı ıdrala ıkısınıde yaptm bişey yok hala bklmedeym
Yaptım vallahı hanı içecekler ıdrarı seyreltır dıyolar ya o yuzdn dedım kuzum beklıyrm suan 2 dakıka oldu yapalı 5 dakıka daha beklım
Sımdı bn 2 bucuk saatlık ıdrarla yaptm artı ıkı bardak asıtlı içecek içtım bu etkılermıkıBekliyorumm bendee
İncecik çizgide mi yok tatlımEvdekındende yaptım aynı ıdrala ıkısınıde yaptm bişey yok hala bklmedeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?